Widok

blender - jaki polecacie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcialabym kupić blender i podpytuję które sa warte uwagi, które polecacie, ew. na co zwrócić uwagę. Zależy mi na miksowaniu, siekaniu i kruszeniu lodu. Czy w praktyce jest duża róznica miedzy mocą 400 a 600? Czy praktyczniejszy jest ręczny czy stojący z większym pojemnikiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam bledner BRAUNA +różne pojemniki m.in do siekania lodu, bicia piany, siekania. Jest rewelacyjny. Najbardziej przydaje mi się póki co funkcja do siekania z dużą mocą bo mogę np. zetrzeć ziemianki na placki w ciągu paru sekund. Włoszczyznę tnę na kawałki i mieszam do zupy, kruszę lód do koktajli. Nie mówiąc o bitej śmietanie która ubija się w ciągu paru sekund na "sztywną". Jest naprawdę świetny.
Góralko a dokładnie jaki to model, jakiś numer, bo tego tyle jest...
mam ten sam blender co goralka i potwierdzam, jest swietny, to taki zestaw: http://www.nokaut.pl/blendery/braun-mr-6550-bchc.html
dzięki dziewczyny
http://www.nokaut.pl/blendery/braun-mr-6550-bchc.html
tak to ten model
Też mam ten blender. Potwierdzam - super. Moc jest oczywiście ważna. Ten ma 600. Super zakup!
Podłączam się do wypowiedzi koleżanek. Blender Brauna -REWELACJA !!! Najczęściej go wykorzystywałam go jak synek skończył 3 miesiące i gotowałam mu zupki, a potem miksowałam tym blenderem. Teraz ubijam jajka, pianę z białek i inne takie... bo nie mam w domku miksera, a blender się sprawdza znakomicie. No i zajmuje malutko miejsca (no chyba że dokupicie wiecej akcesoriów)

Ps. Nawet fajny prezent na Gwiazdkę
philips
Braun:) ja też mam z różnymi pojemnikami i końcówkami rewelacja już ponad rok go używam bez problemu:)
tak właśnie myślałam o nim jako o prezencie gwiazdkowym - na życzenie - mama pytała się co bym chciała a to będzie praktyczne i sprawi mi frajdę

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry