Widok
obrączki!!!
ratujcie- od dwóch dni chodzę za obrączkami i mam już dosć. Wybór ogromny, że można zwariować ale jak człowiek się już bliżej zastanawia to się okazuje że: tych się nie da zwiększyć, tych zmniejszyć, w innych znowu się ściera mat itd. Wiec mam dość!
powklejajcie zdjęcia obrączek, które już macie lub jakiś fajnych i trwałych modeli, które wam wpadły w oko!
powklejajcie zdjęcia obrączek, które już macie lub jakiś fajnych i trwałych modeli, które wam wpadły w oko!
jestem... jestem... ale tak z doskoku... ;))
mamy obraczki i sa piekne, tak jak mówiłam gładkie klasyczne model Sempra (czy jakoś tak) a w moja jeszcze wtopiony jest brylancik. sa piekne i szczerze Wam polecam... no i dostalismy jeszcze prezent od Kruka, ale mamy go otworzyc dopiero po odczepinach... i jak ja wytrzymam
polecam a koszt niewielki, utwierdziałam się w przekonaniu ze klasyczne, gładkie ś anjpiękniejsze, nie obrazając nikogo...
mamy obraczki i sa piekne, tak jak mówiłam gładkie klasyczne model Sempra (czy jakoś tak) a w moja jeszcze wtopiony jest brylancik. sa piekne i szczerze Wam polecam... no i dostalismy jeszcze prezent od Kruka, ale mamy go otworzyc dopiero po odczepinach... i jak ja wytrzymam
polecam a koszt niewielki, utwierdziałam się w przekonaniu ze klasyczne, gładkie ś anjpiękniejsze, nie obrazając nikogo...
Meg tak z ciekawości spojrzałam na te obrączki z Kruka - na zdjęciu faktycznie wyglądają całkiem, całkiem.... a powiedz proszę czy one pośrodeczku są z matowego złota, a po brzegach z takiego błyszczącego??? (tak mi to na zdjęciu wygląda) I jeśli możesz to napisz jakiej szerokości są te obrączki :)
pozdrowionka
pozdrowionka
Warbuziak, ja mierzyłam ostatnio te obrączki w Kruki i one są błyszczące,a nie matowe :) całe błyszczące - ile mm maja to nia pamiętam niestety :(
ale mają wymiary bardzo zbliżone do tych z katalogu
tam są podobne modele -najcieńsza jest eternia, potem sempra, i chrisos :) mi też się wydawało że są matowe... albo po prostu może są takie i takie :) Babeczka w sklepie mowiła, że mogą zrobić ci obrączkę o dowolnej szerokości - a jeśli chcesz, to tobie cieńszą, a dla męża np. grubszą :)
co dziwne- czym szersza obrączka to trzeba większy numer - o ile sempra wchodzi na mnie 14 to chrisos juz 15!!!! :)
ale mają wymiary bardzo zbliżone do tych z katalogu
tam są podobne modele -najcieńsza jest eternia, potem sempra, i chrisos :) mi też się wydawało że są matowe... albo po prostu może są takie i takie :) Babeczka w sklepie mowiła, że mogą zrobić ci obrączkę o dowolnej szerokości - a jeśli chcesz, to tobie cieńszą, a dla męża np. grubszą :)
co dziwne- czym szersza obrączka to trzeba większy numer - o ile sempra wchodzi na mnie 14 to chrisos juz 15!!!! :)
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]
wiesz co, na zdjęciu to jest złudzenie ze sa matowe- sa całe błyszczące, a ich szerkośc to 4 mm, najlepiej wygladaja na dłoni (dostepne sa jeszcze 2,5mm i 6 mm) i wiecie co robia wrażenie... cena z ta na stronie niewiele sie rózni (zalezy to od wagi obrączek), u mnie dodatko doszły koszty brylancika, ale powiem Wam ze z nim obraczka wygląda pięknie....
buzi,
meg
buzi,
meg