Widok
Może być wiele przyczyn choćby zwykła infekcja albo stres. Nawet jeśli się odchudzasz, to okres może się przesunąć.
3 dni to niewiele.
Z drugiej strony jeśli nie wykluczasz ciąży, to wynik negatywny nie zawsze świadczy o jej braku. Jeśli za kilka dni nadal okres nie przyjdzie, to zrób test ponownie.
3 dni to niewiele.
Z drugiej strony jeśli nie wykluczasz ciąży, to wynik negatywny nie zawsze świadczy o jej braku. Jeśli za kilka dni nadal okres nie przyjdzie, to zrób test ponownie.
3 dni to malutko...ale moze lepiej powtórz test...ja np.jakis tydzien temu testowałam bo okres sie spózniał juz prawie 3 tygodnie i wyszła jedna kreska.a okresu brak..dziś miałam kupic test i zrobić jutro rano i co? dostałam okres...także jak ma cię to uspokoić zrób kolejny albo najlepiej wybierz sie do ginia :)
pozdrawiam...
pozdrawiam...
Ja teraz w drugiej ciazy znalazłam testy o czułosci juz 15 i 10, wiec mozna tylko troszke poszukałam. W 3 dni planowanym okresie nic nie pokazało, a 4 dni po planowanym okresie zarówno 10,15 jak i 25 pokaząły poztywny, mimo ze była 20. Potem robilam juz Bete zeby wiedziec czy przyrasta.
Najpeiej zrob drugi test.
Najpeiej zrob drugi test.
A ja tylko dodam odnośnie spraw technicznych, że środkowy strumień (moczu) ma znaczenie tylko jeśli dajemy mocz do analizy (bo pierwsza "porcja" wypłukuje bakterie i inne zanieczyszczenia)- dla wyników testów nie ma to absolutnie żadnego znaczenia. :)
Ale najlepiej test robić rano i to kilka dni po terminie miesiączki (chociaż u mnie przy obu ciążach dwie kreski były widoczne wcześnie, tzn 1-2 dni po terminie).
Ale najlepiej test robić rano i to kilka dni po terminie miesiączki (chociaż u mnie przy obu ciążach dwie kreski były widoczne wcześnie, tzn 1-2 dni po terminie).
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com
miałam dokładnie identyczną sytuację teraz :)
Nigdy mi się okres nie spóźniał. Teraz spóźnił mi się 4dni-byłam pewna że nasza Madzia będzie miała rodzeństwo, a okazało się inaczej. Zrobiłam test-wynik neg, a na następny dzień dostałam okres :)
Przyczyną tego spóźnienia był pewnie ogromny stres jaki mi towarzyszył przez dwa ostatnie miesiące.... heh....
Nigdy mi się okres nie spóźniał. Teraz spóźnił mi się 4dni-byłam pewna że nasza Madzia będzie miała rodzeństwo, a okazało się inaczej. Zrobiłam test-wynik neg, a na następny dzień dostałam okres :)
Przyczyną tego spóźnienia był pewnie ogromny stres jaki mi towarzyszył przez dwa ostatnie miesiące.... heh....