Widok
wiesz co ja narazie swojego nie zamawailam , ale moja sis wychodzi za maz 23. 06 i zamawialysmy dzis dla niej...same wybieralysmy kwiatki ale dziewczyna nam troszke pomagala...generalnie to jest taka nasza sprawdzona kwiaciarnia i jestesmy na 100% pewne ze beda piekne. zamawialysmy wlasnie bukiet slubny+bukiet dla swiadkowej+ butonierki+ kosz kwiatow przed oltarz +kwiaty w wazony boczne (4) + kokardki z kwiatkami na lawki, krzesla i klecznik(20szt) i za to wszystko 430 zl. wiec uwazam ze nawet tanio;)
Byłam w mojej ulubionej kwiacarni koło ETC i przeżyłam szok ;)
Malutki bukiecik ślubny w cenie 180 PLN. Uważam że to przesada.
Do tej pory zamawiałam tam bukiety na różne okazje i byłam zadowolona zarówno z wykonania jaki i ceny. Niedawno za 2 przepiękne wiązanki na ślub zapłaciłam 100 PLN, nie rozumiem więc skąd taka różnica w bukiecie ślubnym.
W każdym razie będę musiała szukać innej kwiaciarni.
Malutki bukiecik ślubny w cenie 180 PLN. Uważam że to przesada.
Do tej pory zamawiałam tam bukiety na różne okazje i byłam zadowolona zarówno z wykonania jaki i ceny. Niedawno za 2 przepiękne wiązanki na ślub zapłaciłam 100 PLN, nie rozumiem więc skąd taka różnica w bukiecie ślubnym.
W każdym razie będę musiała szukać innej kwiaciarni.
A różnica - moim zdaniem - w przymiotniku "ślubny" niestety :-/
W Sopocie u Zdrojewskich za jakikolwiek bukiet ślubny - nawet najskromniejszy - rozmowa zaczyna się od 150zł, a zwykle są to sumy typu 200, a nawet 250zł.
Jasne - u nich są piękne bukiety, ale ja z mojego za 6 dych też byłam b.zadowolona.
(a potem i tak zapomniałam go zabrać po weselu z knajpy, więc tym bardziej cieszę się, że nie płaciłam za niego więcej;-)))
W Sopocie u Zdrojewskich za jakikolwiek bukiet ślubny - nawet najskromniejszy - rozmowa zaczyna się od 150zł, a zwykle są to sumy typu 200, a nawet 250zł.
Jasne - u nich są piękne bukiety, ale ja z mojego za 6 dych też byłam b.zadowolona.
(a potem i tak zapomniałam go zabrać po weselu z knajpy, więc tym bardziej cieszę się, że nie płaciłam za niego więcej;-)))