Widok

obwód główki u 1,5 rocznego dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie mamy pomóżcie:) potrzebuję orientacyjnego obwodu główki u 1,5 rocznego dziecka. Potrzebne, aby trafić z rozmiarem prezenciku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niewiem czy da sie to okreslic tak ogólnie do wieku.
moja corka ma np bardzo mala główke i w tej chwili majac roczek nosi rozmiar 46,a "powinna"niby 50.
image
moja Julka skończy w piątek 15 m-cy i ma 46 cm. a jak teraz czapkę kupowałam to na 48 i dobrze zrobiłam bo 46 byłaby za mała. W h&m kupowałam drugą czapkę na 12-18 m-cy i okazało się że główka tonie w jej. Prawie na moją głowę pasuje ;). Z rozmiarami różnie bywa.
a to tez fakt.metki metkami a rozmiar rzeczywisty zupelnie inny.najlatwiej byloby zmierzyc obwód glowki dziecka,no ale skoro to ma byc prezent......
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry