Widok

ciąża bez mdłości

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam, jestem w 5tc martwi mnie to ze nie mam wymiotów, a ten objaw to kluczowy dla kobiet w ciąży, owszem miewam nudności, chce mi się wymiotować, ale fizycznie nie wymiotuje. czy to tak może być? to moja 1 ciąża i boje się ze może coś być nie tak.
Mam natomiast inne objawy: brak miesiączki (ostatnia 19.11), bolesność piersi(są twarde i bolą), wzmożony apetyt, zmiany nastroju (głownie jestem zła i krzyczę lub płaczę). aha dodam jeszcze ze robiłam hcg (wynik 133)
Bardzo proszę o odpowiedz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie zaczęło mulić dużo później a trzymało do ok 20 tc masakra. Często nie wymiotowałam ale uczucie nudności ciągnęło się przez cały dzień.
5 tc to wcześnie, ciesz się no i wszystko przed tobą;)
Ja podobnie jak petra, w pierwszej ciąży brak nudnosci i wymiotow, mamy synka :) teraz jestem w 16 tc, ciąża przebiega identycznie i już wiemy, że będzie drugi synek :)
Ja nie miałam nudności nawet przez 5 minut ;) Tylko na wołowinę patrzeć nie mogłam :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry