Widok
W tym sklepie internetowym z lekami na potencję bez recepty każdy specyfik https://potencja.net.pl/tadarise-5 masz rozpisany pod kątem podstawowych cech, skutków ubocznych, zastosowania w danych warunkach. Do tego dochodzi jasna informacja o cenie, warunkach dyskretnej przesyłki i nowościach.
Możesz zacząć od czegoś stymulującego produkcję dopaminy https://potencja.net.pl/lovegra-100mg, a przez to podniecenia. Rozwiązanie uniwersalne dla kobiet i mężczyzn. Niektóre pary biorą, żeby po prostu poprawić komfort w sypialni. Warto czasami eksperymentować z nowościami farmakologicznymi w materii seksualnej.
Tak. Kupiliśmy sobie kiedyś również z ciekawości. Pierwsze tania hiszpańska mucha, która dostaliśmy w gratisie do zamówienia i nie działała wink Druga już kupiona osobno sex elixir ( koleżanka mi poleciła) A ze trafiłam na promocję to postanowiłam spróbować. No i pierwsze wrażenie super, byłam mega podniecona ale potem tłumaczyłam sobie, że pewnie i tak by tak było bo wiadomo romantyczny wieczór, dzieciaki u rodziców,, chata cała tylko dla nas Potem jednak testowaliśmy kilka razy ( głównie na wyjazdach czy na weekendach) i również działała. Tak wiec trzeba po prostu wypróbować.
U nas ostatnio trochę drętwa atmosfera się zrobiła. Jesteśmy ze sobą 7lat ( ponoć po tym czasie robią się pierwsze kryzysy, tak właśnie jest u nas) Zastanawiałam się ostatnio nad hiszpańską muchą. Aby sobie nie zamówić. W sensie czy to może zadziałaćTak z ciekawości Ktoś kiedyś czegoś takiego używał u siebie?
2012-07-31 12:38:41
bolek-przykro że tak się dzieje. W moim przypadku to okazała się kochanka. Kochanka zniknęła ale namiętność słabo się poprawiła. Wiecznie słyszę o bolącej ręce, nodze, głowie, brzuchu, zmęczeniu itd... ale trwam i jak głupia wierzę, że jakimś cudem to się zmieni na lepsze. Tylko wierz mi że również myślę o tym że jak się pojawi ktoś inny w moim życiu to możliwe, że bez zastanawiania się zmienię "gniazdo" na nowe...2012-07-31 12:38:41
bolek-przykro że tak się dzieje. W moim przypadku to okazała się kochanka. Kochanka zniknęła ale namiętność słabo się poprawiła. Wiecznie słyszę o bolącej ręce, nodze, głowie, brzuchu, zmęczeniu itd... ale trwam i jak głupia wierzę, że jakimś cudem to się zmieni na lepsze. Tylko wierz mi że również myślę o tym że jak się pojawi ktoś inny w moim życiu to możliwe, że bez zastanawiania się zmienię "gniazdo" na nowe...
Niekoniecznie. Może być tutaj również problem z jego strony. I dlatego to może powodować u niego frustrację. Dlatego też zapytałam się jaki jest problem i kto ma problem z libido. Jeśli on to polecałabym tabletki na erekcje (dobre są top men albo cum on). Jesli jednak ona to dobrą opcja byłoby na pewno schudniecie, więcej aktywności fizycznej. No i libido therapy.
Facet powinien popracować? A ona to nie? Przecież jej wprost mówi, że nie jest dla niego atrakcyjna a ta zamiast zapisać się na fitness to wylewa żale na forum i szuka akceptacji innych grubasów, żałosne. Rusz tyłek kobito i zrób coś ze sobą, każdy mężczyzna chce mieć atrakcyjną partnerkę, podobnie kobieta chce mieć atrakcyjnego partnera - co w tym dziwnego?
Tak to bywa z kobietami. Czuje się niedoceniana i czuje, że nie podoba się facetowi. NIe jest to zbyt fajna sytuacja do uprawiania seksu i w sumie to nie dziwię sie,ze nie chce jej się bzykać. Niesetty dopóki sie to nie poprawi to nie wiem co można dalej zrobić. Facet powinien na pewno nad soba popracowac.
U kogo jest problem z libido? U Ciebie czy u faceta? Kto nie ma ochoty na seks? On czy Ty? Generlanie jestem zdania,że można lekko drugiej osobie zasugerować aby schudła. Dla zdrowia i dla lepszego samopoczucia. Jednak niewybaczalne jest zachowanie faceta. I twierdzenie, że nie będziecie zgodną parą jeśli nie schudniesz. Tak się nie robi.
Dziwna sprawa, może warto wybrać się do specjalsity?