Widok

obrączki!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ratujcie- od dwóch dni chodzę za obrączkami i mam już dosć. Wybór ogromny, że można zwariować ale jak człowiek się już bliżej zastanawia to się okazuje że: tych się nie da zwiększyć, tych zmniejszyć, w innych znowu się ściera mat itd. Wiec mam dość!
powklejajcie zdjęcia obrączek, które już macie lub jakiś fajnych i trwałych modeli, które wam wpadły w oko!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie wkleje, ale nie ma takiej potrzeby, bo my chcemy zwykle, klasyczne, zlote, bez ozdobek, szlaczkow itp. obraczka to nie pierscionek, zeby miala sie blyszczec albo modnie wygladac - moda sie zmienia, a to ma byc symbol - taki sam, niezmienny, na zawsze - symbol, a nie ozdoba.

watek miedzy innymi o obraczkach

*** nieczynne *****
Ja tez jestem za zwyklymi, klasycznymi obraczkami. Mamy juz wybrane model aurum od Kruka i takie napewno zamowimy.

image
tez obraczki

*** nieczynne *****
My bedziemy miec na pewno takie.

image

image

to nasze:

image

image

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
aaagga - my bedziemy mieli podobne tylko polokragle - ty masz jakby plaskie - slyszalam ze te sie latwo zarysowuja, no ale to pewnie nie ma regul :)
>

[img]image[/img]

Ten model obaczęk chyba baardzo popoularny w tym sezonie ;)
My też takie chcemy .... proponuję więc krótka wymianę informacji gdzie są za ile.
Ja powiem iż napewno nie opłaca sie ich szukać w Madisonie - 600zł!!!
Najtaniej wychodzi często kupno przez internet. Ja szaleję za czarnymi tytanowymi obrączkami z malutkim zlotym paseczkiem.
to ja pytanie z innej beczki :) czy ktoś wie ile trzeba czekać na obrączki??? (szczególnie interesuje mnie APART)
pozdrowionka

W aPARCIE 14 DNI

Przeczytaj sobie porady dotyczące zakupu obrączek w weselniku
HGeloo :) MEG :), a jak twoje obrączki z Kruka? czy już je odebraliście? jesteś zadowolona? :) ? pisz :)!!

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
jestem... jestem... ale tak z doskoku... ;))

mamy obraczki i sa piekne, tak jak mówiłam gładkie klasyczne model Sempra (czy jakoś tak) a w moja jeszcze wtopiony jest brylancik. sa piekne i szczerze Wam polecam... no i dostalismy jeszcze prezent od Kruka, ale mamy go otworzyc dopiero po odczepinach... i jak ja wytrzymam

polecam a koszt niewielki, utwierdziałam się w przekonaniu ze klasyczne, gładkie ś anjpiękniejsze, nie obrazając nikogo...

dzięki :)

Meg tak z ciekawości spojrzałam na te obrączki z Kruka - na zdjęciu faktycznie wyglądają całkiem, całkiem.... a powiedz proszę czy one pośrodeczku są z matowego złota, a po brzegach z takiego błyszczącego??? (tak mi to na zdjęciu wygląda) I jeśli możesz to napisz jakiej szerokości są te obrączki :)
pozdrowionka

Aaaggaa a gdzie najkorzystniej zakupić takie obrączki?

Warbuziak, ja mierzyłam ostatnio te obrączki w Kruki i one są błyszczące,a nie matowe :) całe błyszczące - ile mm maja to nia pamiętam niestety :(
ale mają wymiary bardzo zbliżone do tych z katalogu

tam są podobne modele -najcieńsza jest eternia, potem sempra, i chrisos :) mi też się wydawało że są matowe... albo po prostu może są takie i takie :) Babeczka w sklepie mowiła, że mogą zrobić ci obrączkę o dowolnej szerokości - a jeśli chcesz, to tobie cieńszą, a dla męża np. grubszą :)

co dziwne- czym szersza obrączka to trzeba większy numer - o ile sempra wchodzi na mnie 14 to chrisos juz 15!!!! :)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
wiesz co, na zdjęciu to jest złudzenie ze sa matowe- sa całe błyszczące, a ich szerkośc to 4 mm, najlepiej wygladaja na dłoni (dostepne sa jeszcze 2,5mm i 6 mm) i wiecie co robia wrażenie... cena z ta na stronie niewiele sie rózni (zalezy to od wagi obrączek), u mnie dodatko doszły koszty brylancika, ale powiem Wam ze z nim obraczka wygląda pięknie....

buzi,
meg

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry