Widok
Buty przede wszystkim wygodne, a sukienka na poprawiny moim zdaniem nie musi być bardzo strojna, ale taka żeby na pierwszy rzut oka było widać że to Twoje święto-że Ty jesteś Panną Młodą. Ja będę miała sukienkę w kolorze ecru z dodatkami złota, krótka do kolan , nie taka strojna ale też nie uboga-taka ala lata sześćdziesiąte.
rybka ... gust można mieć dobry albo zły, ale żeby nie mieć wogule? pomyśl jakie buty lubisz, w jakich się dobrze czujesz, ktoś ci napisze, ze musza być z czubkiem, a ty w życiu takich nie miałas na nogach i co? kupisz? ktoś napisze że musza być z paskiem na kostce, a ty nie lubisz i cio? kupisz takie?
jakie buty? wygodne ...
jakie buty? wygodne ...
papilio1@op.pl
jesli chodzi o odkryte buty to misie wydaje że mało pasują do tego świeta, bo sa takie plazowe
wejdz na strone salonu slubnego first lady w pruszczu gdańskim tam maja duzy wybór butów
jesli chodzi o kiecke to ja ni mam zadnej balowej bo później by tylko wisiała w szafie, kpiłam wiosenna ładną zwiewną, właściwie dwie nie wiem którą założe za grosze i przynajmniej wiem ze bede mogła pożniej spokojnie ją nosić
wejdz na strone salonu slubnego first lady w pruszczu gdańskim tam maja duzy wybór butów
jesli chodzi o kiecke to ja ni mam zadnej balowej bo później by tylko wisiała w szafie, kpiłam wiosenna ładną zwiewną, właściwie dwie nie wiem którą założe za grosze i przynajmniej wiem ze bede mogła pożniej spokojnie ją nosić
Ja mam butki z biełaj satyny z kokardką z przodu I BEZ PALCÓW! Uważam, że świetnie pasują do mojej sukienki ślubnej. na przebranie mam sandałki na obcasie, które noszę teraz i są super wygodne. A co do sukienki na poprawiny, to ja akurat kupiłam sobie takie niebieskie cudo, z pdkrytymi plecami. Ale nie żadną balową, tylko długą zwiewną satynową kieckę. Co prawda pewnie nioe będę miała wiele okazji, by ją jeszcze założyć, ale zawsze piękna długa suknia się przyda-chociażby na jakiś bal sylwestrowy. Nie żałowałam sobie-bo w końcu to nasze święto!
asinek dobrze, że napisałaś znakomita większość. Ja uważam, że teraz na rynku można dostać tak wiele fasonów bucików-do tego białych, które świetnie nadają się w roli ślubnych. A jeśli mają delikatnie wycięte paluszki, to tylko dodaje im uroku. W końcu mamy lato! Wiadomo, że sandałków nie założych jesienią czy zimą:)) A zresztą wolałabym już obciachowe snadałki niż te wstrętne buty ślubne z czubkami, które powiększają noge o 3 rozmiary!
tokio to jak masza taka plazowa sukienke to ja wykorzystasz, mozecie poleciec na wycieczke do gracji, tam na plazy jak cie slonce za mocno spali to zalozysz sukienke na stroj i bedzie po kłopocie
buty tez mozesz zabrac na plaze, taki tam sandałki...
ahhaha
a na powaznie to masz sliczne buciki, w stylu tych które ja szukałam:-)
podaj nazwe sprzedajacego z allegro
bo Ty na allegro je kupilas?
buty tez mozesz zabrac na plaze, taki tam sandałki...
ahhaha
a na powaznie to masz sliczne buciki, w stylu tych które ja szukałam:-)
podaj nazwe sprzedajacego z allegro
bo Ty na allegro je kupilas?
wpiszcie sobie e google graf shoes to producent z częstochowy ma duży wybór a buty naprawdę wygodne miałam na własnym ślubie, rewelacja wygodne, tylko mały kłopot bo można je dostać tylko w Gdyni na wielkopolskiej w takim centrum ślubnym koło piekarni rogalik no i zamawiacie troche w ciemno bo wcześniej widzicie je tylko w internecie, ale ja tez tak robiłam i nie było porażki wręcz przeciwnie zresztą to centrum ślubne prowadzą mili ludzie i napewno wam pomoga tak jak mi.
agusia43 napisał(a):
> wpiszcie sobie e google graf shoes to producent z częstochowy
> ma duży wybór a buty naprawdę wygodne miałam na własnym ślubie,
> rewelacja wygodne, tylko mały kłopot bo można je dostać tylko w
> Gdyni na wielkopolskiej w takim centrum ślubnym koło piekarni
> rogalik no i zamawiacie troche w ciemno bo wcześniej widzicie
> je tylko w internecie, ale ja tez tak robiłam i nie było
> porażki wręcz przeciwnie zresztą to centrum ślubne prowadzą
> mili ludzie i napewno wam pomoga tak jak mi.
mogłabyś dokładniej opisać gdzie jest to cetrum ślubne? mają może jakąś stronkę internetową ?
> wpiszcie sobie e google graf shoes to producent z częstochowy
> ma duży wybór a buty naprawdę wygodne miałam na własnym ślubie,
> rewelacja wygodne, tylko mały kłopot bo można je dostać tylko w
> Gdyni na wielkopolskiej w takim centrum ślubnym koło piekarni
> rogalik no i zamawiacie troche w ciemno bo wcześniej widzicie
> je tylko w internecie, ale ja tez tak robiłam i nie było
> porażki wręcz przeciwnie zresztą to centrum ślubne prowadzą
> mili ludzie i napewno wam pomoga tak jak mi.
mogłabyś dokładniej opisać gdzie jest to cetrum ślubne? mają może jakąś stronkę internetową ?
agusia43 napisał(a):
> to jest w Gdyni Redłowie na ul. Wielkopolskiej chyba 11 w domu
> mam dokładny adres więc jutro go napiszę a czy mają strone to
> nie mam pojęcia, jak jedziesz w strone karwin od Gdyni to to
> jest po prawej stronie i wejście jest pomalowane na różowo
bardzo prosze o dokładny adres bo nie jestem z gdynii i slabo znam te rejony
pisalas ze zamiawialas tam buty jak dlugo na nie czekalas? i jak to wyglada maja katalog podobnie jak na stronie tej firmy w necie i zamawiasz w ciemno? a sa jakies przykladowe zeby sprawdzic rozmiar? jak wypadaja? z gory dziekuje za odpowiedz
> to jest w Gdyni Redłowie na ul. Wielkopolskiej chyba 11 w domu
> mam dokładny adres więc jutro go napiszę a czy mają strone to
> nie mam pojęcia, jak jedziesz w strone karwin od Gdyni to to
> jest po prawej stronie i wejście jest pomalowane na różowo
bardzo prosze o dokładny adres bo nie jestem z gdynii i slabo znam te rejony
pisalas ze zamiawialas tam buty jak dlugo na nie czekalas? i jak to wyglada maja katalog podobnie jak na stronie tej firmy w necie i zamawiasz w ciemno? a sa jakies przykladowe zeby sprawdzic rozmiar? jak wypadaja? z gory dziekuje za odpowiedz
buty są ze sklepu internetowego butyk.pl. Nie masz się czego obawiać zamawiąjąc od nich. Jedyną rzeczą - to prawidłowo dobrany numer. Część z tych modeli napewno jest w sklepach bronx - możesz podejść i przymierzyć jkieś w tym stylu - wtedy zorientujesz się dokładnie co do numeru.
zawsze możesz zwrócić im buty - nie ma z tym problemu , ale też nie sądzę żeby jakiś problem miał wystąpić :)
Pozdrawiam,
zawsze możesz zwrócić im buty - nie ma z tym problemu , ale też nie sądzę żeby jakiś problem miał wystąpić :)
Pozdrawiam,
dokładny adres to decoratif studio ul Wielkopolska 26 Gdynia
tel: 058 622 94 54 510 287 589 www.decoratifstudio.com
Tak oni tam mają katalog i to taki z próbkami materiałów więc dokładnie sobie oglądasz jaki to jest materiał i mają też przykładowe rozmiary, jak ja zamawiałam to nie mieli jedynie rozmiaru 35 ale ja podałam długość stopy i mi idealnie dopasowali troche się bałam no bo jak idziesz do sklepu i je widzisz to jest inaczej ale było naprawde ok i nawet super je się czyści i mam je teraz w idealnym stanie, mogę przesłać ci e-maila zdjęcie swoich butów bo akurat fotograf zrobił takie zdjęcia że je widać
tel: 058 622 94 54 510 287 589 www.decoratifstudio.com
Tak oni tam mają katalog i to taki z próbkami materiałów więc dokładnie sobie oglądasz jaki to jest materiał i mają też przykładowe rozmiary, jak ja zamawiałam to nie mieli jedynie rozmiaru 35 ale ja podałam długość stopy i mi idealnie dopasowali troche się bałam no bo jak idziesz do sklepu i je widzisz to jest inaczej ale było naprawde ok i nawet super je się czyści i mam je teraz w idealnym stanie, mogę przesłać ci e-maila zdjęcie swoich butów bo akurat fotograf zrobił takie zdjęcia że je widać
juz nie pamiętam ile czekałam ale chyba między 2 a 3 tygodnie bo akurat tam były jakieś urlopy, zamawiałam je bez przekonania bo jakieś buty musiałam mieć ale jak je odebrałam to odrazu miałam ochote je ubrać i biec do ołtarza okazały się ładniejsze niż sądziłam. To jest moje zdanie i nikogo nie zmuszam do kupna tych butów. Pozdrawiam