Widok
jak dla nas nan, po bebiko wymiotuje , zreszta nie chce tego jesc, jest to jedno z najtanszych produktow i jakos nie mam do niego zaufania, ale jak ktoras z dziewczyn pisala, jest to metoda prob i bledow, bylismy na bebilonie, nie pasowalo, na jeszcze jakims kosmicznie drogim, nie pamietam nazwy tez maly nie chcial jesc, a nan od razu zaskoczyl , teraz jestemsy na juniorze o smaku waniliowym i gdyby mial wypic 5 litrow to by wypil, tak mu smakuje
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
ciascioo naprawdę myślisz, że po Nan takie sensacje mogły być - kaszel, katar??? Jak to sprawdziłaś?
Ja pytam ponieważ od niedawna daję Nan (z przyzwyczajenia, bo pierwsza córka piła Nan Junior) i walczę z kaszlem u niej, który nie jest infekcyjny no i z jakąś dziwną skórą na dłoniach.
Ja pytam ponieważ od niedawna daję Nan (z przyzwyczajenia, bo pierwsza córka piła Nan Junior) i walczę z kaszlem u niej, który nie jest infekcyjny no i z jakąś dziwną skórą na dłoniach.