Widok

biustonosz pod gorset?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanie do wszystkich przyszłych panien młodych jak i mężatek, które mają suknie z gorsetem. Czy zakładacie pod gorset biustonosz? W wypożyczalnie gdzie pożyczam suknię poinformowano mnie że musze mieć biustonosz. Niestety sukienka nie była szyta na mnie na miarę, stąd myślę potrzebny jest ten biustonosz aby conieco było wyeksponowane. Czy Wy też będziecie miały biustonosz i czy będzie z nim wygodnie (mam namyśli biustonosz bez ramiączek) i czy są jakieś specjalnie szyte pod gorset biustonosze czy może być jakiś zwykły push up?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja mam w sukni dwie miseczki wszyte wiec tylko stringi i już:)
Koszt bielizny 20 zł. Przynajmniej na czyms oszczedzam:)

Mila
Sklep w Rumi przy ul. Starowiejskiej (blisko Foto-Miry). Mają dość duzy wybor bielizny w przystępnych cenach :)
A możesz zdradzić, gdzie go kupiłaś w jakim sklepie. Takiego właśnie szukam, a cena dość chyba przystępna. Tak mi się wydaje.
Miałam sukienke dwuczęsciową. Ponieważ sukienka była szyta już do zdjęcia wymiarów musiałam miec stanik. Oczywiście wybrałam taki który miał odpinane ramiączka i był od wewnatrz podszyty silikonem. Nie przeszkadzał mi absolutnie (mimo tego że wesele było w sierpniu) i ładnie podnosił biust. O ile dobrze pamietam zapłaciłam około 80 zł. Nie był to wyrob Triumpha, ale jakość niezła, bo nosze go do dzis i wyglada nadal tak jak po zakupie :) Myslę że każdy szanujący się sklep z bielizna bedzie miał cos takiego w sprzedaży...
Ja juz własnie zaczełam pływać, polecam nowo otwarty (od pół roku ) na Gdańskin Chełmie, mysle ze do czerwca dam rade troche zgubic kilogramów, ale bez przesady.Pozdrawuiam i duzo zapału do ćwiczen.
no pewnie, że lepszy basenik, przy pływaniu pracuje całe ciałko ;)
no a samo pływanie jest bardzo przyjemne, jeśli ktoś lubi wodę ;))
bo ja uwielbiam ;)))
a więc od następnego tygodnia - BASENIK ;))
czy któraś z Was widziała gdzieś w Trójmieście ten komplecik?
Bo ja się na niego już napaliłam, ale nie chcę kupować bez przymierzenia przez internet, bo już wiele razy się na to nacięłam...
image

kochane,

lepszy basenik po aerobiku na poczatku nabierzecie masy i możecie sie przestarszyc, a wbrew pozorom basen to bardzo duży wysiłek dla organizmu tylko ta cudowna chłodna woda koi zmęczenie...

:)))
no... ja tez basen albo aerobik ;)
ja też chciałam sobie takie majtusie sprawić i sie teraz zastanawiam czy jednak nie zrezygnować.....ale z drugiej strony chcialabym w tym dniu wygladac idealnie ;) ale chyba zamiast takich majtek zafunduje sobie basen ;))
Aro jesli masz sukienke z gosretem to odpusc sobie obciskające majtki - gorset i tak modeluje sylwetkę , lepiej pomyśl o takich w których bedzie Ci wygodnie a na pewno Twój uśmiech sprawi ze bedziesz wyglądała pięknie... majtki bedą Cie tylko uciskały
Dziewczyny! ja tez mam suknie dwuczesciowa z gorsetem. Zqastanawiam sie nadstanikiem bez ramiaczek. Mysle tez o majtkach wyszczuplajacych czy takich gorsetach ktore obciskalyby brzuch (moja zmora sa opnki na brzuszku). Mozecie cos doradzic?
Powodzenia :)

operacje bardzo chetnie tylko nie stac mnie na nią na razie ;) widziałam fajne gorsety na stronie lulu.pl ciekawe czy beda na mnie dobrze lazały, w weekend ruszam na miasto przymierzać .....
Stanik push up!Nic więcej nie możesz chyba zrobić.Albo operację plastyczną (żartuję!)

no tak tylko co zrobić gdy ma się " za mało" aby być w samej sukni bez biustonosza? ;) jakie propozycje dla mniej obdażonych przez naurę kobietek?
WITAJ! JESTEM MŁODĄ MĘŻATKĄ , MIAŁAM ŚLUB W LATO 2004. MOJA SUKIENKA BYŁA 2-CZĘŚCIOWA Z GORSETEM I NIE MIAŁAM BIUSTONOSZA Z CZEGO SIĘ BARDZO CIESZE BO I TAK BYŁO MI GORĄCO. GORSET JEST ŚCIŚLE DOPASOWANY DO CIAŁA I JEST DOŚĆ GRUBY. POZA TYM NOSIŁAM BIUSTONOSZE BEZ RAMIACZEK I ZAWSZE MI SPADAŁY A NIE ZAPOMINAJ ŻE PRZETAŃCZYSZ CAŁĄ NOC.
POZDRAWIAM ANNA
świetne są te dwie ostatnie "sukienki", bardzo sexy...
[img][/img]
Cameolingerie :)
Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko jak podam na forum stronę www tej firmy-
<................................>
w dziale "sexy lingerie" i "bridal lingerie" kosztuje 49 $
mi się jeszcze taka sukienusia podoba...
image
mi się podoba ta koszulka na noc poślubną, hehe
jakiej to firmy ?? mogę prosić na namiary ??

image
do góry