Widok
Poszukaj tutaj:
http://fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html
Moim zdaniem szary pasuje do wszystkiego, tylko odpowiedni odcień , bo jest ich tysiące. Niedawno z koleżanką przerabiałyśmy jej sypialnię z meblami wenge - przemalowała kremowe i czerwone ściany na szaro, pokój bardzo na tym zyskał.
http://fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html
Moim zdaniem szary pasuje do wszystkiego, tylko odpowiedni odcień , bo jest ich tysiące. Niedawno z koleżanką przerabiałyśmy jej sypialnię z meblami wenge - przemalowała kremowe i czerwone ściany na szaro, pokój bardzo na tym zyskał.
brazowe meble na tle szarych scian beda wygladac dobrze,ale dosc smutno,mi sie wydaje,ze fajnie byloby choc jedna ze scian zrobic inna,troszke weselsza,aby sie nie przytloczyc za bardzo,dopoki bedzie slonce bedzie dobrze,ale zima kiedy jest non stop szaro i szybko robi sie ciemno moze przytlaczac i wtedy wydaje mi sie,ze bedziesz chciala jakos to wnetrze rozweselic
Eee tam smutno, mnie smutno jak widzę mieszkania, w których obowiązkowo jedno pomieszczenie jest zielone, inne niebieskie, żółte, pomarańczowe, fioletowe i to wszystkie odcienie są oczo...ne, z gotowych farb Duluxa albo Nobilesu czy innego Dekorala ;) Do tego jedna ściana czekoladowa i coś beżowego albo kremowego gdy nie dało się przejść bezpośrednio z Groszku na Karmazynowy Przypływ.
Szary ma mnóstwo odcieni i delikatnie wydobywa kolory wszystkich mebli, podłóg, dodatków.
Teraz najmodniejsze kolory to szarości, biele i czernie, wszystkie pisma wnętrzarskie i blogi są nimi zapchane, jakoś smutno nie jest ;)
Szary ma mnóstwo odcieni i delikatnie wydobywa kolory wszystkich mebli, podłóg, dodatków.
Teraz najmodniejsze kolory to szarości, biele i czernie, wszystkie pisma wnętrzarskie i blogi są nimi zapchane, jakoś smutno nie jest ;)
smutno nie bedzie :)
na jednej ze scian chce powiesic kolorowe kapelusze (sombrero, chinska czapke, indyjska itd) . sa to pamiatki z wypraw.
dzieki dziewczyny za sugestie. zostaje przy szarym!
swoja droga nie lubie 2 kolorowych pokoi. taka dziwna moda nastala i do kogo nie pojde to wszyscy maja te same katalogowe kombinacje i ozdoby.
ja mam orginalne nakrycia glowy i szre sciany :))
na jednej ze scian chce powiesic kolorowe kapelusze (sombrero, chinska czapke, indyjska itd) . sa to pamiatki z wypraw.
dzieki dziewczyny za sugestie. zostaje przy szarym!
swoja droga nie lubie 2 kolorowych pokoi. taka dziwna moda nastala i do kogo nie pojde to wszyscy maja te same katalogowe kombinacje i ozdoby.
ja mam orginalne nakrycia glowy i szre sciany :))
ja pewnie bym się nie zdecydowała na takie połączenia, ale to Tobie ma się podobać, ja np. robię swój gabinet na jasnoszary i żółty i też może wielu się źle kojarzyć, a mi się podoba he he
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych