Widok

obrączki!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ratujcie- od dwóch dni chodzę za obrączkami i mam już dosć. Wybór ogromny, że można zwariować ale jak człowiek się już bliżej zastanawia to się okazuje że: tych się nie da zwiększyć, tych zmniejszyć, w innych znowu się ściera mat itd. Wiec mam dość!
powklejajcie zdjęcia obrączek, które już macie lub jakiś fajnych i trwałych modeli, które wam wpadły w oko!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my tez juz mamy obraczki tylko nie wiem jak je wkleic:( kupiliśmy w "Yes" bardzo nam sie podobaly -no to tyle tak tylko chcialalam sie z wami tym podzielic:)
buzka
o dokaldnie takie same my juz mamy...leza sobie w pudełeczku i czekaja na ten piekny dzien...choc chetnie juz bym moja nosila :D
po drugie - właśie takie obraczki chcemy mieć - dokładnie takie.

Krzychu po pierwsze:
suknie kupiłam w przecenie (jak kto woli promocji) 50%
a obaczki cóz, jesli mam do wyboru taki sam wzór, taką samą próbę i kolor to czemu mam zapłacic 90 zł za gram a nie 70?

Wszystko staramy sie robić aby wyszło taniej: samochód,zaproszenia co kolwiek aby udało sie zaoczędzić-

A poza tym dlaczego tak to Cie boli?

Krzychu a może byś się zalogował !!!

Nic nie rozumiem miłe Panie. Szukacie wytwornych i drogich sukien ślubnych. Ceremoniał ma być Extra. Przyjęcie weselne lub jak kto woli wesele w super lokalu etc., etc., na to są pieniądze, a oszczędzacie na tym co ma być niby na całe życie, czyli na obrączkach? Być może nie podchodzę do tego wszystkiego aż tak emocjonalnie jak wy lecz to wszystko jakoś sie nie klei razem.
Ja kupłem obrączki z dobrego kruszcu (złoto+platyna), uważam, że moja przyszła żona na to zasługuje, ot tak, po prostu. Ja będę miał złotą i jestesmy zadowoleni. Naprawdę, nie oszczędzajcie na tym, na czym nie powinno.
a cha no tak, my z Gdańska to daleko troche mamy, ale czesto jezdzimy tą trasą do Kołobrzegu.

No na pewno na najbliższe spotkanie na Zaspie wybiorę się z moim mężem :) My wiesz jesteśmy z Wejherowa i chłopaki z okolicy (wówczas ja również) jeżdżą sobie dosyć często w sezonie pościgać się i powygłupiać na pas startowy za Lębork albo za Kościerzynę.

no to teraz Kawa mam nadzieje że męża samego nie puścisz i bedziesz jezdziła razem z nim a przy okazji my sie poznamy :))))

Super to czekam na maila w spr. jubilera!
A jeśli chodzi o spotkania na Zaspie to ja nigdy nie byłam z moim Michałem na nich ale on nieraz sam jeżdził z kumplami.
A motocykl jak motocykl - teraz i tak prawdopodobnie ją sprzedajemy i kupujemy coś "wolniejszego" :( ale to jeszcze zobaczymy chiba jeszcze sezon nią pojeździmy.

Kwawa przesle Cina jubilera po południu ok? jest w Gdyni i na prawde najtanszy - porównywałam ceny za gram.

Powiedz czy Wy pojawialiscie sie czasami na środowych spotkaniach na zaspie? Jesli tak to pewnie niebawem sie spotkamy, bede cie wypatrywała, na tak charakterystycznym motocyklu to nie bedzie trudn ( no i po obrączkach)

:)))

Czerwcowa wkleiłaś nasze obrączki :) My również zdecydowaliśmy się na zupełnie płaskie i z żółtego złota. Bylismy wczoraj oglądać w Kr..u i jest śliczny model "Chrisos" lecz za 800 zł komplet to trochę dużo prawda? Z kolei w Ap..cie jest niedrogi model 026 lecz ma on tak jakby ścięte rogi to mi się zupełnie nie podoba. Gdzie kupujecie Wasze obrączki jeśli można spytać i w jakiej cenie.
p.s. Niezły jest Wasz motocykl. My już się nie możemy doczekać nowego sezonu :) ale to już niedługo ...

a my będziemy mieli takie:

image

obejrzałam tą stronę, obrączki napewno robią wrażenia, ale dla mnie zbyt ozdobne!
wow, jagu!!!! niesamowite sa te wzory, takie kojarzące sie z kultura dalekiego wschodu... piękne... ale ja juz mam i moje sa cudne ;)))

meg

Witaj mi też podobają się takie obrączki i raczej na 100% będziemy6 takie mieli.Pozdrawiam
Aju, mam jeden pomysl, na cos niecodziennego. Co prawda ceny sa dosc astronomiczne ale popatrzec mozna, a i moze zamowic cos podobnego. Oto link , nastepnie wejdz w Catalogue i potem w Bands & Bridal. Mi sie strasznie podobaja, i podobno wysylaja do Europy :)
a my dalismy zloto do przetopienia(kruszec dostalismy od mamy mojego serducha),wybralismy wzor,niedlugo beda do odbioru,wzor taki jak wyzej wklejalam.Wiec obraczki wyniosa nas tylko 300zl ,lacznie z grawerem

image

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
a jakie macie na oku???? wklejaj ;)))

meg

My w sobote bedziemy rozgladac sie za obraczkami :) Mamy juz cos na oku:) Ale musimy sie upewnic czy ladnie beda wygladaly na paluszkach:)

image

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry