Widok

c

co by ci sie nie pomylila dieta, prawiczku.

smoko?
huh?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Full ahead

Spoko. Uważam tylko na mortadellę po niej robię się agresywny.

...

Jakie fajnie pozytywne światło wysyła dziś ten łysy, wariat Księżyc. Zabieram baterię pifska i spadam do lasu. Nawet nie potrzeba latarki.

...

Pozatym zauważyłem dość ciekawą rzecz, ale chyba jednak zostawię to dla siebie.

No pustawo w tym lesie

ludzi żadnych nie widać,
myślałem że chociaż jakiegoś jeża spotkam, ale się nie udało.
Tymczasem wybieram i zajadam co bardziej chrupiące, ususzone przed tygodniem miodówki hmmm pychotka.

sleep mode

tak więc reasumując na deep sleep, czy inny suspend polecam Annie Lennox.

I jeszcze...

skąd ja to znam...
co drugi dzień czuję się jak ten psiak

~

drań funduje mi coś takiego kilka razy dziennie
a minę ma wtedy najgłupszą na świecie
minę, która mówi:
"drań? nie jestem żaden drań. mów mi PUSZEK"

pełnia

Byłam, szukałam ale widocznie natura zapomniała o tym skrawku ziemi gdzie mieszkam... spotkałam tylko innych szukających, którzy tylko na mój widok krzyknęli: łał!
Och, chyba lunatykuję!
A może to przez ten księżyc...
No, nic idę dalej wyć na swój parapet;)

C

Mam w domu taką parkę- kocią arystokrację i owczarka niemieckiego z kompleksem psa Pluto;)

Kropeczko

Proooooszę, nic mi nie mów o niemieckich owczarkach. Cierpię na straszną i nieuleczalną chorobę pt. "chciałbym mieć owczarka n., ale z kilku powodów nie mogę" Całość potęguje fakt, o którym dowiedziałem się kilka miesięcy temu, mianowicie, że mój chrzestny ma hodowlę właśnie tej rasy i w swych wyrzutach sumienia, że nie widział mnie kilkanaście lat obiecał, wyselekcjonować dla mnie jakiegoś osobnika alfa. Noo i waham się chodząc rozchwiany już jakiś czas.

Ćmo barowa

Zupełnie fajnie uzewnętrznia się ten genom dzikich praprzodków, zupełnie jakby te kociaki chciały powiedzieć:
" nooo muszę udeptać i wymościć posłanko, bo jeszcze jakaś gałązka lub kamyczek wgniecie się pomiędzy żeberka".

a ja

mam owczarka niemieckiego. a właściwie to jakiego ja tam nie mam... ćma pewnie teraz się zastanawia, czy ten niemiecki to już przypadkiem półtora metra pod ziemią nie leży od dwóch lat. otóż jest już nowy. zapomniałem napomknąć wczoraj. swoją drogą to dziwne, jak tu czasem tematy podchodzą pode mnie. od przedwczoraj mam owczarka, a dzisiaj sytuacja aż się prosi żebym się tym pochwalił.

C

kilku beczek.
Jestem ze wsi, co widać, słychać i czuć.

Manson

Pomyliłem się.
Ty nie masz praktycznego podejścia. Masz hiper-praktyczne :)

c

przekręt za przekręt ;)

kobieciarzom kociaki!

ach

trzeba będzie w końcu na grzyby, bo suszonych zaczyna brakować, a są niezastąpionym ddatkiem... przyglądałam się nawet w akcie desperacji paczuszkom suszonych grzybów sprzedawanych w sklepie. Producentom najwyraźniej w świecie przyświecała zasada, że nic nie powinno się zmarnować, niektóre elementy tego suszu zawierały więcej dziurek po robakach niż grzyba.

Refl(u)eksja

na dziś jest taka, że mieszkam w wyjątkowo alkoholowej okolicy. Po lewej zapuszczony, bezpański ogród, z gruszą obsypaną owocami, idealne na wino. Wszystkie słupy telefoniczne wokół oplecione szczelnie chmielem. Po drugiej stronie ulicy za żywopłotem ogódek, z którego nieodmiennie wieczorami wiatr przynosi strzępy dysput o życiu, tyleż filozoficznych, ile mocno słownie zapętlonych. Chyba nie mam szans... ;)

TUP TUP

chciał czegoś ode mnie?

ooooo...

...oooowczarki są najlepsze!

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

do góry