Widok

obrączki!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ratujcie- od dwóch dni chodzę za obrączkami i mam już dosć. Wybór ogromny, że można zwariować ale jak człowiek się już bliżej zastanawia to się okazuje że: tych się nie da zwiększyć, tych zmniejszyć, w innych znowu się ściera mat itd. Wiec mam dość!
powklejajcie zdjęcia obrączek, które już macie lub jakiś fajnych i trwałych modeli, które wam wpadły w oko!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Elajza, zgadzam się z Tobą!!! My też postawiliśmy na tradycyjne obrączki ;) I jesteśmy bardzo zadowoleni!Nie ma co szaleć!;))

jesli chodzi o biale zloto (nie wiem czy ta zasad obowiazuje przy tradycyjnym zlotym zlocie), ale jesli macie matowa i blyszczaca czesc na obraczce z czasem matowa czesc ZAWSZE bedzie sie scierac i bedzie pozniej blyszczaca...nie ma cudow.

jesli chodzi o ten "prezent" od Kruka ... troche jest rozczarowujacy:)

tez wyznaje zasade, ze obraczki trzeba miec porzadne...sa na cale zycie! w koncu:)
Czy wiecie moze ile kosztuje dwie obraczki z platyny? Mam platynowy pierscionek zareczynowy z diamentem i dlatego chcialabym platynowe obraczki. W Londynie kosztuja okolo 6000 zl. Czy wiecie moze ile w Trojmiescie?
jeszcze jedna proba-tym razem małe foto wkleje to moze wyjdzie
image
nie wiem czemu sie nie wkleja wczesniej wklejalam i bylo oki :(
hmmm-jeszcze raz wkleje bo chyba cos nie wyszlo:) A tak wogle to nam zawsze sie podobaly takie proste zołto- zlote obraczki ale jak weszlismy do jubilera i zobaczylismy te to oboje wiedzielismy ze musimy je miec:)
image
a ja ich nie widzę
a ja juz sie nauczylam to wkleje moje obraczki :)
image
Nie no zemdleję - bajer te obrączki - a ja bedę mieć zwykłe. buuuuuuuuuu
Ja polecam obrączki z Kruka............. Pozdrawiam
witam:) my mamy od kruka felicita. sa z bialego zlota matowe a w srodku jest niematowy rowek. w sloncu wyglada jakby byly tam jakies kamyczki:) obraczki uzywamy jakies 8 miesiecy a mat jeszcze sie trzyma:)i niedrogie byly. no i prezent tez dostalismy:)))) ladny ladny:) nie zdradze co to:)

pozdrowka

flo
hmm.. a my mamy tez APARt model B38 ( moja ma brylancik w srodeczku). Nie palcilismy w sumie strasznie drogo - Apart ma 20 % znizki na obraczki. Wyszlo nawet taniej niz gdybysmy zamowili u jubilera !!!! Grawer byl gratis od frimy! ;-) Sa sliczne!!!

A my mamy obrączki od Jubilera na wzór Apartu 040 :o) i nie zaplacilismy za nie ok. 700 zł a 200 zł :)

[img][/img]
www.jubiler.opole.pl/oferta3.html
mam podobną do tej jednak trochę szerszą, ale mniej więcej o to chodzi jeżeli widac w ogóle:
image
a my mieliśmy z goldmarka, w środku białe złoto na brzegach żółte, kosztowały 1000zł, co i tak uważam za nie wygórowaną cenę, przeciez to jest na całe życie.
Po co wydawac pięniądze na pięknie ustrojony kościół czy samochód który w rezultacie widac max. pół godziny i o którym i tak wszyscy zaraz zapomną a obrączki sa wasze na całe życie , warto wybrac te które wam się podobają bez względu na cenę
a dlaczego, czy zalogowane osoby są lepiej postrzegane???
chyba sie nie udalo:)-musze przeczytac gdzies tu krazyl na forum sposob wklejania fotek-moze kiedys sie naucze-hihihi
moze sie uda ;)

w kazdym razie model 303 :)

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry