Widok

ciepło się zrobiło to motory i quady ćwoków bojańskich ruszyły

będę tępić gnojarstwo
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
koles przestan siac farmazony ktore sa nie prawda bo to moze zle sie skonczyc dla ciebie.ten wypadek byl 5 lat temu w wakacje a ten pan nie kupil synowi motor tylko dla siebie i to co sie stalo bylo prawde mowiac wielka glupota tego kolesia a nie wina rodzicow.jesli nie znasz prawdziwych faktow to lepiej nie wypowiadaj sie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piszesz krótko bo, więcej wykrzesać nie możesz z tego pustego pojemnika na którym beret nosisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisze krotko wy pier dalac z tego forum i brac sie do roboty i pilnowac swoje dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ha hi hi ..................ale cię debilu ,durniu,deklu czy pizz..o ruszyło co?ha ha ha......powidzonka....baranie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co to ma do rzeczy? Istotą jest rozjeżdżanie lasów i płoszenie zwierząt. Na to nie ma zgody. I NIE BĘDZIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
człowieku ,syn pana motowidło ma 22 lata .i co do pozwalania maja tu rodzice...a tak naprawde skad ty takie rzeczy wiesz moze sie ujawnisz i otwarcie pogadasz...pewnie jestes zazdrosnym sąsiadem co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ

Jedna sprawą jest zbyt szybka jazda a drugą rozjeżdżanie lasów przez motory i quady. To przede wszystkim należy tępić. Pisać do gminy, lasów państwowych i dzwonić na policję.
masz rację my doimy krowy a ty bierzesz do dzioba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Spokojnie... ;D (ja)
wiesniaki krowy doic a nie ludzia za plecami d*pe obrabiacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
po 1 skoro ujawniasz moje nazwisko sam się przedstaw bo guano wiesz na moj temat a się wypowiadasz. jestes zapewne jakims z****nym wiesniakiem który nie ma co ze sobą zrobić i tyko rozsiewa plotki a na dodatek siedzi na forum i anonimowo komus d*pe obrabia. co do wypadku to mialem go w wakacje więc ciekawe jak stwarzalem zagrożenie dla dzieci wracających ze szkoly. i jeszcze 1 wsiunie odnosnie pozwoleń i zakazow nie jestes ty. masz coś do mnie to przyjdz powiedziec mi to w twarz skoro tak mnie dobrze znasz wiesz na pewno gdzie mnie znaleźć. pozdrawiam dawid ;)
Na rowerach jezdza duzo madrzejsi od Ciebie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
powinieneś gamoniu podpisać się debil albo dureń czy dekiel. albo pizz..a. przez duże D
a co chciałbyś zjeść cos dobrego ,ale ciebie nie stac co .I smarujesz na forum co ci ślina na jezyk przyniesie...
moze twoja kosiarka jest bez numerow baranie
no widzisz cywilizowani ludzie wiedza ze towar trzeba dowiezc na czas,a z toba jest widocznie problem.....i gól ci skacze dziadu jeden...
Trzeba było zadzwonić na policję do Wejherowa. Przyjeżdżają sprawdziłam. Napisz też skargę do lasów i gminy. Muszą zareagować. Powyżej podałam gdzie i co napisać.
A w niedziele rano tzn.okolo 9-10 na dambnikiem jechały tez quady chyba z 6-8 sztuk tyle kurzu było że ledwo ich było widac! Strach z podworka wyjzdzac na ta droge.nie mowiac o cofaniu..
o tak ten z pizzeri to tragedia ciekawe czy dzieciaki chociaz prawko maja
Mój typ to pani w Fiacie Ducato Furgon. Grzeje ile fabryka dała po Na Dambniku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Wszyscy jesteśmy śmieciarzami (5 odpowiedzi)

A przynajmniej tak wyglądają podjazdy większości domów w Bojanie. Śmieciarka odbierająca odpady...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Sołtys Bojana odwołanie (19 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry