Widok
moja mama nie jest dermatologiem;) a kwiatki zamawiamy w takiej malutkiej kwiaciarni niedaleko manhatanu we wrzeszczu ale to nie jest ta kwiaciarnia ktora znajduje sie za manhatanem ( kwiaciarnia alternatywna) a po tej samej stronie ulicy tuz za mc donaldem,to ta uliczka ktora jedzie sie w kierunku srebrzyska.a kwiaciarnia jadac od manhatanu w str. srebrzyska po lewej stronie.
Jolga, chyba mowisz o kwiaciarni Ewka na ul Batorego.
Tez tam mialam :) I chyba chodzi o moj polecany bukiet. Eustomy, gozdziki, roze i frezje.
Wzorowany na bukiecie kasiab.
Za swoj + dwa bukiety dla swiadkowych + dwie butonierki + strojenie auta z tiulem placilam 350 zl. W porownaniu z innymi kwiaciarniami - tanio.
(Tu jeszcze przed slubem, wiec głęboko oddycham z nerwów):

Tez tam mialam :) I chyba chodzi o moj polecany bukiet. Eustomy, gozdziki, roze i frezje.
Wzorowany na bukiecie kasiab.
Za swoj + dwa bukiety dla swiadkowych + dwie butonierki + strojenie auta z tiulem placilam 350 zl. W porownaniu z innymi kwiaciarniami - tanio.
(Tu jeszcze przed slubem, wiec głęboko oddycham z nerwów):

Czy mówimy o kwiaciarni na przeciwko straży pożarnej ?
Jeżeli tak to też polecam wszystkim, Ewa poprostu kocha to co robi i każdy bukiet który wyjdzie spod jej ręki jest poprostu uroczy :) i napewno podbije serce :)) Kupuję kwiatki w owej kwiaciarni juz jakieś 10 lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam :)
Jeżeli tak to też polecam wszystkim, Ewa poprostu kocha to co robi i każdy bukiet który wyjdzie spod jej ręki jest poprostu uroczy :) i napewno podbije serce :)) Kupuję kwiatki w owej kwiaciarni juz jakieś 10 lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam :)