Widok
obrączki!!!
ratujcie- od dwóch dni chodzę za obrączkami i mam już dosć. Wybór ogromny, że można zwariować ale jak człowiek się już bliżej zastanawia to się okazuje że: tych się nie da zwiększyć, tych zmniejszyć, w innych znowu się ściera mat itd. Wiec mam dość!
powklejajcie zdjęcia obrączek, które już macie lub jakiś fajnych i trwałych modeli, które wam wpadły w oko!
powklejajcie zdjęcia obrączek, które już macie lub jakiś fajnych i trwałych modeli, które wam wpadły w oko!
jestem... jestem... ale tak z doskoku... ;))
mamy obraczki i sa piekne, tak jak mówiłam gładkie klasyczne model Sempra (czy jakoś tak) a w moja jeszcze wtopiony jest brylancik. sa piekne i szczerze Wam polecam... no i dostalismy jeszcze prezent od Kruka, ale mamy go otworzyc dopiero po odczepinach... i jak ja wytrzymam
polecam a koszt niewielki, utwierdziałam się w przekonaniu ze klasyczne, gładkie ś anjpiękniejsze, nie obrazając nikogo...
mamy obraczki i sa piekne, tak jak mówiłam gładkie klasyczne model Sempra (czy jakoś tak) a w moja jeszcze wtopiony jest brylancik. sa piekne i szczerze Wam polecam... no i dostalismy jeszcze prezent od Kruka, ale mamy go otworzyc dopiero po odczepinach... i jak ja wytrzymam
polecam a koszt niewielki, utwierdziałam się w przekonaniu ze klasyczne, gładkie ś anjpiękniejsze, nie obrazając nikogo...
Meg tak z ciekawości spojrzałam na te obrączki z Kruka - na zdjęciu faktycznie wyglądają całkiem, całkiem.... a powiedz proszę czy one pośrodeczku są z matowego złota, a po brzegach z takiego błyszczącego??? (tak mi to na zdjęciu wygląda) I jeśli możesz to napisz jakiej szerokości są te obrączki :)
pozdrowionka
pozdrowionka
Warbuziak, ja mierzyłam ostatnio te obrączki w Kruki i one są błyszczące,a nie matowe :) całe błyszczące - ile mm maja to nia pamiętam niestety :(
ale mają wymiary bardzo zbliżone do tych z katalogu
tam są podobne modele -najcieńsza jest eternia, potem sempra, i chrisos :) mi też się wydawało że są matowe... albo po prostu może są takie i takie :) Babeczka w sklepie mowiła, że mogą zrobić ci obrączkę o dowolnej szerokości - a jeśli chcesz, to tobie cieńszą, a dla męża np. grubszą :)
co dziwne- czym szersza obrączka to trzeba większy numer - o ile sempra wchodzi na mnie 14 to chrisos juz 15!!!! :)
ale mają wymiary bardzo zbliżone do tych z katalogu
tam są podobne modele -najcieńsza jest eternia, potem sempra, i chrisos :) mi też się wydawało że są matowe... albo po prostu może są takie i takie :) Babeczka w sklepie mowiła, że mogą zrobić ci obrączkę o dowolnej szerokości - a jeśli chcesz, to tobie cieńszą, a dla męża np. grubszą :)
co dziwne- czym szersza obrączka to trzeba większy numer - o ile sempra wchodzi na mnie 14 to chrisos juz 15!!!! :)
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]
wiesz co, na zdjęciu to jest złudzenie ze sa matowe- sa całe błyszczące, a ich szerkośc to 4 mm, najlepiej wygladaja na dłoni (dostepne sa jeszcze 2,5mm i 6 mm) i wiecie co robia wrażenie... cena z ta na stronie niewiele sie rózni (zalezy to od wagi obrączek), u mnie dodatko doszły koszty brylancika, ale powiem Wam ze z nim obraczka wygląda pięknie....
buzi,
meg
buzi,
meg
Warbuziak! Jesli moge wtracic moje 5 grozy to dokladnie obejrzyjcie te matowe obraczki, bo powiem szczerze ze dostalam pierscien zareczynowy z bialego zlota z matowym od Kruka i niestety po miesiacu matowa czesc zaczela sie scierac i zarysowywac. Nie mowie, ze to regula bo moze ja nie umiem nosic tego pierscionka, ale radze sie dobrze zastanowic . Pozdrawiam :))
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
Dzięki Salma :) wiesz, ja też mam pierścionek z Kruka - gładziutki i z żółtego złota, ale strasznie się rysuje, a dwa razy trafił już do reklamacji, bo wypadł z niego brylant (całe szczeście go znalazłam) - ja to dopiero nie umiem nośić pierścionków :) hihi :)
ale troszke mnie zaniepokoiłaś z tym ścieraniem się matowego złota :( a może ktoś nosi obrączki matowe i może mi coś więcej o nich powiedzieć????
pozdrowionka
ale troszke mnie zaniepokoiłaś z tym ścieraniem się matowego złota :( a może ktoś nosi obrączki matowe i może mi coś więcej o nich powiedzieć????
pozdrowionka
jesli chodzi o biale zloto (nie wiem czy ta zasad obowiazuje przy tradycyjnym zlotym zlocie), ale jesli macie matowa i blyszczaca czesc na obraczce z czasem matowa czesc ZAWSZE bedzie sie scierac i bedzie pozniej blyszczaca...nie ma cudow.
jesli chodzi o ten "prezent" od Kruka ... troche jest rozczarowujacy:)
tez wyznaje zasade, ze obraczki trzeba miec porzadne...sa na cale zycie! w koncu:)
jesli chodzi o ten "prezent" od Kruka ... troche jest rozczarowujacy:)
tez wyznaje zasade, ze obraczki trzeba miec porzadne...sa na cale zycie! w koncu:)
Aju, mam jeden pomysl, na cos niecodziennego. Co prawda ceny sa dosc astronomiczne ale popatrzec mozna, a i moze zamowic cos podobnego. Oto link , nastepnie wejdz w Catalogue i potem w Bands & Bridal. Mi sie strasznie podobaja, i podobno wysylaja do Europy :)
Czerwcowa wkleiłaś nasze obrączki :) My również zdecydowaliśmy się na zupełnie płaskie i z żółtego złota. Bylismy wczoraj oglądać w Kr..u i jest śliczny model "Chrisos" lecz za 800 zł komplet to trochę dużo prawda? Z kolei w Ap..cie jest niedrogi model 026 lecz ma on tak jakby ścięte rogi to mi się zupełnie nie podoba. Gdzie kupujecie Wasze obrączki jeśli można spytać i w jakiej cenie.
p.s. Niezły jest Wasz motocykl. My już się nie możemy doczekać nowego sezonu :) ale to już niedługo ...
p.s. Niezły jest Wasz motocykl. My już się nie możemy doczekać nowego sezonu :) ale to już niedługo ...
Kwawa przesle Cina jubilera po południu ok? jest w Gdyni i na prawde najtanszy - porównywałam ceny za gram.
Powiedz czy Wy pojawialiscie sie czasami na środowych spotkaniach na zaspie? Jesli tak to pewnie niebawem sie spotkamy, bede cie wypatrywała, na tak charakterystycznym motocyklu to nie bedzie trudn ( no i po obrączkach)
:)))
Powiedz czy Wy pojawialiscie sie czasami na środowych spotkaniach na zaspie? Jesli tak to pewnie niebawem sie spotkamy, bede cie wypatrywała, na tak charakterystycznym motocyklu to nie bedzie trudn ( no i po obrączkach)
:)))
Super to czekam na maila w spr. jubilera!
A jeśli chodzi o spotkania na Zaspie to ja nigdy nie byłam z moim Michałem na nich ale on nieraz sam jeżdził z kumplami.
A motocykl jak motocykl - teraz i tak prawdopodobnie ją sprzedajemy i kupujemy coś "wolniejszego" :( ale to jeszcze zobaczymy chiba jeszcze sezon nią pojeździmy.
A jeśli chodzi o spotkania na Zaspie to ja nigdy nie byłam z moim Michałem na nich ale on nieraz sam jeżdził z kumplami.
A motocykl jak motocykl - teraz i tak prawdopodobnie ją sprzedajemy i kupujemy coś "wolniejszego" :( ale to jeszcze zobaczymy chiba jeszcze sezon nią pojeździmy.
Nic nie rozumiem miłe Panie. Szukacie wytwornych i drogich sukien ślubnych. Ceremoniał ma być Extra. Przyjęcie weselne lub jak kto woli wesele w super lokalu etc., etc., na to są pieniądze, a oszczędzacie na tym co ma być niby na całe życie, czyli na obrączkach? Być może nie podchodzę do tego wszystkiego aż tak emocjonalnie jak wy lecz to wszystko jakoś sie nie klei razem.
Ja kupłem obrączki z dobrego kruszcu (złoto+platyna), uważam, że moja przyszła żona na to zasługuje, ot tak, po prostu. Ja będę miał złotą i jestesmy zadowoleni. Naprawdę, nie oszczędzajcie na tym, na czym nie powinno.
Ja kupłem obrączki z dobrego kruszcu (złoto+platyna), uważam, że moja przyszła żona na to zasługuje, ot tak, po prostu. Ja będę miał złotą i jestesmy zadowoleni. Naprawdę, nie oszczędzajcie na tym, na czym nie powinno.
Krzychu po pierwsze:
suknie kupiłam w przecenie (jak kto woli promocji) 50%
a obaczki cóz, jesli mam do wyboru taki sam wzór, taką samą próbę i kolor to czemu mam zapłacic 90 zł za gram a nie 70?
Wszystko staramy sie robić aby wyszło taniej: samochód,zaproszenia co kolwiek aby udało sie zaoczędzić-
A poza tym dlaczego tak to Cie boli?
suknie kupiłam w przecenie (jak kto woli promocji) 50%
a obaczki cóz, jesli mam do wyboru taki sam wzór, taką samą próbę i kolor to czemu mam zapłacic 90 zł za gram a nie 70?
Wszystko staramy sie robić aby wyszło taniej: samochód,zaproszenia co kolwiek aby udało sie zaoczędzić-
A poza tym dlaczego tak to Cie boli?
a my mieliśmy z goldmarka, w środku białe złoto na brzegach żółte, kosztowały 1000zł, co i tak uważam za nie wygórowaną cenę, przeciez to jest na całe życie.
Po co wydawac pięniądze na pięknie ustrojony kościół czy samochód który w rezultacie widac max. pół godziny i o którym i tak wszyscy zaraz zapomną a obrączki sa wasze na całe życie , warto wybrac te które wam się podobają bez względu na cenę
Po co wydawac pięniądze na pięknie ustrojony kościół czy samochód który w rezultacie widac max. pół godziny i o którym i tak wszyscy zaraz zapomną a obrączki sa wasze na całe życie , warto wybrac te które wam się podobają bez względu na cenę
witam:) my mamy od kruka felicita. sa z bialego zlota matowe a w srodku jest niematowy rowek. w sloncu wyglada jakby byly tam jakies kamyczki:) obraczki uzywamy jakies 8 miesiecy a mat jeszcze sie trzyma:)i niedrogie byly. no i prezent tez dostalismy:)))) ladny ladny:) nie zdradze co to:)
pozdrowka
flo
pozdrowka
flo