Widok

cilest - opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy może któraś z forumek ma jakieś doświadczenia z cilestem?? Czekam na opinie i z góry dziękuję:-))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wcześniej, nic mi nie było
i służyły mi super, te piguły

no ja sie czułam rewelacyjnie przez 6 lat
i nagle jakby ktoś mi pałą przyłożył, nie miałam ochoty na nic!!!!
zmuszałam sie do seksu i marzyłam by już skończył
do tego suchość, że bolało

w koncu już tak sie zaczełam stresować, że nie mam ochoty, i że boli, że zaczeło boleć wszystko

no i stres że coś jest ze mną nie tak, że jakaś oziębła jestem
że sie zastanawiałam czy do psychologa nie pójść
no i w końcu poszłam do gin, a tenm mi poewiedział, że NATYCHMIAST mam odstawić piguły

no i nie biore od ponad miesiąca, już jest duuuża różnica, już nieboli, i prawie wszystko wróciło do normuy, jak reką odjął
hmm, jak to nazwać? rozpływam sie..... :)

nigdy wiecej chemii

no to mnie nastraszyłyście ! z tym libido !!!
nie lubię chemii a juz łykania tabletek nie cierpie ale tak panicznie boję się ciąży że nie odstawie

a może któraś ma taki kłopot jak ja, mam bardzo silne jajeczkowanie, wylądowałam u ginekologa z silnym bólem brzucha byłam pewna że umieram a tu dni płodne, lekarz mi powiedział że czasem nawet może pęknąc jajnik !!! tragedia
Beatka 81 co ci sie stalo po Cilescie jak moge zapytac???Bo ja juz go biore prawie 9lat i az sie boje:(:(.Cos z watroba????
Bo ja poki co sie dobrze czuje.Pozdrawiam.....
Madziu a co to za dermatolog?

Teraz doczytałam wszystkie opinie, zgadzam się z Agathą. :)
Florasko, każda kobieta jest inna i to, co mnie nie pasuje dla Ciebie może być ok. Najlepiej sama wypróbuj cilest (ja byłam po nim niemal agresywna kiedy tylko słyszałam o seksie...).

Pozdrawiam.
Wiem, dlatego poszłam do endokrynologa. Jednak jeśli dermatolog zaproponuje coś innego, to też musi wiedzieć o tym cileście...

no to nie wiem...
musisz po prostu trafić na kompetentnego lekarza, któremu zalezy na pacjencie...

Floraska, a co ma powiedzieć dermatolog na Cilest oprócz "niech pani spróbuje, na dwoje babka wróżyła". Dermatolog nie jest enokrynologiem, badań hormonalnych Ci nie zleci - a zwłaszcza nie zinterpretuje ich odpowiednio...
:) Na klimatyzację to nawet nas nie stać...:)

:- ) A propo's wysypek - latem też mi się coś przytrafiło na rękach, byłam u 5 lekarzy, bo tak mnie odsyłali, każdy stawiał inną diagnozę, a tak naprawdę żaden nie trafił...Przeszło samo od siebie, razem z upałami...

albo klimatyzacja!! jak zaczęłam pracować w klimatyzowanym biurowcu to od razu mi się pogorszyło

Nie wiem, spróbuję może jeszcze z dermatologiem tutaj w BB - zobaczymy co mi powie i co ona sądzi o tym cileście...

ale na Ciebie moze co innego działa..moja mama dostaje wysypki np jak zje za dużo pomidorów albo truskawek

:) No moja śródziemnomorska dieta powinna mieć dobry wpływ...Słodyczy, a zwłaszcza czekolady, nie jem, bo nie lubię. To samo dotyczy gorących kubków - chyba za bardzo przesadziłam z nimi w biednych czasach studenckich - brr...:-)

ja dostałam antybiotyk i witaminki, powiedziano mi jakich kremów mam używać i jak zmywać makijaz; miałam mikrodermoabrazję i parę zabiegów laserem i jak ręką odjął
teraz mam jakiegoś na brodzie ale sobie pofolgowałam z czekoladą ;)))

Ehh...chyba już chciałabym się zestarzeć w takim razie:)
Odwiedziłam już wielu dermatologów i:
1. powiedział, że mój problem to żaden problem, widać tak mam, muszę poczekać aż będzie lepiej
2. zapisywał mi to co sobie życzyłam, bo "taka Pani zorientowana w temacie i skoro Pani najlepiej wie, co na Panią działa, to po co zmieniać"
3. dla ostrożności najchętniej to żadnych leków by nie zapisywała, bo jeszcze na coś innego mogłyby zaszkodzić...
4. uważa, że "byle do wiosny" - słońce i światło ponoć pomaga...

wiper myślę, że masz rację. U mnie też dziwne rzeczy się dzieją po zjedzeniu zupek chińskich czy gorących kubków, dlatego odpuściłam to sobie:)

a moze to zalezy tez od diety...ja zauważyłam ze jak jem duzo czekolady i zupek typu gorące kubki to odrazu mam jakieś pryszcze na brodzie, dlatego unikam tych rzeczy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry