Widok

chrzest zimą. Jak ubrać roczną dziewczynkę? chętnie odkupię ubranko

Rodzina i dziecko Kupię Temat dostępny też na forum:
Jak ubrać do chrztu roczną dziewczynkę? Może coś podpowiecie? Zainspirujecie?Ma być skromnie i elegancko. A może jakaś mama ma do sprzedania po swojej córce sukienkę i dodatki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam sukieneczkę i do tego bolerko białe eleganckie polarowe super ciepły komplecik
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-sukienke-na-chrzest-lub-inna-okolicznosc-z-bolerkiem-ID215DP.html
cena 40zł szkoda mi miejsca na trzymanie już tego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za propozycję, ale szukam dalej. Może jeszcze ktoś pomoże?
ja moja mała chrzciłam w listopadzie do kościoła miała ubrany komplet z polaru spodnie i kurteczka- w kościele było zimno a ja nie jestem zwolenniczką" falbiamiastych" sukienek. W restauracji przebrałam ja w sukienkę. miała białe body z kołnierzykiem z różową lamowka ,jasno rózowa princeskę,białe rajstopki ,rózowe buciki i opaska na głowę.Mała wygladała słodko a i wygodnie jej było bo była to skromna dopasowana skienka a nie "falbaniasta". Niestety niektórzy rodzice ubieraja dzieci jak laleczki nie myslac o wygodzie dziecka tylko zeby zdjecia były ładne a to przeciesz św. kościelne a nie pokaz mody. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dodam ze moja miała 2 miesiace ,a twoja roczna (teraz doczytałam :)
) to pewnie chodzi wiec mozna ubrac jakas sukieneczke sa sliczne na taką duż dziewczynke.wszystko zalezy od pogody.
Mój mały kilka lat temu jak miał pół roku, był chrzczony w lutym, to miał na sobie jasno kremowy kombinezonik.
Było wtedy zimno, wiec założyłam mu po prostu coś ciepłego, jasnego, jednolity kolor i było ok.
Witam. Ja Ci mogę polecić ubranka na chrzest ze sklepu http://www.fullsklep.pl mają na jesienne i zimowe dni dla chłopców i dziewczynek.
Cena jak dla mnie masakra i nie dlatego że mnie nie stać ale na kilka godzin ubranko za takie pieniądze to przesada ale oczywiście sprawa indywidualna...
My też chrzciliśmy zimą tylko że mała jeszcze nie chodziła i do kościoła miałam biały kombinezon (coccodrillo z różową aplikacją z przodu- akurat taki miałam na tą zimę głównie z uwagi na chrzest) a później przebrałam małą w body z długim, różową elegancką sukienusię i rajstopki a na główkę opaskę
podaj proszę meila wyślę zdjęcia
hej ja mam do sprzedania płaszczyk na rozmiar 80 i sukieneczke... kolor ecri... chrzciliśmy corcie początkiem kwietnia..
jeśli będziesz zainteresowana napisz lene6@wp.pl
ja chrzciłam córę w grudniu miała 10 miesięcy miała ubrane body na to sukienkę i sweterek rajstopki oraz buciki, na mszy przykryta grubym kocykiem a na to miała ubrany podobny płaszczyk http://allegro.pl/chrzest-plaszczyk-zima-68-bialy-sweterkimalgosia-i3625669750.htmly
dziecko nie zmarzło ani się nie zgrzało
Chętnie odkupię plaszczyk zimowy do chrztu rozm80. Mój email demolka1988@tlen.pl
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry