Widok

black&white

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiecie moze ile kosztuja zdjecia od firmy black&white, dzien slubu oraz plener ?? Bede wdzieczna za kazda informacje.
MySpace Countdowns
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,
Może zamieszcze tu opinie o B&W bo byli na naszm ślubie i powiem szczerze jakie mam przemyślenia.
Ostateczną ocene pozostawiam osobom zainteresowanym.

+ kadry, łapanie momentow, ciekawa perspektywa, innnowacyjność
+ zdjęcia w ruchu są pełne życia i nie są płaską dokumentacja rodem z tel. komórkowego
+ strój dostosowany do okazji
+ charyzma i dobra organizacja- potrafili zapanować na tłumem np w kontekście zdjęć grupowych przed kościołem

- brak elastyczności i dostoswania sie do pary młodej
- zdjęcia robione sa różnymi aparatami (Fuji i Canon) o różnych typach matryc i różnej kolorystyce- widać to wyraźnie i trudno to potem wrzucić w album i zestawić razem w spójną całość
-zdjęcia obrobione są, przynajmniej częściowo nieostre ( nie mówię o zabiegach artystycznych) co uważam za niedopuszczalne
- baaardzo wygórowana cena!

Kwestia dyskusyjna dotyczy samej edycji- zdjęcia są ciemne i pozbawione barw ( przykładowo, bukiet w czerwieni i różu wyglada jak posypany popiołem, giną szczegóły na sali i wszystko jest strasznie ponure- znacznie bardziej niż na zdjęciach ze strony)
Wiem i szanuję to że wiele osób świadomie decyduje się na taki styl.
Barwy ziemi, lekko brunatny filtr sepio-podobny Jest czymś co przewija się przez portfolio B&W i jest dla nich charakterystyczne.
Jednak dla osób rozważających wybór fotografa slubnego, polecam się zastanowić nad tym, czy chcemy mieć komplet zdjęć slubnych (czyt. 1200 zdjęc) tylko i wyłącznie w tej stylistyce, czy też podoba nam sie taka sesja i kilka fotek dla klimatu. Różnica jest kolosalna.

Re-edycja na prośbe została zrobiona, ale nadal nie jest to coś na co się pisaliśmy i co uzgodniliśmy przed podpisaniem umowy.
Polecam się dobrze zastanowić na co będziemy patrzec za 20lat w przód.

Mam nadzieję że ta recencja jest uczciwa i pomoże przyszłym parom młodym w podjęciu decyzji dla nich najlepszej.
pozdrawiam
Wanda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a już wiem czemu tak jest . Ja używam Mozilli i dlatego nie działa , jak użyłam internet explorer to jest teraz ok
moze czegos brakuje Twojej przegladarce? Sprawdzilam, moge wejsc wszedzie.
a ja nadal nigdzie wejść nie mogę :(
ja wchodze wszedzie-wlasnie pobuszowalam troszke:)
strona jeszcze nie działa jak powinna , można wejść tylko na "o nas" formularza kontaktowego nie mogę znaleźć
Jeju 29.05.2010 oczywiście!!! :P
Miło słyszeć że ktoś ma ślub tego samego dnia co ja:) 29.05.2009 :)
Rozpoczęliśmy wysyłanie oferty na rok 2010.
Prosimy wszystkie Pary, które pisały do nas wcześniej, a nie otrzymały odpowiedzi o ponowne zapytanie - tym razem wypełniając formularz kontaktowy na naszej stronie.
Dziękujemy i pozdrawiamy!
Odpowiadając na liczne pytania mailowe - nie jest to wersja końcowa strony i niech nie zmyla Was wcześniejszy napis "strona w budowie", będzie jeszcze kilka poprawek, ale galerie z fotografiami już działają, więc zapraszamy.
ZAPRASZAMY NA NASZĄ NOWĄ STRONĘ (jeszcze w trakcie budowy):

http://www.bwphotography.pl/

Pozdrawiamy serdecznie,

B&W PHOTOGRAPHY

FOTOGRAFIA ŚLUBNA |NOWY BLOG
Gratuluje wyboru :-) Sama sie teraz zastanawiam...
MySpace Countdowns
Wiem! będzie on fotografem na moim ślubie :-) zapytałam z ciekawości :-)
Przejrzalam jego galerie, zdjecia sa przepiekne!!
MySpace Countdowns
amarena tutaj było o nim pare słow
http://forum.trojmiasto.pl/fotograf-Artur-Lastowski-co-o-nim-wiecie-t66882,1,11.html?hl=Artur łastowski#hl
A co myślicie o Panu Arturze Łastowskim, czy również plasujecie go w czołówce trójmiejsckich fotografów?
hehe no to faktycznie niezly zbieg okoliczności :):)
Ha ha ha - mamy bardzo podobne nazwiska, Lukasz jest Ostalski, ja jestem Ostolska. Lukasza polecila mi Beata Fryz, moja makijazystka, wiec to kompletny przypadek... Ale dzieki nazwisku udalo mi sie wynegocjowac niezla znizke ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Do Dotki

My mamy slub 29/05/210, jeszcze sporo czasu...
Co do B&W to faktycznie ceny sa wysokie i bede musiala sie powaznie zastanowic i moze jeszcze poszukac, z drugiej strony wydaje mi sie ze jednak zdjecia sa bardzo wazne bo do nich bedziemy najczesciej wracac...
Pozdrawiam
ja wiem wiem....ale tak z czystej ciekawosci. :) Dziekuje

Ostola...a twoj nick na forum ma cos wspolnego z nazwiskiem tego fotografa czy tylko taki male zbieg okolicznosci ?? :)
do góry