Widok
ból podbrzusza na poczatku ciązy???
jestem w 5 tygodniu ciązy, dowiedziałam sie w tamtą srode, a od tamtego wtorku cały czas lekko boli mnie podbrzusze, ćmi delikatnie
słyszałam, ze w dniu spodziewanej miesiączki to normlane, ale mnie cmi już cały tydzien, i zaczynam sie bac ze coś nie tak
u lekarza jeszcze nie byłam bo za wczesnie, ale moze powinnam iśc, a nie czekac,
napiszcie co o tym myslicie, bo zaczynam sie stresowac
słyszałam, ze w dniu spodziewanej miesiączki to normlane, ale mnie cmi już cały tydzien, i zaczynam sie bac ze coś nie tak
u lekarza jeszcze nie byłam bo za wczesnie, ale moze powinnam iśc, a nie czekac,
napiszcie co o tym myslicie, bo zaczynam sie stresowac
Po pierwsze: Gratulacje!!!
Mnie na początku bardzo długo bolało i podbrzusze i krzyż. Bolało zanim dowiedziałam się o ciąży (w sumie od owulacji) do 8 tygodnia właściwie bez przerwy, a później co jakiś czas ból wracał. Jeśli bardzo boli, to możesz jedynie wziąć Nospę i leżeć.
Nie martw się... Jeśli jednak czujesz, że powinnaś pójść do lekarza, to lepiej idź - zawsze lepiej iść o jeden raz za dużo :D
Mnie na początku bardzo długo bolało i podbrzusze i krzyż. Bolało zanim dowiedziałam się o ciąży (w sumie od owulacji) do 8 tygodnia właściwie bez przerwy, a później co jakiś czas ból wracał. Jeśli bardzo boli, to możesz jedynie wziąć Nospę i leżeć.
Nie martw się... Jeśli jednak czujesz, że powinnaś pójść do lekarza, to lepiej idź - zawsze lepiej iść o jeden raz za dużo :D
GRATULACJE !!
Ja też miałam bóle podbrzusza, nie wiedziałam, ze jestem w ciąży i myślałam, że to na miesiączkę zaczyna boleć :)
Bóle później ustąpiły i tylko czasami coś mnie łapało :)
Jednak jak czujesz niepokój to idź do lekarza, po co się denerwować :) Zaraz czekają Cię wszystkie badania :) wizyta i nowe bardzo ciekawe życie :)
Jeszcze raz serdecznie gratuluję
Ja też miałam bóle podbrzusza, nie wiedziałam, ze jestem w ciąży i myślałam, że to na miesiączkę zaczyna boleć :)
Bóle później ustąpiły i tylko czasami coś mnie łapało :)
Jednak jak czujesz niepokój to idź do lekarza, po co się denerwować :) Zaraz czekają Cię wszystkie badania :) wizyta i nowe bardzo ciekawe życie :)
Jeszcze raz serdecznie gratuluję
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
czy takie bóle są "normalne" czy to znak, że dzieje się coś niedobrego?
2 dni temu byłam u gin, miałam usg, mówiłam, że pobolewa mnie podbrzusze (nie przez cały czas) i dowiedziałam się, że wszystko ok, a macica się rozciąga itd. i dostałam no-spę.
dziś byłam u lekarza rodzinnego (powodu przeziębienia) i wystraszył mnie, że już nie powinno mnie nic boleć (5 tydz 5 dzień). miałam miękki brzuch, ale dostałam skierowanie na usg brzucha.
pani w rejestracji powiedziała, żebym najlepiej zgłosiła się do szpitala, bo nigdy nic nie wiadomo...
no i komu tu wierzyć??? pomóżcie!
2 dni temu byłam u gin, miałam usg, mówiłam, że pobolewa mnie podbrzusze (nie przez cały czas) i dowiedziałam się, że wszystko ok, a macica się rozciąga itd. i dostałam no-spę.
dziś byłam u lekarza rodzinnego (powodu przeziębienia) i wystraszył mnie, że już nie powinno mnie nic boleć (5 tydz 5 dzień). miałam miękki brzuch, ale dostałam skierowanie na usg brzucha.
pani w rejestracji powiedziała, żebym najlepiej zgłosiła się do szpitala, bo nigdy nic nie wiadomo...
no i komu tu wierzyć??? pomóżcie!
Hm, no w ciazy juz tak jest, ze bolec moze jak jest wszystko w porzadku, ale tez jak cos jest nie tak. Mnie tez lekko pobolewal brzuch, wiec poszlam do lekarza szybciej, niz planowalam, bo w 6 tyg. No i na usg wyszlo, ze mam krwiaka i musze lezec, takze dobrze sie stalo, ze jednak sie wybralam. A tez sie nic takiego nie dzialo, ale ja juz raz bylam w ciazy (niestety zakonczonej poronieniem), i wtedy nie pamietam, zeby mnie tak dziwnie pobolewalo, a wtedy jeszcze na etapie 6 tyg bylo wszystko w porzadku.