Widok
myślę, że bardzo dobrze to wymysliłaś....
ja wiem , że tam są cztery stoły ... tylko tak sobie liczyłam...........
aha , Lesiu wczoraj mi dał do myślenia, że może oni mają z tymi stołami jakąś "ustaloną" taktykę ... tzn.. ..
jak powiesz im , że masz 90 osób , to ustawiają w U ( bo lepiej dla kelnerek , bo coś tam...) i nawet na wyraźnie życzenie nie zmieniaja tego
jak powiesz im, że masz 110 osób , to ustawiają w E
ja wiem , że tam są cztery stoły ... tylko tak sobie liczyłam...........
aha , Lesiu wczoraj mi dał do myślenia, że może oni mają z tymi stołami jakąś "ustaloną" taktykę ... tzn.. ..
jak powiesz im , że masz 90 osób , to ustawiają w U ( bo lepiej dla kelnerek , bo coś tam...) i nawet na wyraźnie życzenie nie zmieniaja tego
jak powiesz im, że masz 110 osób , to ustawiają w E
bo ja tak sobie mysle, że przy winietkach to jest chyba ważne - ile osób przy stole
chodzi o to , że ja tak za bardzo nie chcę w E tylko w U.... i ciekawi mnie czy mogłabym przy tej iości osób ustawić w U
tak tylko się zastanawiam
aha , jak ja byłam oglądać salę , to przy stole Młodych było 8 krzeseł ( nie 6 )
czyli 8 stół Młodych
40 stół z lewej
40 stół z prawej
razem 88
no i kurcze brakuje tak z 2 /4 krzesła ....
chodzi o to , że ja tak za bardzo nie chcę w E tylko w U.... i ciekawi mnie czy mogłabym przy tej iości osób ustawić w U
tak tylko się zastanawiam
aha , jak ja byłam oglądać salę , to przy stole Młodych było 8 krzeseł ( nie 6 )
czyli 8 stół Młodych
40 stół z lewej
40 stół z prawej
razem 88
no i kurcze brakuje tak z 2 /4 krzesła ....
to ja chyba będę musiała zrobić tak samo, na dzień dzisiejszy mam 90 osób
ale jeszcze kogoś mamy "doprosić" z Leszka strony (to zalezy od tego kto będzie zaproszony na wesele Leszka siostry , która ma w lipcu 2006)
my mamy rodzinkę pomieszaną ( z jednej strony stołu moja rodzinka , z drugiej , "twarzą w twarz" jego rodzinka ... chcemy , żeby się poznali
a na ile krzesełek jest jedna strona stołu ??
można sobie dowolnie ustawić ???
ale jeszcze kogoś mamy "doprosić" z Leszka strony (to zalezy od tego kto będzie zaproszony na wesele Leszka siostry , która ma w lipcu 2006)
my mamy rodzinkę pomieszaną ( z jednej strony stołu moja rodzinka , z drugiej , "twarzą w twarz" jego rodzinka ... chcemy , żeby się poznali
a na ile krzesełek jest jedna strona stołu ??
można sobie dowolnie ustawić ???