Widok

black&white

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiecie moze ile kosztuja zdjecia od firmy black&white, dzien slubu oraz plener ?? Bede wdzieczna za kazda informacje.
MySpace Countdowns
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie podam ci dokładnej kwoty bo jej nie pamiętam, ale są warci każdej ceny. Na pewno mają drożej od innych, ale uwierz mi że warto. Miałam okazję oglądać zdjęcia znajomych z sesji w plenerze i wyszły super. Sama będe organizować ślub w przyszłym roku i jak już będę znała dokładną datę, tzn jak się zdecyduje na lokal to na 100% udam się do nich żeby ich zarezerwować bo są tego warci-a jak mi się nie uda na ślub to przynajmniej do sesji.
Mogę potwierdzić. Choć z racji trudnienia się fotografią, B&W to moja konkurencja, grzechem byłoby jej nie docenić. W fotografii ślubnej w Trójmieście należą do absolutnej czołówki, a ich głównym atutem to oryginalne kadry, wysoka jakość oraz b.dobry tzw. postprocessing ( obróbka ).

Podejrzewam, że ceny zaczynają się od min. 2500, ale uważam że są warci, jeśli kogoś stać.

Koniec końców, po ślubie zostanie tylko partner, obrączka, i zdjęcia właśnie.
Dziekuje ze opinie i doceniam szczerosc konkurencji :-)
MySpace Countdowns
powiadają, że albo dobrze, albo wcale ;)

pozdrawiam.
odezwij sie do mnie na maila to przesle ci oferte jaka ja dostałam od BW
Nie prościej ruszyć trochę głowa i do nich zadzwonić/ napisać maila?
tak sie sklada ze ruszylam glowa juz pare dni temu, nie ma mnie w Polsce wiec wyslalam maila, niestety nie ma odpowiedzi a ciekawosc mnie zrzera.
ja też długo czekałam na ich odpowiedz....nie wszyscy karzą sobie tyle czekac ;) i nie kazdy jest tak cierpliwy hehe
Kay odpisałam na maila :) pozdrawiam
Dziekuje Dorotko za szybka odpowiedz!
MySpace Countdowns
:)
i jak zapatrujesz się na ich cennik Kay ??
W razie co musisz wziąść poprawke ze pewne rzeczy/ceny mogły się zmienic. a wogole kiedy macie slubik ??
Pozdrawiam
Z tą czołówką w trójmieście to Pan Panie Marku W. trochę przesadził. I owszem, jest o nich głośno, ludzie robią w koło nich szum, ale jak na mój gust to ja nie chciał bym mieć zdjęć z photoshopa a z aparatu a ich prace choć podobają się, za bardzo upiększone i wycacane. No i te ceny z kosmosu chyba.
Cóż - kwestia gustu. Rozumiem osoby którym się zdjęcia z B&W mogą nie podobać. Nie mniej, oglądając ich prace, zwłaszcza pod kątem pomysłów, ujęć, uważam że mało kto w trójmieście oferuje usługi na takim poziomie.

Uważnie śledzę konkurencję. I może gdybym miał wybór, to wolałbym miast B&W np. Kalina-Studio, czy Adama Trzcionkę ( dla mnie aktualnie bodaj najlepsi w polsce ), to jednak na sesję w B&W bym się nie obraził :-)

Zdjęcia z photoshopa ? To temat rzeka, i nie chciałbym na ten temat polemizować. Wystarczy że wiem, co wyprawia się w klasycznej ciemni.

Są tacy co wolą zdjęcia nieudziwniane. Są tacy, którym obróbka B&W przypada do gustu.

Co do cen - proszę mi wierzyć, to nie są ceny z kosmosu.

Po całej imprezie weselnej prócz partnera, i obrączki pozostają tylko zdjęcia. Warto za nie zapłacić.

Znam zbyt wiele osób, które zaoszczędziły na fotografie.

Niestety, tylko pozornie.
Byłbym zapomniał. W celu odniesienia, proszę mi zaproponować kogoś kogo uważa Pan za czołówkę trójmiejską w fotografii ślubnej ?
Marek, a co sadzisz o o-studio Lukasza Ostalskiego?
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
B. ładne zdjęcia, dobry warsztat, panowanie nad światłem błyskowym.
Zdjęcie w łodzi jest świetne.

Jednak nada wolę bardziej Kalinę, czy Trzcionkę ;-)
to jak tak już jestescie przy oponiach to z checia bym się dowiedziała co Marku myslisz o zdjeciach fotografa którego ja wybrałam www.fotoslaw.com

a co do bw i photoshopa to na pewno mozna się ugadac z nimi żeby za wiele przerobek nie robili jesli ktos nie lubi=przeciez to kwestia gustu.
Ja juz podpisalam umowe wiec za pozno na zmiany... Poza tym bardzo podobaja mi sie Lukasza pomysly i dobrze sie dogadujemy...
Cieszy mnie ze "konkurencja" sie o nim dobrze wypowiada...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Nie powinny mnie panie tak mocno pytać o ocenę konkurencji ;-)

Przejrzałem galerię. Wydaje mi się że będzie Pani zadowolona ze zdjęć.
ja wiem wiem....ale tak z czystej ciekawosci. :) Dziekuje

Ostola...a twoj nick na forum ma cos wspolnego z nazwiskiem tego fotografa czy tylko taki male zbieg okolicznosci ?? :)
do góry