Widok

chirurg dziecięcy Elżbieta Lichnicka opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy któraś z Was była na wizycie z dzieckiem u chirurga dziecięcego dr Elżbiety Lichnickiej? Szukam opinii, z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od lat chodzę z dziećmi do dr Elżbiety Lichnickiej na wizyty prywatne i jestem bardzo bardzo zadowolona a przyjeżdżam na wizyty do Wejherowa az z Gdyni i nie poszłabym do nikogo innego.Wcześniej trafiałam do innych chirurgów dzieciecych ale tylko doktor Lichnicka wszystko chętnie wyjaśnia i wytłumaczy, jest bardzo dokładna i delikatna dla dzieci i poświęca dużo czasu na wizycie.Jak jest to konieczne tak jak raz się zdarzylo w przypadku większego zabiegu naszej Amelki to stosuje takiego "głupiego jasia" żeby się nie bała i nie bolało. Kiedyś nawet sama potrzebowałam dać sobie wyciąć takiego pieprzyka na twarzy i też poszłam z tym do doktor i jestem bardzo zadowolona.Tak więc z pewnościa polecam innym.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5
Również polecamy, a byłam z mężem u Pani doktor Lichnickiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

do góry