Widok

brak seksu...

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
witam
powiedzcie mi czy któraś z WAS ma bardzo długi okres bez seksu mimo partnera? jak czesto to robicie? tak mniej więcej..
Mnie moja partnerka odtrąciła po urodzeniu i trwa to już 2 lata... (2 próby tylko były)...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

niezłe są ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam sposób. Znalazłem takie zioła stosowane przez Azteków podczas rytualnych orgii. Bardzo mocno działają na pobudzenie kobiety. U nas znalazłem tylko w tabletkach o nazwie Feminam Libido maja dosyć mocne wyciągi jedyny minus że muszę kruszyć i rozpuszczać.

W tym sklepie internetowym z lekami na potencję bez recepty każdy specyfik https://potencja.net.pl/tadarise-5 masz rozpisany pod kątem podstawowych cech, skutków ubocznych, zastosowania w danych warunkach. Do tego dochodzi jasna informacja o cenie, warunkach dyskretnej przesyłki i nowościach.

Masz rację

Możesz zacząć od czegoś stymulującego produkcję dopaminy https://potencja.net.pl/lovegra-100mg, a przez to podniecenia. Rozwiązanie uniwersalne dla kobiet i mężczyzn. Niektóre pary biorą, żeby po prostu poprawić komfort w sypialni. Warto czasami eksperymentować z nowościami farmakologicznymi w materii seksualnej.

Nie powinnaś. Kupowałam i na allegro i raz w sklepie i było to to samo.

Witam cie ja Dariusz jestem trans drag Qenn muwia Daria na tel jestem 662 756 480

Dobra zamawiam Gdzie konkretnie kupowałaś? Jak zamówię na allegro to nie trafię na podróbę?

Tak. Kupiliśmy sobie kiedyś również z ciekawości. Pierwsze tania hiszpańska mucha, która dostaliśmy w gratisie do zamówienia i nie działała wink Druga już kupiona osobno sex elixir ( koleżanka mi poleciła) A ze trafiłam na promocję to postanowiłam spróbować. No i pierwsze wrażenie super, byłam mega podniecona ale potem tłumaczyłam sobie, że pewnie i tak by tak było bo wiadomo romantyczny wieczór, dzieciaki u rodziców,, chata cała tylko dla nas Potem jednak testowaliśmy kilka razy ( głównie na wyjazdach czy na weekendach) i również działała. Tak wiec trzeba po prostu wypróbować.

Jeśli seks jest dobry, to i po 10, 15... i po 25 latach, wraca się do dobrego Kochanka ;)
Ps
Na każdy kryzys, najlepszy jest właśnie dobry seks :]

U nas ostatnio trochę drętwa atmosfera się zrobiła. Jesteśmy ze sobą 7lat ( ponoć po tym czasie robią się pierwsze kryzysy, tak właśnie jest u nas) Zastanawiałam się ostatnio nad hiszpańską muchą. Aby sobie nie zamówić. W sensie czy to może zadziałaćTak z ciekawości Ktoś kiedyś czegoś takiego używał u siebie?

m
2012-07-31 12:38:41
bolek-przykro że tak się dzieje. W moim przypadku to okazała się kochanka. Kochanka zniknęła ale namiętność słabo się poprawiła. Wiecznie słyszę o bolącej ręce, nodze, głowie, brzuchu, zmęczeniu itd... ale trwam i jak głupia wierzę, że jakimś cudem to się zmieni na lepsze. Tylko wierz mi że również myślę o tym że jak się pojawi ktoś inny w moim życiu to możliwe, że bez zastanawiania się zmienię "gniazdo" na nowe...
Skąd wiesz przez co dokładnie się rozpada? Bo moim zdaniem właśnie przez niedopasowanie się w łózku. Jesli seks jest kiepski, to moze to jak najbardziej rzutować na pozostałe aspekty. Spróbowałabym mojego rozwiązania.

m
2012-07-31 12:38:41
bolek-przykro że tak się dzieje. W moim przypadku to okazała się kochanka. Kochanka zniknęła ale namiętność słabo się poprawiła. Wiecznie słyszę o bolącej ręce, nodze, głowie, brzuchu, zmęczeniu itd... ale trwam i jak głupia wierzę, że jakimś cudem to się zmieni na lepsze. Tylko wierz mi że również myślę o tym że jak się pojawi ktoś inny w moim życiu to możliwe, że bez zastanawiania się zmienię "gniazdo" na nowe...
Libido therapy jak najbardziej, sama brałam i faktycznie mają działanie. Jednak czy przypadkiem coś takiego nie będzie miało efektu jedynie jeśli związek będzie mocniejszy? Bo jeśli rozpada się tak jak teraz to nie wiem czy to pomoże.

Niekoniecznie. Może być tutaj również problem z jego strony. I dlatego to może powodować u niego frustrację. Dlatego też zapytałam się jaki jest problem i kto ma problem z libido. Jeśli on to polecałabym tabletki na erekcje (dobre są top men albo cum on). Jesli jednak ona to dobrą opcja byłoby na pewno schudniecie, więcej aktywności fizycznej. No i libido therapy.

Facet powinien popracować? A ona to nie? Przecież jej wprost mówi, że nie jest dla niego atrakcyjna a ta zamiast zapisać się na fitness to wylewa żale na forum i szuka akceptacji innych grubasów, żałosne. Rusz tyłek kobito i zrób coś ze sobą, każdy mężczyzna chce mieć atrakcyjną partnerkę, podobnie kobieta chce mieć atrakcyjnego partnera - co w tym dziwnego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam cie ja jestem drag Qenn z Gdańska lubie jak muwia Dominika

Tak to bywa z kobietami. Czuje się niedoceniana i czuje, że nie podoba się facetowi. NIe jest to zbyt fajna sytuacja do uprawiania seksu i w sumie to nie dziwię sie,ze nie chce jej się bzykać. Niesetty dopóki sie to nie poprawi to nie wiem co można dalej zrobić. Facet powinien na pewno nad soba popracowac.

U kogo jest problem z libido? U Ciebie czy u faceta? Kto nie ma ochoty na seks? On czy Ty? Generlanie jestem zdania,że można lekko drugiej osobie zasugerować aby schudła. Dla zdrowia i dla lepszego samopoczucia. Jednak niewybaczalne jest zachowanie faceta. I twierdzenie, że nie będziecie zgodną parą jeśli nie schudniesz. Tak się nie robi.

Dziwna sprawa, może warto wybrać się do specjalsity?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z takich sprawdzonych sklepów, to na pewno superlove.pl :) ja od nich co jakis czas cos zamawiam, juz w sumie mam niezłą kolekcję :) bardzo dobrze zaopatrzony, duzy wybór bielizny :)
do góry