Widok

chce schudnqc a gubia mnue slodycze

Witajcie. Chce schudnac jakieś 10kg. Obecnie waze dość sporo. Brak mi jakiejś motywacji, siły itp. Wiem jakie błędy zywienuowe robię, oraz gubią mnie słodycze. Zajęcia typy fitness odpadają, myślałam o bieganiu wueczorem, nie wiem jak pozbyć sue slodyczy. Osiem lat temu mówiłam rozmiar40 obecnie jest 46. Wyniku badań tarczyca mocz krew są Okej. Jednak od dłuższego czasu mam juz nadciśnienie nie leczone póki co. Macie jakieś rady, sprawdzone suplementy przyspueszajace chudniecie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja koleżanka w ciągu ostatnich kilku miesięcy straciła parę kilogramów,co nie uszło uwadze jednej z jej sąsiadek.Zapytała moją koleżankę,cóż to za cud dietę stosowała.A koleżanka odpowiedziała:nic specjalnego:po prostu chemioterapia!
Ale takiej "diety"nikomu nie życzę...
Ja dla odstawienia słodyczy łykałam linea40+2xdziennie przed posiłkami.Teraz biorę 1 tabl.rano.Efekt:słodyczy nie jem!!!! "pustkę"wypełniam żurawiną,orzeszkami lub słonecznikiem(w małych ilościach!)Mam pieska,więc każdego dnia i w każdą pogodę robimy razem trzy 15-45 min.spacery.
No i po dwóch miesiącach ubyło mi 2-3 kg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do "chcę schudnąć"

Droga Forumowiczko!

Jakiś czas temu zabrałam głos w wypowiedzi odnośnie Twojego posta/ogłoszenia.

Powiem tak, kiedyś była taka piosenka "NAJWAŻNIEJSZY PIERWSZY KROK" - Ty już ten pierwszy krok po drobnej bo drobnej ale,jednak części wykonałaś ponieważ zauważyłaś,że z Twoją wagą jest coś nie w porządku.

Wiele kobiet w ogóle nie zdaje sobie sprawy z tego,że większy rozmiar jej garderoby = przyszłe kalectwo!

Posłuchaj! Nie zamykaj się w domu na cztery zasuwy i pięć zamków typu "GERDA" tylko zbierz się w sobie raz a dobrze i rozpocznij ćwiczenia.

Tak jak już mówiłam jeśli wstydzisz się lub po prostu nie masz z kim się wybrać na fitness lub siłownię chętnie się z Tobą wybiorę.

Nie zamierzam wyśmiewać ani Ciebie krytykować ponieważ wydawanie chamskich opinii to żadna pomoc a tylko i wyłącznie demotywacja.

Głowa do góry! Jeśli zdecydujesz się to zapraszam do kontaktu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie :):) nie ma co się łamać i poddawać :) ja dokładnie w zeszłym roku schudłam od lutego do maja 17 kg ale wysiłek był to nie powiem ;) siłownia ale typowo trening cardio bo najbardziej lubię do tego ćwiczenia w domu jakieś tam hehe bo nie przepadam ;) i biegalam wieczorami i czasem rano jak któraś pani pisała przed śniadaniem ;) dokładnie biegałam powoli ale zawsze godzinkę,dieta żadna poprostu MŻ i bez podjadania,zero gazowanego zero słodyczy chipsów,chociaż zgrzeszyłam kilka razy i piwko na wieczór wypiłam a bez chipsów do piwka to nie siadam ;) teraz waże 68kg mam 170 cm i od wczoraj zaczełam znowu...nie podjadam,jem mniej znów zero słodyczy itd nie powiem piwko pewnie se wypiję ehhe ale nie teraz ;) od poniedziałku wykupie karnet na siłownie i tez tylko cardio... troszkę cwicze ale naprawdę bardzo mało...czekam aż śnieg stopnieje to wskakuję na rower :) chciałabym zrzucić do 60 ale nie wiem czy dam radę,zadowoliłoby mnie nawet 5kg na minusie :)

trzymam kciuki za wszystkie panie które muszą mieć silną wolę żeby dobrze czuć się w swoim ciele :):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
cokolwiek pomyslicie , że to reklama itp itd...jestem na herbalife i naprawde jestem innym człowiekiem...czytaj niegłodnym niełasuchem niezestresowanym i niezmeczonym myslą o diecie....jest dobrze...spróbuj , ale dowiedz się prawdy a nie polegaj na opiniach osób ktore nie braly, nie czytaly, nie rozmawialy ale wiedza najlepiej...działa wspaniale...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na nowo się odchudzam, ważę 62kg przy wzroście 174, muszę schudnąć do 57, tylko to się mówi "schudnąć" bo mogę się odchudzić nie jedzeniem itp ale to bez sensu - i tak ciało jest brzydkie, tylko dieta i ćwiczenia dają zdrową fajną zgrabną sylwetkę (podniesione posladki, w miarę łądny brzuch, dobrze "podtrzynamy" biust, ładne ramiona a nie "skrzydełka")więc wybacz autorko, jeżeli nosisz 46 a chcesz wrócić do 40 oczywiście, mozna samą dieta, ale w lusto nie będziesz mogla spojrzeć bo twoje ciało będzie brzydkie, nieelastyczne itp.
Nie polecam odchudzania bez ćwiczenia.

Najlepsze jest to ,że ja wcale nie chce zmienić rozmiaru - nosze 38 i chce przy 38 zostac - chodzi o wygląd, sylwetkę, jędrność a nie tylko o rozmiar i kilogramy

Czeka mnie ciezka praca, nei cwiczyłam od maja(uraz kręgosłupa), moje ciało sie zmienilo bardzo na niekorzyść ale trudno, będę od nowa się starac bo warto
Madness is the gift, that has been given to me!!
aha, suplementacja jest ok, ale tylko jak się ćwiczy

p.s. jeżeli jesteś dorosłą kobietą bez zaburzeń typu bulimia,jesteś zdrowa, to po prostu przestań żreć słodycze i tyle, albo nie biadol, no bo kurde "chciałabym przestać zdradzać męża ale gubią mnie inni mężczyźni"
Ogarnij się po prostu i nie jedz.
Magda_Lena podałabyś mi e-maila do siebie?
Słońce wychodzi i mam ochotę powrócić do biegania.
Reflektujesz? ;)
emenems kochana chciałabym ważyć tyle co Ty do swojego 170 ;) i będe o to walczyć bo jak narazie ubyło mi 1 kg ale to sama woda więc się tak nie cieszę heheh ;)
a ja bym się cieszyła z każdego kg ;) najażniejsze to mieć wagę wyjściową czyli tą po miesiączce, przed zawsze bedzie poł kilo wiecej :)

Mnie to denerwuje głownie tłuszczyk w znanych okolicach...i wiem ze jak bede sie go pozbywać z kilogramów duzo nie ujdzie ale za to w cm :D !!!

trzymam beata kciuki! gratuluje kg, kurcz,e przeciez trzeba od czegoś zacząc ;)
To prawdziwa recepta na sukces, jeżeli chcesz mniej kg to trzeba mniej jeść i się więcej ruszać. Codzienne spacery min 1 godzinę w szybkim tempie i po roku jesteś w innej skórze. Polecam siłownie na bulwarze w Gdyni jako urozmaicenie spacerów.
GD, Ty chyba żartujesz.. Ja tygodniowo na słodyczę wydaję grubo ponad 100zł i nie jestem wielorybem
emenems dziękuję :):)

no ja akurat jestem przed okresem i czuję tą zebraną wodę w sobie :/ ale dziś rano się ważyłam i startując z 68 ważę teraz 66 :) także coś zaczyna się ruszać :) jeszcze od jutra dołączam siłownie no i bieganie także mam nadzieję że do czerwca zjadę do wymarzonych 60 kg :) najgorszy to ten brzuch i boczki :D a raczej ta wisząca skóra na brzuchu,robię brzuszki bo na nic więcej weny nie mam hehhe i kondycji rzecz jasna,nooo poczekamy zobaczymy jak będzie np za miesiąc :) zaczęłąm od 25 lutego i do 25 marca zobaczymy ;)

pozdrawiam was wszystkich i życzę sukcesów :)
Brzuszkami boczkow nie zrzucisz,kup sobie hula hop treningowe, tak 1.2kg efekty będą rewelacyjne.6razy w tygodniu zacznij od 10minut dojdz do 25.powodzenia
emenems wiem wiem że na boczki brzuszki nie sa ale problem w tym że ja w tym naszym malusim mieszkanku ledwo skacze na skakance a na hula hop to już miejsca nie mam :( trudno ...
to takie kurcz,e nie wiem jak się nazywa, takie dwie tarcze na które stajesz, łapiesz się czegoś i kręcisz na boki ;)

bez intensywnego spalania tłuszczu, brzuszkami powiększysz brzuch, bo mięśnie rosną
Do wszystkich tłustych grubasów! spójrzcie w lustro a potem marsz na powietrze pobiegać !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, ja już nie wiem, co robić ;/ Ćwiczę 5 razy w tyg, z czego 3 to siłownia a dwa razy to siłowo w domu i orbitrek, skakanka i takie tam. Nie jem słodyczy, jem 5 posiłków, odżywiam się zdrowo i nie jem dużo a nie chudnę... od miesiąca ani grama i żadnego cm nie ubyło.
Co robić w takim przypadku??? Zamierzam jeszcze biegać, ale ja chyba jestem jakiś beznadziejny przypadek. Wprawdzie tsh około 8 ale chyba to nie wina tarczycy? ;/
Co robić, żeby się ruszyło??
tsh około 8?????? Do lekarza marsz.
Leczę się od lat, euthyrox już 150 ;/ a 8 to spadek po 80 ;p więc tak jakby super
badanie robię co miesiąc, mam hashimoto więc i tak niewiele mogę
pytanie, co robić dalej?
Ja-są dwa wyjaśnienia, albo gorsze, czyli masz problemy z hormonami a tu tylko lekarz pomoże, a drugi,lepszy, to że tłuszcz zamienia się w mięśnie,i z kilogramów nie spada ale z centymetrów!czy mierzyłas się przed dieta i treningiem?i w trakcie?powinnas raz w tygodniu.bo na początku się spada z wagi a potem jak mięśnie rosną to się staje często, gdzie widzę że intensywnie ćwiczysz.jest leszcze jedna odpowiedź, za dużo trenujesz, wiem, brzmi dziwnie ale co za dużo świnia nie może i następuje spalanie beztlenowe a to nie odchudza...musisz sama sprawdzić każda opcję

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (39 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

dobry adwokat rozwód gdańsk (80 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Rozwod dobry adwokat (404 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry