Widok

objawy po transferze - in vitro

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem 2 dpt i bardzo się denerwuję. Nie mam żadnych objawów. Miałam podany 1 zarodek -blastocystę. Do wczoraj miałam bóle piersi, dziś już znacznie mniej. Poza tym zupełnie NIC. Martwię się tym bardzo. Bo w końcu słyszałam gdzieś ,że w ciągu 2-4 dni dochodzi do zagnieżdżenia..... Jak czytam na forum to jednak większość dziewczyn ma chociażby lekkie kłócia,lekkie bóle - u mnie nic takiego nie występuje. Coraz bardziej myślę ,że nic z tego nie wyszło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idź do kina, na kolację i zluzuj. Wiem że łatwo się mówi, ale trzeba poczekać a nie non stop o tym myśleć to naprawdę nie pomaga. Powodzenia z całego serca !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja kolo 5 dpt mialam poczucie lekkiego klucia ale bylo to chwilowe i dopiero w terminie miesiaczki zaczal pobolewac brzuch i mialam takie wrazenie jakbym miala zaraz ja dostac. Cala ciaze piersi mnie nie bolaly i nie wymiotowalam.
Wiem, ze to ciezko skupic sie na czyms innym niz myslenie czy sie udalo. Mnie pomoglo czytanie fajnej ksiazki i pozytywne myslenie. Wierzylam , ze bedzie dobrze, ze po tylu latach wreszcie sie uda i sie udalo:)
Czego i Tobie z calego serca zycze .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za twoje słowa)) Naprawdę mam nadzieję na najlepsze

Zgadzam się z tobą. Zrobię to.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry