Widok

chrzciny - restauracja

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Drodzy forumowicze, poszukuję restauracji, w której urządzę chrzciny dla ok 10 osób. Będą same dorosłe osoby (poza chrzczonym dzieckiem :))
Możecie mi coś polecić?
Proszę również o informację, których miejsc lepiej unikać.
Miejscówki najlepiej w Gdańsku, ale jeżeli jest coś wartego uwagi poza Gdańskiem, również proszę o inf.
Chrzciny planuję w okolicy czerwca.
Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie koniecznie.
Chrzciny starszego robiliśmy w knajpie, młodszego w domu, gdzie całe jedzonko przyjechało gotowe do podania.
Różnica cenowa? Opcja druga tańsza o prawie 1000 zł.

Chrzciny na pewno bardziej opłacają się w lokalu, niż w domu. Zwłaszcza gdy zakłada się większą liczbę gości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam Dworek Pani Walewska, miałam tam wesele i rodzina wyprawiała chrzciny oraz urodziny, właściciel jest bardzo fajny, można się fajnie dogadać a i ceny konkurencyjne, Co najważniejsze Przepyszne jedzenie to już wiemy od lat i z czystym serce polecamy !
Ostatnio jadłam w bazylii , co prawda nie była to uroczystość tylko zwykły obiad ale jedzenie pozostawia wiele do życzenia (paskudne tłuste pierogi). Pizza za to jest ok.
Dzisiaj mieliśmy chrzest w Mercure Posejdon. Polecam bardzo. Jedzenie ciekawe i bardzo dobre. Tort został więc dostaliśmy go na wynos. Gratis mieliśmy pokój hotelowy w którym mogłam karmić dziecko. W razie pytań odpowiem :)
Ja polecam Bazylię na Chełmie. Mają z tyłu taką kameralną salę, jedzenie smaczne i w wystarczającej ilości. Jest kilka "pakietów" w różnych cenach także każdy może znaleźć coś dla siebie:)
My robimy w maju w Restauracji Kaszubskiej w Kosakowie. Byliśmy tam we wrześniu na ślubie i było spoko. Jeśli chodzi o jedzenie to menu jest raczej normalne niż eleganckie i wykwintne, ale było go sporo i było smaczne. No i mają miejsca noclegowe dla gości, z tym że dość drogie jak na takie miejsce, w takiej lokalizacji.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry