Widok

biała ropna krostka w nosku u czterolatka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej,
U mojego synka w nosku wyrósł jakiś ropny "pryszcz" w nosku..
Czy mamy czekać aż zejdzie czy jakąś maścią smarować?

Nie wiem czy z tym biec do lekarza, może akurat któraś z Waszych pociech miała takie "cudo" w nosku....
Mam Tribiotic,ale nie wiem czy się nadaje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ruszaj ,to bardzo niebezpieczne miejsce powinno samo się zagoić można posmarować lekko spirytusem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moj tez mial kroste,ktora sobie rozdrapal. Zrobil sie zstrup wielkosci dziurki od nosa,ropny zielony. Pediatra mi kazala smarowac mascia ze sterydami.
mamaalanka.......i znów się spotykamy;-)nasze chłopaki mają podobne przypadłości;-)a czy u synka tez to na początku wyglądało jak biała ropna krosta?
czyli muszę iść z tym do lekarza?
posmaruj maścią ichtiolową, wyciągnie i zasuszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A faktycznie. U nas zaczelo sie wlasnie od bialej krostki. Alan lubi sobie w nosie pogrzebac i stad pewnie zamienilo sie w tak duzego strupa. Ja bym poczekala,moze samo zejdzie. Nos ma to do siebie,ze wszystko sie w nim ciezko goi bo jest ciagle mokro. Tak mi powiedziala pediatra.
ok,dzięki za rady.
kupię tę maść i posmaruję;-)

mamaalanka,mój właśnie też należy do "grzebaczy" i coś się mu tam zrobiło pewnie od tego grzebania;-)))

posmaruję i zobaczymy,może zejdzie;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

do góry