Widok

chirurg-proktolog ???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr. Babicki swietny lekarz, pare lat juz u niego jestem pacjentka. przyjmuje w swissmedzie jak komus sie spieszy, lub w szpitalu mswia w gdansku. objezdzilam polske i tak dobrego lekarza nigdzie nie znalazlam. Lekarz z powolania
dzięki bardzo, nawet mam do niego blisko :)
mogę polecić tego:
http://www.dabrowka.net/specjalistyka/poradnie-sojowa-33c/proktolog/
fachowiec, lekarz, przy którym nie czułam krępacji, a wręcz po minucie rozbawił mnie do łez, zatem nie skupiałam się na wypiętym tyłku,
można przy nim "nazywać rzeczy po imieniu". no i pomógł.
termin wizyty na NFZ miałam chyba po 2 tyg od zadzwonienia.
tez poprosze o namiary na dobrego proktologa
po prostu bóle, które zaczęły się po porodzie (10msc temu) i nadal z nimi walczę i nie wiem co to, dlatego muszę sprawdzić czy nie ma tam głębiej jakiś hemoroidów, szczelin i temu podobnych rzeczy...
oj, a mogłabyś jaśniej? "poporodowe problemy w okolichach kości ogonowej..." a tak konkretniej?
Mam poporodowe problemy w okolicach kości ogonowej.. gin nic nie stwierdził, ortopedycznie w miarę oki i teraz muszę sprawdzić sprawę, że tak powiem "odbytniczo"
A co masz konkretnie na myśli?? Odwiedziłam paru , mogę Ci polecić ale musisz mniej więcej nakreślić problem abym mogła wskazać odpowiedniego.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry