Widok
Nie podam ci dokładnej kwoty bo jej nie pamiętam, ale są warci każdej ceny. Na pewno mają drożej od innych, ale uwierz mi że warto. Miałam okazję oglądać zdjęcia znajomych z sesji w plenerze i wyszły super. Sama będe organizować ślub w przyszłym roku i jak już będę znała dokładną datę, tzn jak się zdecyduje na lokal to na 100% udam się do nich żeby ich zarezerwować bo są tego warci-a jak mi się nie uda na ślub to przynajmniej do sesji.
Mogę potwierdzić. Choć z racji trudnienia się fotografią, B&W to moja konkurencja, grzechem byłoby jej nie docenić. W fotografii ślubnej w Trójmieście należą do absolutnej czołówki, a ich głównym atutem to oryginalne kadry, wysoka jakość oraz b.dobry tzw. postprocessing ( obróbka ).
Podejrzewam, że ceny zaczynają się od min. 2500, ale uważam że są warci, jeśli kogoś stać.
Koniec końców, po ślubie zostanie tylko partner, obrączka, i zdjęcia właśnie.
Podejrzewam, że ceny zaczynają się od min. 2500, ale uważam że są warci, jeśli kogoś stać.
Koniec końców, po ślubie zostanie tylko partner, obrączka, i zdjęcia właśnie.
Z tą czołówką w trójmieście to Pan Panie Marku W. trochę przesadził. I owszem, jest o nich głośno, ludzie robią w koło nich szum, ale jak na mój gust to ja nie chciał bym mieć zdjęć z photoshopa a z aparatu a ich prace choć podobają się, za bardzo upiększone i wycacane. No i te ceny z kosmosu chyba.
Cóż - kwestia gustu. Rozumiem osoby którym się zdjęcia z B&W mogą nie podobać. Nie mniej, oglądając ich prace, zwłaszcza pod kątem pomysłów, ujęć, uważam że mało kto w trójmieście oferuje usługi na takim poziomie.
Uważnie śledzę konkurencję. I może gdybym miał wybór, to wolałbym miast B&W np. Kalina-Studio, czy Adama Trzcionkę ( dla mnie aktualnie bodaj najlepsi w polsce ), to jednak na sesję w B&W bym się nie obraził :-)
Zdjęcia z photoshopa ? To temat rzeka, i nie chciałbym na ten temat polemizować. Wystarczy że wiem, co wyprawia się w klasycznej ciemni.
Są tacy co wolą zdjęcia nieudziwniane. Są tacy, którym obróbka B&W przypada do gustu.
Co do cen - proszę mi wierzyć, to nie są ceny z kosmosu.
Po całej imprezie weselnej prócz partnera, i obrączki pozostają tylko zdjęcia. Warto za nie zapłacić.
Znam zbyt wiele osób, które zaoszczędziły na fotografie.
Niestety, tylko pozornie.
Uważnie śledzę konkurencję. I może gdybym miał wybór, to wolałbym miast B&W np. Kalina-Studio, czy Adama Trzcionkę ( dla mnie aktualnie bodaj najlepsi w polsce ), to jednak na sesję w B&W bym się nie obraził :-)
Zdjęcia z photoshopa ? To temat rzeka, i nie chciałbym na ten temat polemizować. Wystarczy że wiem, co wyprawia się w klasycznej ciemni.
Są tacy co wolą zdjęcia nieudziwniane. Są tacy, którym obróbka B&W przypada do gustu.
Co do cen - proszę mi wierzyć, to nie są ceny z kosmosu.
Po całej imprezie weselnej prócz partnera, i obrączki pozostają tylko zdjęcia. Warto za nie zapłacić.
Znam zbyt wiele osób, które zaoszczędziły na fotografie.
Niestety, tylko pozornie.