Widok

BETA HCG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kamyk a jak u ciebie beta?
Fiolka wypoczywaj,wypoczywaj bo jeszcze trochę i tylko pomarzyć będzie można o relaksie:)))))
Witam !!

Byłam wczoraj u lekarza, miałam USG, wszystko jest SUPER!!!!
Maleństwo fikało strasznie i nie dało się zmierzyć, wszystko jest na miejscu ;)
Macica się wyprostowała, wszystko jest w najlepszym porządku.
Następne USG 25 listopada :)
Jestem przeszczęśliwa :)
Hej,
bylo 750 a po 3 dniach 2691...czyli wzrost nawet wiecej niz 2 krotny... to chyba dobrze??? ale mam nadzieje ze nie na blizniaki:))
hm... a my bardzo chcieliśmy bliźniaki:) tak się nastawiliśmy bo 10 lat brałam tabletki i nawet przerwy nie robiliśmy, poza tym u mnie w każdym pokoleniu jakieś bliźniaki są... a jest pojedynczy, za to na pewno super chłopaczek:)
NO wróciłam cała szczęśliwa:)))Wszystko zmierzone i jest ok:)
Teraz idę 18.11 ale i tak pobiegnę pewnie wczesniej bo nie wytrzymam:)
Zaraz zacznę chyba krzyczeć ze szczęścia:))))
Nie wierzę!!!
Mam nadzieję,że już będzie dobrze.Chciałabym pozbyć się tego strachu raz na zawsze!!!
kamyk wzorts super, nie martw sie, to raczej nie blizniaki, beta na poczatku ciazy rosnie bardzo szybko, duzo bardziej niz te minimalne 66-100%.

ewel ciesze sie, ze wszystko ok. mam tak samo jak ty - tez chcialabym sie pozbyc strachu raz na zawsze!!! teraz sobie obiecalam, ze pojde na usg dopiero za miesiac kiedy mam wyznaczona wizyte, dalam sobie slowo honoru bo po ostatniej przygodzie dostalam nauczke i chyba kubel zimnej wody zeby opanowac swoje nerwy hehe ;) alez my jestesmy zakochane w swoich ludzikach !!!
Gratuluję Wam wszystkim - obyśmy tak dalej mogły się wymieniać tylko takimi nowinkami :) Aż do porodu...
ewel na kiedy masz termin wyznacony??
ja mam termin na 23 kwietnia.
A Ty na kiedy?:)
Słyszałaś juz bicie serduszka?:)
Ja mam 12 kwiecień :)

Serduszko bije prawidłowo 140 uderzeń na minutę, i ma 4 komory :)

Jejku, jak dobrze być po wizycie u lekarza :)

Na jakiś czas mi wystarczy, trudniej jest im dłużej od wizyty, ja mam dopiero 25 listopada USG, ale też mam nadzieję, że do tego czasu poczuję pierwsze ruchy ;)
Ewel to ja chyba urodzę razem z Tobą :) Pierwsze usg powielało się z OM i miałam rodzić 29 kwietnia, ale już kolejne USG wskazują zawsze datę 20 kwietnia bo nasz Ludzik zaczął rosnąć o tydzień szybciej :)
a ja przez dwa tyg. mam lekie plannienie a dziś robiłam BEATHA i jest wynik 143,2, według moich wyników z MEDICOVER, to 3-4 tydz., ale najgorsze te plamienie, pierw czarne smary, a teraz lekka krew.Jutro ide do lekarza.
Witam przyszłe mamusie:)
Jak się czujecie????
Ja dzisiaj mam kiepski dzień coś mnie w prawym boku pobolewa:(
Jeżeli jutro będzie to samo jadę na pogotowie bo będę się zamartwiać.

pozdrawiam Was cieplutko
Halo czy już tu nikogo nie ma?:)))
Dostałam wczoraj wieczorem swój wyczekiwany detektor tętna płodu i jestem taka szczęśliwa:))))
Wbrew powszechnym opiniom na temat tego sprzętu jestem bardzo zadowolona:)Po jakiejś minucie znalazłam serduszko:))
Biło jak szalone co mnie bardzo uspokoiło.Aż się popłakałam ze szczęścia!

pozdrawiam
A ja tylko chciałam się pochwalić, że jestem w ciąży. W czerwcu straciłam swojego maluszka, a teraz się udało znowu. Mam wielką nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam dziewczyny i życzę zdrówka dla was i maluszków.
witajcie;) ale mnie tu długo nie była, zaganiana jestem... ale teraz się to zmieni - szykuje się zwolnienie:( ewel super że czujesz się spokojniejsza! to bardzo ważne. mnie uspakajają już częste ruchy maluszka, w czwartek idziemy na usg połówkowe - nie mogę się doczekać;)
Liluś - gratuluję i trzymam kciuki!
Liluś tak się cieszę:)))Trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze i napewno będzie!
Fiolka czekam na wiadomości w czwartek oczywiście dobre:)))
Ja juz jestem na zwolnieniu,nie powinnam ryzykować po tylu poronieniach.Teraz się byczę i cieszę swoim stanem:)

ściskam Was mocno:))))))
ewel zazdroszczę ci podejścia do zwolnienia, tego że potrafisz się cieszyć faktem że masz wolne itp. ja jakoś nie mogę się oswoić z myślą o zwolnieniu, boję się że źle na to spojrzą w pracy(dyrko liczył że popracuję do stycznia), że mnie zwolnią itd. nie wiem skąd u mnie takie myśli, ale łapię przez nie dołka:((
Wczoraj byłam u lekarza. Na razie wszystko jest ok. Lekarz zapisał mi luteinę, żeby w razie co jak on to określił dmuchać na zimne.
to świetnie Liluś:) a który to tydzień?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry