Widok
ania teraz nie ma problemu z cc na zyczenie....
Ja ma we wtorek cc na zyczenie,19 stycznia na swiat przychodzi moj synus-Nikodem i.......nie wobrazam sobie porodu silami natury.Od poczatku wiedzialam,ze bedzie cesarka dlatego jestem taka szczesliwa,od poczatku ustaliłam z mezem,ze tylko cc wchodzi w gre i nie boje sie porodu,zero stresu...a to juz za tydzien.Ciesze sie,ze mam taki wybór...
Ja ma we wtorek cc na zyczenie,19 stycznia na swiat przychodzi moj synus-Nikodem i.......nie wobrazam sobie porodu silami natury.Od poczatku wiedzialam,ze bedzie cesarka dlatego jestem taka szczesliwa,od poczatku ustaliłam z mezem,ze tylko cc wchodzi w gre i nie boje sie porodu,zero stresu...a to juz za tydzien.Ciesze sie,ze mam taki wybór...
Wlasnie tak...tylko to robia w prywatnym szpitalu w Swissmedzie i koszt to 5500 tys. Skierowanie dostalam od lekarza prowadzacego,poszlam do swiss 2 tygodnie temu i od razy mi termin ustalili na 19-stego....niby ok,ale ta kasa,co???Ja nie zrezygnuje...ale badania sa w cenie,bo potem tam na ktg chodzisz...Pozdrawiam
Oleńka, ja bede rodzila w swissmedzie, prowadzi mne tam pan doktor Gościniak... a jak to jest z ta cesarką na zyczenie? jakos jeszcze o tonie pytalam, bo termin mam dopiero na 31.07 ale powiem szczerze, ze mam cicha nadzieje, ze sami mnie na nia skieruja...nie chcialabym rodzic sn... mozna o to zapytac?? wiem, ze cena za porod to 5500zł. ale w to wliczona jest ewentualna cesarka na zyczenie czy doplacasz osobno?
karolla cena 5500 tys.to cena jaka place za cc....nic wiecej sie nie doplaca..badania typu ktg,usg tez sa w cenie....mam cc we wtorek 19stego,a na ktg bylam juz dwa razy i mam przyjsc jeszcze raz w niedziele...po wszystkim napisze Wam relacje Dziewczyny jak chcecie...mnie prowadzi dr Karaś-super lekarz,w ogole tam jest zupelnie inne podejscie...Pozdrawiam
ania w takim razie gratuluje dziewuszki...pewnie jestes szczeliwa,ze bedzie pann,skoro masz juz dwoch przystojniakow...ja bardzo chcialam chlopca i sie spelnilo...napisz jeszcze czy uda Ci sie miec cc...Pozdrawiam
karolla w swiss mozesz wybrac czy chcesz cc czy sn-naprawde nie robia problemow...jakby co pytaj,odpowiem.....Ja sobie nie wyobrazam sn....dobrze,ze moge rodzic cc...
Trzymajcie sie Mamuski....
karolla w swiss mozesz wybrac czy chcesz cc czy sn-naprawde nie robia problemow...jakby co pytaj,odpowiem.....Ja sobie nie wyobrazam sn....dobrze,ze moge rodzic cc...
Trzymajcie sie Mamuski....
mowisz powaznie... super :) :) ja rowniez nie wyobrazam sobie naturalnego porodu... tylko myslala, ze cc to wciaz temat tabu i lepeij samemu nie pytac tylko czekac az lekarz sam zapyta.. ja juz jestem zdecydowana na swiss mam tylko nadzieje, ze mnie potem zakwalifikuja do porodu :) czekam niecierpliwie na Twoja relacje... no i trzymam kciuki za Ciebie i malucha :)
Dzieki Karollla.....
Ja od poczatku wiedzialam,ze bedzie cc....
Dostalam skierowanie od mojej ginekolog (ale to tylko taka formalnosc,w swiss nawet tego skierowania nie wzieli),pojechalam w 36 tyg.od razu mnie przyjeli,a nie bylam umowiona,zrobili badania i rozmowa z lekarzem-zapytal dlaczego chce cc,to powiedzialam prawde,bo chce....ustalil date i juz...Polecam dr Karasia...wczesniej nie ma tam co isc,najlepiej wlasnie w 36 tyg...nic sie nie martw,naprawde nie robia problemow,a o samym szpitalu napisze Ci jak wyjde,narazie jestem zachwycona,moze wez moj nr gg 8843504 i napisz mi swoj,bo tak na forum nie chce pisac o tych sprawach jak pobyt w szpitalu...
ania odezwij sie na gg do mnie to Ci napisze kto zalatwia cc na klinicznej za 2 tys zl,gdyby sie okazalo,ze Twoja pierwsza cc nie jest kwalifikacja do drugiej-POZDRAWIAM MAMUSKI
Ja od poczatku wiedzialam,ze bedzie cc....
Dostalam skierowanie od mojej ginekolog (ale to tylko taka formalnosc,w swiss nawet tego skierowania nie wzieli),pojechalam w 36 tyg.od razu mnie przyjeli,a nie bylam umowiona,zrobili badania i rozmowa z lekarzem-zapytal dlaczego chce cc,to powiedzialam prawde,bo chce....ustalil date i juz...Polecam dr Karasia...wczesniej nie ma tam co isc,najlepiej wlasnie w 36 tyg...nic sie nie martw,naprawde nie robia problemow,a o samym szpitalu napisze Ci jak wyjde,narazie jestem zachwycona,moze wez moj nr gg 8843504 i napisz mi swoj,bo tak na forum nie chce pisac o tych sprawach jak pobyt w szpitalu...
ania odezwij sie na gg do mnie to Ci napisze kto zalatwia cc na klinicznej za 2 tys zl,gdyby sie okazalo,ze Twoja pierwsza cc nie jest kwalifikacja do drugiej-POZDRAWIAM MAMUSKI