Widok

bukiet ślubny-cena

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
sluchajcie
jutro jade zamowic bukiet slubny. nie mam zielonego pojecia na jaka cene sie przygotowac. mozecie mi podac orientacyjne ceny?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dzisiaj bylam w kwiaciarni pytac o moj bukiet, chce miec w ksztalcie kuli cały z samych roz bez zadnych dodatkow, taki na tasiemce ktory mozna trzymac na dloni lub jako torebka. pani powidziala ze tak okolo 250 zl taki bukiet, bo duzo roz trzeba okolo 50 -60 szt, za 2 butonierki 30 zl + bukiet dla swiadkowej z 11 roz z przybraniem, ktory kosztuje ok 60 zl, tym bukietem swiadkowej bede rzucac na oczepinach tak mi doradzila ta pani bo ja chcialam zrobic miniaturke kuli do rzucania, ale mi doradzila ze po co robic nowy jak moge swiadkowej bukiet wykorzystac, nie wiem czy to duzo juz sama jeszce sie nie zdecydowalam, wiecie moze po ile sa roze na gieldzie tak dla porownania chcialm sprawdzic

tak to tak kwiaciarnia na partyzantow!

kwiaciarnia ewka i ta za mcdonaldem, to dwie różne -
- ewka jest naprzeciwko straży pożarnej (targowisko a-z, ul. sosnowa),
- a ta druga, to moja ulubiona na partyzantów, na prawo od macdonalda, za skwerkiem, obok sklepiku mięsnego nowak:)

ja za bukiet z kalii róz i bukiet dla światkowej i dziewczynki niosącej obraczki i przystrojenie samochodu 350zł

Ja bym się nie sugerowała ceną a wyglądem kompozycji. Przecudnie robią u nich http://amarantkwiaty.pl/bukiety-na-stoly-weselne-16-dekoracyjnych-inspiracji/ . Zamówisz u ich wszystko co związane z dekoracja kwiatową i ślubem.
do góry