Widok

ciepło się zrobiło to motory i quady ćwoków bojańskich ruszyły

będę tępić gnojarstwo
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
ale jest ze 3 kierowców jezdzących nazmiane jednym autem!!! ale kazdy zapiernicza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodziło o pizzerie!!
przestaną zapierniczać jak przestaną ludziska zamawiać pasze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój typ to pani w Fiacie Ducato Furgon. Grzeje ile fabryka dała po Na Dambniku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
o tak ten z pizzeri to tragedia ciekawe czy dzieciaki chociaz prawko maja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w niedziele rano tzn.okolo 9-10 na dambnikiem jechały tez quady chyba z 6-8 sztuk tyle kurzu było że ledwo ich było widac! Strach z podworka wyjzdzac na ta droge.nie mowiac o cofaniu..
Trzeba było zadzwonić na policję do Wejherowa. Przyjeżdżają sprawdziłam. Napisz też skargę do lasów i gminy. Muszą zareagować. Powyżej podałam gdzie i co napisać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no widzisz cywilizowani ludzie wiedza ze towar trzeba dowiezc na czas,a z toba jest widocznie problem.....i gól ci skacze dziadu jeden...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze twoja kosiarka jest bez numerow baranie
a co chciałbyś zjeść cos dobrego ,ale ciebie nie stac co .I smarujesz na forum co ci ślina na jezyk przyniesie...
powinieneś gamoniu podpisać się debil albo dureń czy dekiel. albo pizz..a. przez duże D
Na rowerach jezdza duzo madrzejsi od Ciebie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
po 1 skoro ujawniasz moje nazwisko sam się przedstaw bo guano wiesz na moj temat a się wypowiadasz. jestes zapewne jakims z****nym wiesniakiem który nie ma co ze sobą zrobić i tyko rozsiewa plotki a na dodatek siedzi na forum i anonimowo komus d*pe obrabia. co do wypadku to mialem go w wakacje więc ciekawe jak stwarzalem zagrożenie dla dzieci wracających ze szkoly. i jeszcze 1 wsiunie odnosnie pozwoleń i zakazow nie jestes ty. masz coś do mnie to przyjdz powiedziec mi to w twarz skoro tak mnie dobrze znasz wiesz na pewno gdzie mnie znaleźć. pozdrawiam dawid ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesniaki krowy doic a nie ludzia za plecami d*pe obrabiacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Spokojnie... ;D (ja)
masz rację my doimy krowy a ty bierzesz do dzioba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ

Jedna sprawą jest zbyt szybka jazda a drugą rozjeżdżanie lasów przez motory i quady. To przede wszystkim należy tępić. Pisać do gminy, lasów państwowych i dzwonić na policję.
człowieku ,syn pana motowidło ma 22 lata .i co do pozwalania maja tu rodzice...a tak naprawde skad ty takie rzeczy wiesz moze sie ujawnisz i otwarcie pogadasz...pewnie jestes zazdrosnym sąsiadem co?
a co to ma do rzeczy? Istotą jest rozjeżdżanie lasów i płoszenie zwierząt. Na to nie ma zgody. I NIE BĘDZIE
ha hi hi ..................ale cię debilu ,durniu,deklu czy pizz..o ruszyło co?ha ha ha......powidzonka....baranie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...

Wszyscy jesteśmy śmieciarzami (5 odpowiedzi)

A przynajmniej tak wyglądają podjazdy większości domów w Bojanie. Śmieciarka odbierająca odpady...

Pompa ciepła rachunki (29 odpowiedzi)

Cześć - jakie macie rachunki za ogrzewanie pompą ciepła (bez PV) - dom ok. 250 m2 - przykładam...

do góry