Widok

ciała obce u dzieci

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
troche sie dzisiaj przestraszylam, bo synek zjadl kawalek gąbki. od razu zadzwonilam do swojego lekarza, ktory powiedzial, zebym podala 3 lyzki oliwy i obserwowala dziecko. gabka powinna zostac wydalona. przynajmniej mamy taka nadzieje.
jak czytam w necie, co niektore dzieci zjadaja to nie wiem, czy smiac sie czy plakac :) od razu przypominaja mi sie historie z mojego dziecinstwa. i meza, ktory uwielbial lizac opony ;p
a co Wasze pociechy "podjadaja"?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój brat nie dość, że zjadał wszystkie pomadki to kleje w sztyfcie. ;p

Uwielbiał mąkę a cukier wcinał łyżeczkami ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kleje ???? :D nastepny ananas ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak byłam na SORze z synem przed świętami Bożego Narodzenia, to był maluszek ok. roku co połknął żaróweczkę z lampek świątecznych.
Moi na szczęście nic dziwnego nie jedzą i nic nie wsadzają w dziurki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
iwona, wiem że są różne przypadki ale to że przez 3 tyg. nie zauważyłaś że dziecko ma coś w nosie to chyba jest coś nie tak z Tobą? nie myłaś dziecku noska przez 3 tyg.? ja przy codziennej kąpieli zawsze czyszczę dziecku nos bez względu czy ma katar czy nie, zwykłe smarknięcie i przemycie wodą, nawet spojrzę do środka, ot cały zabieg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Moja corka majac 3 latka przybiegla do mnie i radosnym glosem zawolala "Mamo bazia". Zaczelam sie rozgladac ale nigdzie bazi nie widze wiec pytam gdzie ta bazia. Odpowiedz mnie zmrozila-Tu w nosku!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja ma 19mc i też uwielbia jeść wszystko co znajdzie a papier najlepiej jej smakuje naklejki i etykietki z butelek jak uda jej się zadrapać bo ma taką manie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry