Widok

BETA HCG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najwcześniej po tygodniu. u mnie właśnie po 7 dniach od owu beta wyszła pozytywna. co prawda ledwo powyzej 5 ale za kolejne 2 dni byla juz 200% wyzsza :)
Ewel normalnie ci pozazdrościłam bolących piersi;) bo ja nie mam żadnych objawów poza rosnącym brzusiem... ;))
Hejka :)
ewel - ja w zeszły wtorek miałam taką jazdę, że napewno coś jest nie tak, że prawie ryczałam - BEZ ŻADNYCH NIEPOKOJĄCYCH OBJAWÓW.
Następnego dnia obudziłam się przeszczęśliwa, a w sobotę tak mnie wydęło, że już nie mogę w dotychczasowych spodniach chodzić (z dnia na dzień), więc w końcu widzę, że mi brzusio rośnie :)
Bóle po bokach mam też od soboty, nie ma co się oszukiwać - DZIECIAKI NAM ROSNĄ I TYLE :))))))
Życzę Wam wszystkim przede wszystkim dużo optymizmu - to napewno dla naszych dzieci najlepsze :))))))))))))))
Dzięki Asski:))
Aby do środy i wszystko będzie jasne:)Dzisiaj byłam u endokrynologa bo mam bardzo kiepskie wyniki,babka jak je zobaczyła i usłyszała moją historię złapała się za głowę.Kazała odstawić euthyrox bo poprzednia pani doktor jak widać trochę się nie znała:)Kazała leżeć jak najwięcej więc będę musiała zrezygnować z pracy.Obgadam to jeszcze ze swoim lekarzem-ginekologiem.
Nie wiem dlaczego ale mam jakieś złe przeczucia że coś złego się dzieje z moim dzieckiem.
Wiem,marudzę ale zawsze moje przeczucia się sprawdzały:(

ewel uszy do góry! ja też niestety miałam przykre historie za sobą i też czasem panikuję, że coś teraz też może być nie tak. To normalne jeśli ma się negatywne wspomnienia czy doświadczenia. Ja też muszę kontrolować tarczycę co 6 tyg. Co prawda na razie dzięki Bogu moja tarczyca produkuje wystarczającą ilość tyroksyny, ale zawsze przed badaniami mam niby "złe przeczucia" czy raczej obawy. Musimy wierzyć, że tym razem będzie dobrze! Jestem więcej jak pewna, że z Twoim maluszkiem wszystko dobrze a twoje złe przeczucia wynikają z poprzednich doświadczeń :) Uszy do góry !!!
Ewel popieram Hanię! Uszy do góry i nie myśl tyle - wiem że to nie łatwe, ale to na pewno tylko twoja wyobraźnia:) wszystko jest dobrze:))
Ewel wszystko bedzie dobrze:))) a powiedz jakie masz wyniki??? czemu kazala odstawic Ci hormon??
TSH 0,005 NORMA 0,27- 4,2
ft4 28,59 12 - 22
ft4 11,55 3,1 - 6,8
coś mi się tam poprzestawiało:)z boku normy:)
Hej!Idę zaraz do lekarza bo nie za dobrze się czuję:(
Baaardzo sie boję,cała się trzęsę:(
Napisze wieczorem o ile będę w stanie...

Trzymajcie kciuki.
lepiej spoksultuj sie z innym lekarzem.. balabym sie po jednej opini zrezygnowac z brania hormonu.. szczegolnie w ciazy...
mam nadzieje, ze Twoje zle samopoczucie to tylko nerwy i z dzidzia wszystko OK!!!!!!!!! koniecznie daj znac. pozdrawiam cieplutko:)
ewel mam nadzieję że wszystko ok?
ewel napisz koniecznie czy wszystko z maluszkiem dobrze! wierze, ze to tylko panika i za chwile pojawi sie twoj post, ze jednak mialysmy racje :)
Delka widziałaś moje wyniki przeciez one ewidentnie wskazują na nadczynnośc.Okropnie się czuję przez te wyniki,mam bardzo wysoki puls i nierytmiczne bicie serca.Ciągle jestem roztrzesiona.
Kobiety miałyście rację:))))))
Psychiatra się kłania:)))
Dzidzia fika jak szalona:)
Wiecie co mnie zdziwiło,pani doktor włożyła mi sonde do środka i powidziała "O CHŁOPIEC":)
A mi oczy o podłogę:)Powiedziała że tak to wygląda a pewność będzie miała trochę pózniej:)
Ale jaja.....:)
Wiem że to możliwe od 12tc na dobrym sprzęcie.
Taka niespodzianka!!!!!!

Kocham WAS:)))))))))
masz racje.. to nadczynnosc;/ pomylilo mi sie z moja niedoczynnoscia;/
najwazniejsze, ze spotkalas lekarza co zna sie na rzeczy:) teraz to juz tylko do przodu:)
aaa i najwazniejsze, ze z dzidzia ok!!! to ta nadczynnosc powoduje u Ciebie takie zle samopoczucie.. u mnie odwrotnie- niedoczynnosc potrafi spowodowac, ze pulsu nie czuje i czuje sie jakbym miala umrzec;/
musimy byc dzielne;) najwazniejsze, ze nasze dzieciaczki fikaja nam w brzuszkach hehe
Pani doktor która mnie leczyła przed ciążą stwierdziła że mam niedoczynność bo wyniki były przy dolnej granicy ale mieściły się w normie.No i narobiła mi bałaganu,nie sprawdzała hormonów jak zaszłamw ciążę tylko zwiększała dawki eutyroxu.Na szczęście znalazł się ktoś w porę:)
Kobiety napiszcie mi co sądzicie o detektorach tętna płodu?
Mam zamiar kupić żeby odciążyć panią doktor:)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry