Widok

bebiko czy nan

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ktore lepsze mleczko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem które lepsze - ale mój Gabryś dostaje bebiko 1 :)
Mój syn też ma na imię Gabryś i podpasowało mu nan w szpitalu i do tej pory tylko nan je i nic mu się nie dzieje. Ma cztery miesiące. Każde dziecko inaczej reaguje to nie jest powiedziane konkretnie jakie ma jeść tylko on sam wybierze które mu pasuje i po którym nic mu się nie dzieje ☺
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja początkowowolałam bebiko nan jak dla mnie słabo się rozpuszczało, robiły się grudy, ale używam bebilon
Używałam bebilonu na poczatku, bebiko jakoś dziwnie mi się pieniło, przeszłam na nan i pijemy je do tej pory :). Pewnie co osoba to inna opinia :)
Anastazja od samego poczatku jest na nan-do tej pory tyle ze teraz nan junior:) jak dla mnie rewelka:)
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
nan...
imageimage
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://w
bebiko
mleczko NAN
image

nie pytaj ktore lepsze,bo kazde dziecko toleruje inne.niestety jest to poligon doswiadczalny na poczatku:/

moja plakala po kazdym.tylko nutramigen jej podpasował,a w 5 miesiacu przeszla na bebiko,innego nie chciala pic.
image
a mój Marek jak prawdziwy chłop co mu dasz to zje ;)
ja wolę Bebiko 1 niż NAN, jak dla mnie to właśnie NAN się gorzej rozpuszcza i trzeba więcej mleka na porcje, Bebiko - dziecko 2 miesiące 120ml, a przy NAN 150ml. ( ja tam wolę mniejsze butelki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziecko zje tyle ile bedzie chcialo:D wiadomo ze do 5 miesiaca tez uzywalam mniejszej butelki:P
image
Nan od samego początku.....wcina jak szalona...zawsze ma ochotę na buteleczkę pysznego mleczka :-)
image
image
Julka od 9,5 m-ca pije bebiko, na początku przy przejściu z cyca na butlę próbowałam dać Enfamil ale po nim miała uczulenie. Zostałyśmy przy bebiko
www.ajka.com.pl - nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
larisa, źle piszesz, ja karmię NAN i dawka dla dziecka 2 i 3 miesięcznego to właśnie 120ml..., dopiero w 4 miesiącu jest 150ml!
image

a jak bedzie chcialo wypic 150 ml w 3 miesiacu to co?nie dasz a dziecko bedzie wrzeszczalo z glodu?

znam chlopczyka ktory zjadal duzo od urodzenia i nic mu nie jest.taka mial potrzebe i tyle.
image
narazie nie ma takiej potrzeby, wystarcza 120 ml x 6...
image

jak dla nas nan, po bebiko wymiotuje , zreszta nie chce tego jesc, jest to jedno z najtanszych produktow i jakos nie mam do niego zaufania, ale jak ktoras z dziewczyn pisala, jest to metoda prob i bledow, bylismy na bebilonie, nie pasowalo, na jeszcze jakims kosmicznie drogim, nie pamietam nazwy tez maly nie chcial jesc, a nan od razu zaskoczyl , teraz jestemsy na juniorze o smaku waniliowym i gdyby mial wypic 5 litrow to by wypil, tak mu smakuje
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
bebiko ma identyczny skład jak bebilon-po co przepłacac
U nas sprawdziło się Bebiko,mała po Nan miała zaparcia.
image
u nas po nan zaparcia,a po nanie i bebilonie duszności jakieś dziwne,katar i kaszel dlatego ciągniemy na bebikui jest ok :) żałuję,że od początku nie spróbowałam z nim,a przepraw mieliśmy kilka :/
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
ciascioo naprawdę myślisz, że po Nan takie sensacje mogły być - kaszel, katar??? Jak to sprawdziłaś?
Ja pytam ponieważ od niedawna daję Nan (z przyzwyczajenia, bo pierwsza córka piła Nan Junior) i walczę z kaszlem u niej, który nie jest infekcyjny no i z jakąś dziwną skórą na dłoniach.
pytałam pediatry o mleko, powiedziała, żeby spróbować nan albo bebilon;

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry