Widok

buty dzieciece z Lidla, dobre?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie nad kupnem butow zimowych-kozakow dzieciecych z Lidla- beda od 3 pazdziernika w cenia 45zl. W zeszlym roku malej kupilam z ccc Lasocki za 139zl no i okazaly sie tandetne- przemakaly. Wiec chcialam zapytac czy ktoras z mam miala takie wlasnie buty na zime dla dziecka. i czy warto kupic bo cena jest niska ?
dziekuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to może się widziałyśmy ;)

ja byłam z Mężem (stwierdziłam, że trzeba zwiększyć szanse na "dorwanie" czegoś) chwilę przed otwarciem :]

przy kasie rozmawialiśmy z sympatyczną Panią :) Mamą 2 córek (kupowała dziewczynkom buty) :) przyznać się - czy to któraś z Forumek? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Chyloni o 8:20 panie już zabrały kosze po butach:)
Mozliwe,ze sie widzialysmy ja bylam sama i o dziwo bylam bardzo spokojna i na luzie wybieralam rzeczy,bo za duzo bylo Pan ktore przyszly kupowac dla wnukow i co chwile cos pytaly,ze sie skupic nie moglam wiec wrzucilam na luz hehe:D:D
no właśnie stwierdziliśmy z Mężem, że tak z 80% klientów to byli "dziadki" ;)
Jakaś masakra z tymi bucikami, pierwszy raz chciałam je kupić i nawet przez przypadek byłam o 8:10 w Lidlu w Chyloni, ale niestety z małych dziewczęcych zostały 2 pary (r. 25 i 26, a ja potrzebowałam 27):D Też pomyślałam, że dziś wieczorem, ew.jutro rano 50% z zakupionych wróci do sklepu;)
Jak Mamusie pracauja to wyslali babcie,a jak to babcie '100pytan do ....':D
A jaki rozmiar na 3 lata,a jaki kolor,a ktore ladniejsze:D
Ja wiem,ze chcialy dobrze i jak to babcie maja duzo czasu itd,ale w tym szale zakupowym to troche rozprasza:D
ja niestety bylam w dwoch lidlach przed 10 i nie bylo sladu zadnych butow:(
mam pytanie do tych ktore się zalapaly, mozecie zmierzyc wkladke butow nr 26 i 27- chlopiecych, jelsi udalo wam sie upolowac takie
Ja mam rozmiar 27 dla chlopca-wkladka 18cm
agusia mozesz mi napisac ile wychodzi rozm 32
R 26 dziewczęce 16,3 cm
R 28 chlopiece 18,3
R 29 chlopiece 19
Mi sie udało - dla córci złapać. Córę szybciej do szkoły zaprowadziłam. Normalnie jak za komuny :)))
Byłam na Zaspie o 8.10, a o 8.15 zostały w koszu 3sztuki.

Popołudniu bedę mierzyć, czy dobre.
ja szukam chłopięcych w rozm 26, gdyby ktoś miał na zbyciu lub widział w którymś sklepie w Gdańsku, to będę wdzięczna za info.
Zle podałam r. 25 dziewczęce ma 16,3
dziewczyny, a czy jest roznica w dl .wkladki butow dziewczecych i chlopiecych
Jak to koleżanka nie dostała w Sopocie o 8? Ja byłam o 8.20 i był cały kosz :/
Gdyby ktoś był ciekaw jaka długość wkładki w butach rozm. 32 ;) (i nie doczytał w drugim wątku) - to wyjęte wkładki mają 21 cm :]
Ja w Brzeznie wychodzilam z lidla ok.8:40 i dla chlopcow bylo jeszczez 15par.
to chyba musieli dołożyć towaru ;) albo ludzie odłożyli.

my złapaliśmy buty w rozm. 30 i 31, po czym okazało się, że potrzebujemy 32 - jak poszłam szukać 32, to w koszu było 5 par :]

paragon mam z godziną 8:16 ;)
to jakaś masakra, poszłam sobie na spokojnie o 10 i popatrzyłam na puste kosze ;)
Tak jak pisalam,babki braly po 5-6 par,mierzyly,patrzylu,dzwonily sie pytaly(pewnie do corek ) i wtedy odkladalyJak przyjechalam to byly z 4 pary w koszu a i jak podeszlam jeszcze raz z ciekawosci przed wyjsciem tojuz mialam wybor czy 26 czy 27 wziasc to bylo o 8:40 jakos,a bylam po 11 bo bylam oddac bluzki to byly dwie pary rozm.25 a dla wiekszych dzieci nie bylo nic:)

Jedna babka miala chyba z 8par przy sobie,odeszla na bok i kazdy podchodzil i te buty przy niej chcial obejrzec,a Ona na to,ze to jej i mierzy tylko:D Takze,jak ktos mial miec szanse jak inni brali naraz po 5-6 par :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry