Widok

buty dzieciece z Lidla, dobre?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie nad kupnem butow zimowych-kozakow dzieciecych z Lidla- beda od 3 pazdziernika w cenia 45zl. W zeszlym roku malej kupilam z ccc Lasocki za 139zl no i okazaly sie tandetne- przemakaly. Wiec chcialam zapytac czy ktoras z mam miala takie wlasnie buty na zime dla dziecka. i czy warto kupic bo cena jest niska ?
dziekuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
caly towar w lidlu jest wykladany od razu, tak ze trzeba liczyc ze ktos odda:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiola1, ja mam do sprzedania chłopięce r26,ale z kolekcji z zeszłego roku (kupiłam jako rezerwowe i się nie przydały), brązowe z jakimś czerwonym rysunkiem. Oczywiście nie noszone,ze wszystkimi metkami. Właśnie miałam wystawiać je na allegro,ale może tutaj znajdzie się ktoś chętny (cena 45zł,przesyłka lub odbiór osobisty w Gdańsku). Zdjęcia mogę wysłać na maila
aha,długość wkładki w r.26 17cm
Ja je mogę polecić (te co petra ma do sprzedania), mieliśmy je w zeszłym roku i były super.
mjakmama masz jeszcze te w rozmiarze 29 dla chłopca - ja wczoraj kupiłam w rozm 28 a boje się że mogą na całą zime nie wystarczyć - jaką maja długość wkładki ? Także chętnie odsprzedam komuś te w r.28 jeżeli uda mi się odkupić te w rozm 29
Dzisiaj wybieram się do Lidla poszukać r. 28 (mam 27, ale właśnie na styk) - jak nie znajdę to chętnie odkupię, jeśli będzie możliwy odbiór osobisty w Gdańsku :)
Sandra jakby co to ja wstępnie jestem chętna na te 28
Ok zobaczymy czy mjakmama mi odpisze. Jakby co to te moje są czarno zielone.
ooo własnie tych potrzebuje...bo Babcia takie kupiła ale 27 i obawiam się ,że na całą zimę nie starczy,a nie chce żeby widziała podmianę :/
A ma może któraś z was do odsprzedania rozm 34-35 dla dziewczynki najlepiej te fioletowe z gumką, koleżanka potrzebuje dla córki - oczywiście nie dostała wczoraj.
lidl w chyloni otwarty jest od 7.00 i dlatego o 8.00 nic juz nie ma:(
Jeśli sie chce coś fajnego tam kupić, to trzeba od 6.45 stać pod drzwiami i wtedy jest szansa na dostanie czegoś.
Tam jest mało towaru, więcej rzeczy jest zawsze na Grabówku.
sandras mam te 29 ale nei do odsprzedania - mam 3 dizeci i kazdemu kupilam buty r 29 ma dl wkladki 19 cm
Oj szkoda może ktoś ma ?
może ktoś ma odsprzedać rozmiar 27 dla chlopca ?
Ja byłam w 3 Lidlach, ale po 14h - hahaha :p
mnie sie tez udalo zlapac buty. juz przed otwarciem czekalam z dzikik tlumem na zaspie :) ludzie biegli jak stado rozwscieczonych zwierzat- ja za mini :) chwycilam dwie pary i oddalilam sie bo tlum mnie miazdzyl :) mialam do wyboru rozowe dziewczece i te szare, jednak sie na szare zdecydowalam:)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=497413&c=1&k=130&hl=8735622#op8735622 jakby co jestem bardzo chetna
Może ktoś ma 26 i 27 dla dziewczynki
do SandraS - w Lidlu na Zaspie są w rozmiarze 34 trekingi. Nie te z ostatniej gazetki, ale jeszcze wcześniejsze. Szaro-różowe (cemny róż) na rzepy zapinane.
A wiecie może gdzie mogę zobaczyc jak te butki wyglądają?
ja nie kumam tego, ludzie przy takich akcjach zachowują się jak hołota. stoją w kolejce już 2 godz przed otwarciem, biegną, tratują wszystkich, rozwalają opakowania, rozrzucają rzeczy...
ja nawet nie chodzę do sklepów jak są takie "promocje"
szkoda nerwów żeby za 10 zł taniej bawić się w takie coś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry