Widok

chcę nagłośnić temat POMOCY dla mojej ciężko chorej koleżanki BEATY- młodej mamy

Dziewczyny, założyłam ten wątek bo wiem, że jest tu duzo wrażliwych osób i liczę, że dołączycie do akcji. Chcialabym pomóc mojej koleżance z pracy. Pracujemy razem juz ponad 4 lata. Od dwóch lat ciężko choruje na rzadki rodzaj nowotwora złośliwego plus ma problemy ze szpikiem i kwalifikuje się do przeszczepu.Więcej informacji na temat Beaty, jej choroby oraz Fundacji jaką założyliśmy znajdziecie na naszej stronie www. Poniżej link: http://www.malinowyogrod.pl/zostan-mamo.php

Jest młodą mamą, ma tylko 32 lata i chcielibysmy, aby cieszyła się swoją rodziną i życiem jak najdłużej. Ponieważ Jej stan się pogarsza chcemy zacząć mocno działac i zebrać dużo pieniedzy, aby sfinansować jej leczenie w stanach. Planujemy cykl imprez i koncertów z których całkowity dochód zostanie przeznaczony na ten cel.

Pierwszy koncert już 3 maja 2011o godz. 17.00 na terenie restauracji Malinowy Ogród na Osowej. Wystąpi Paweł Ejzenberg ( laureat programu Mam talent) wraz ze swoim zespołem K.O.M.P.

Oprócz koncertu będzie poczęstunek drobny poczęstunek, aukcja wielu wartościowych przedmiotów między innymi obrazy, różnego rodzaju zaproszenia, darowizny naszych gości... Akcję wspiera Agnieszka Chylińska, która przekaże na aukcję płyty z autografem.
Jest tez wiele innych honorowych patronów akcji, którym bardzo dziękujemy, ale o tym więcej niebawem na naszej stronie.

Beata jest mieszkanką Trójmiasta, myślę, że niektóre z was znają Ją ze szkoły, pracy, może jest Wąsza sąsiadką.
dziękuję, że to przeczytałyście i zapraszam do pomocy.
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj Beato:) Nie mogę za dużo pisać, bo własnie moja Lenka po mnie skacze, ale chociaż się przywitam:)
image
Kilka słów o mnie oraz gorące podziękowania!
Nazywam się Beata Puchalska od kilku lat zmagam się z tym" potworem", który niestety nie daje za wygraną!Jeszcze niedawno gdyby ktoś mi powiedział że tego typu sprawa będzie mnie dotyczyć to pewnie bym mu nie uwierzyła. Ale stało się- jestem chora. Straciłam mnóstwo czasu na badania, zabiegi i diagnostykę.Wielu lekarzy powtarzało- to nie możliwe aby mieć dwa nowotwory równolegle. W moim przypadku jak widać jest to możliwe- mięsak oraz aplazja szpiku idą sobie w parze( trzeba przyznać dobrana z nich para)! Ale nie poddaję się bo mam wokół siebie wiele przyjaznych mi osób:), które wspierają mnie i nie pozwalają na chwile załamania!To dzięki takim osobom jak Wy to wszystko ma sens.Ja podobnie jak wszyscy wierzę, że mi się uda! Dlatego bardzo dziękuję Monice za wprowadzenia wątku na forum oraz wszystkim bywalcom i bywalczyniom za wsparcie.To dzięki Wam suma na koncie przyrasta i to dzięki Wam moje podróż po zdrowie staje się coraz bardziej realna.Tak więc powiem po prostu DZIĘKUJĘ!!
Już od połowy maja ma być uruchomiony mój blog na stronie http://www.zostanmamo.pl na którym będę opisywać wszystko co się dzieje w sprawie mojego wyjazdu. Liczę na Waszą obecność.
Ja tez podbijam,bo koncert tuz tuz
Hop do góry, bo nam Beata ucieka;)
image
pewnie nie wszyscy mają możliwości tam pojechac, ale zawsze mozna cos przelac na konto fundacji
rozsylajmy info po znajomych, firmach i trzymamy kciuki
no właśnie więcej chętnych nie ma? Nie wierzę, że nie chcecie spędzić fajnie po południa 3 maja, będzie na prawdę fajna impreza. Dla przypomnienia daję linki jak śpiewał Paweł w programie Mam Talent: casting http://www.youtube.com/watch?v=_fIRfNu9lok&feature=channel
półfinał http://www.youtube.com/watch?v=1RT08fh8eqQ
finał http://www.youtube.com/watch?v=gnlWzoWDCKA
warto zobaczyć to na żywo i pomóc Beacie
image
Kto jeszcze ?:)
image
Wspaniałe jesteście dziewczyny a ja podbijam wątek, żebyście mogły poczytać i przyjechac na koncert.
image
Hop - napisałam.

jutro po 17.00 wracam z pracy na osowej w strone zaspy - moge dowieść każdemu kto jest mniej więcej na trasie:)
image

Monica, ja chcę 2 bilety na koncert, napisz mi na pw jak możemy się umówić na odbiór :)
image
hopek tyle narazie moge zrobic
dziewczyny jesteście niesamowite :)

Właśnie dzwoniła do mnie Beatka i mówiła, że nie wie co się dzieje, ale nagle na konto zaczęły wpływać jakieś przelewy od osób jej nie znanych :)

Powiedziałam, że to forumki!!

raz jeszcze dzięki :)
Przelew poszedł i hooop do góry!
wielkie dzięki za wpłatę Karina!
i za miłe słowo :)

dla mnie największą radością jest to,że pomagają osoby, które o Beatce tu przeczytały, nie znają jej i chcą pomóc.. wielkie dzięki za to! bo przecież wkoło jest tylu potrzebujących i chorych. Mówi się, że jest znieczulica a tu prosze :) niekoniecznie...
Dlatego bardzo dziękuję!!! a właściwie dziękujemy obie!!!

Już rozprowadzamy bilety na kocert. Zapraszam do trzech naszych punktów! Jeżeli jednak nie jest Wam po drodze to proszę podajcie tu adres lub na maila moniapoczta@wp.pl i dowieziemy
przy okazji cieszę się ze są jeszcze ludzie ktorzy potrafią bezinteresowanie pomóc-tak jak założycielka tematu. Pozdrawiam gorąco
image[/url]
Beacie życzę dużo zdórwka aby się nacieszyła jeszcze życiem i dziecmi. Na koncert przybyć niestety nie mogę ale pare groszy przelałam na konto. Pozdrawiam serdecznie
image[/url]
podbijam wątek...trochę spadł

może jeszcze kogoś zainteresuje.

pozdrawiam poświętnie i zapraszam za tydzień we wtorek na koncert.
hop do góry, bo się straszna cisza zrobiła
image
Dziewczyny zabierajcie swoje pociechy, mężów i spędzmy ten ostatni dzien majowego weekendu w miłej atmosferze i przy bardzo fajnej muzyce którą umili nam Paweł ze swoim świetnym zespołem. Ja rozesłałam wieści dalej i na pewno sie pojawie z kilkoma znajomymi, dzieciaczki tez wezmiemy, przy okazji bedą miały wiele uciechy.
image
Podpisuje się pod słowami Iwony mocnoooo trzymam kciukasy oby koncert się udał i zebrano duzo pieniązków również dorzuce się do zbiórki skromnie bo skromnie ale gdyby tak kazdy dał chodz te 10zl mozna by działać cuda
równiez mysle żeby bardzo naglościć sprawe
Nadzieja umiera ostatnia duzoooo zdrowia i siły no i hopsa do góry

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Aliexpress-ktos zamawiał? (20 odpowiedzi)

Jak w temacie widze kilka fajowych rzeczy ale mam obawy.. nie do jakosci a do tego czy dotra...

otworzyć firmę ?? (37 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry