Widok

obrączki!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ratujcie- od dwóch dni chodzę za obrączkami i mam już dosć. Wybór ogromny, że można zwariować ale jak człowiek się już bliżej zastanawia to się okazuje że: tych się nie da zwiększyć, tych zmniejszyć, w innych znowu się ściera mat itd. Wiec mam dość!
powklejajcie zdjęcia obrączek, które już macie lub jakiś fajnych i trwałych modeli, które wam wpadły w oko!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Elajza, zgadzam się z Tobą!!! My też postawiliśmy na tradycyjne obrączki ;) I jesteśmy bardzo zadowoleni!Nie ma co szaleć!;))

jesli chodzi o biale zloto (nie wiem czy ta zasad obowiazuje przy tradycyjnym zlotym zlocie), ale jesli macie matowa i blyszczaca czesc na obraczce z czasem matowa czesc ZAWSZE bedzie sie scierac i bedzie pozniej blyszczaca...nie ma cudow.

jesli chodzi o ten "prezent" od Kruka ... troche jest rozczarowujacy:)

tez wyznaje zasade, ze obraczki trzeba miec porzadne...sa na cale zycie! w koncu:)
Czy wiecie moze ile kosztuje dwie obraczki z platyny? Mam platynowy pierscionek zareczynowy z diamentem i dlatego chcialabym platynowe obraczki. W Londynie kosztuja okolo 6000 zl. Czy wiecie moze ile w Trojmiescie?
jeszcze jedna proba-tym razem małe foto wkleje to moze wyjdzie
image
nie wiem czemu sie nie wkleja wczesniej wklejalam i bylo oki :(
hmmm-jeszcze raz wkleje bo chyba cos nie wyszlo:) A tak wogle to nam zawsze sie podobaly takie proste zołto- zlote obraczki ale jak weszlismy do jubilera i zobaczylismy te to oboje wiedzielismy ze musimy je miec:)
image
a ja ich nie widzę
a ja juz sie nauczylam to wkleje moje obraczki :)
image
Nie no zemdleję - bajer te obrączki - a ja bedę mieć zwykłe. buuuuuuuuuu
Ja polecam obrączki z Kruka............. Pozdrawiam
witam:) my mamy od kruka felicita. sa z bialego zlota matowe a w srodku jest niematowy rowek. w sloncu wyglada jakby byly tam jakies kamyczki:) obraczki uzywamy jakies 8 miesiecy a mat jeszcze sie trzyma:)i niedrogie byly. no i prezent tez dostalismy:)))) ladny ladny:) nie zdradze co to:)

pozdrowka

flo
hmm.. a my mamy tez APARt model B38 ( moja ma brylancik w srodeczku). Nie palcilismy w sumie strasznie drogo - Apart ma 20 % znizki na obraczki. Wyszlo nawet taniej niz gdybysmy zamowili u jubilera !!!! Grawer byl gratis od frimy! ;-) Sa sliczne!!!

A my mamy obrączki od Jubilera na wzór Apartu 040 :o) i nie zaplacilismy za nie ok. 700 zł a 200 zł :)

[img][/img]
www.jubiler.opole.pl/oferta3.html
mam podobną do tej jednak trochę szerszą, ale mniej więcej o to chodzi jeżeli widac w ogóle:
image
a my mieliśmy z goldmarka, w środku białe złoto na brzegach żółte, kosztowały 1000zł, co i tak uważam za nie wygórowaną cenę, przeciez to jest na całe życie.
Po co wydawac pięniądze na pięknie ustrojony kościół czy samochód który w rezultacie widac max. pół godziny i o którym i tak wszyscy zaraz zapomną a obrączki sa wasze na całe życie , warto wybrac te które wam się podobają bez względu na cenę
a dlaczego, czy zalogowane osoby są lepiej postrzegane???
chyba sie nie udalo:)-musze przeczytac gdzies tu krazyl na forum sposob wklejania fotek-moze kiedys sie naucze-hihihi
moze sie uda ;)

w kazdym razie model 303 :)
do góry