Widok
no ja sie czułam rewelacyjnie przez 6 lat
i nagle jakby ktoś mi pałą przyłożył, nie miałam ochoty na nic!!!!
zmuszałam sie do seksu i marzyłam by już skończył
do tego suchość, że bolało
w koncu już tak sie zaczełam stresować, że nie mam ochoty, i że boli, że zaczeło boleć wszystko
no i stres że coś jest ze mną nie tak, że jakaś oziębła jestem
że sie zastanawiałam czy do psychologa nie pójść
no i w końcu poszłam do gin, a tenm mi poewiedział, że NATYCHMIAST mam odstawić piguły
no i nie biore od ponad miesiąca, już jest duuuża różnica, już nieboli, i prawie wszystko wróciło do normuy, jak reką odjął
hmm, jak to nazwać? rozpływam sie..... :)
nigdy wiecej chemii
i nagle jakby ktoś mi pałą przyłożył, nie miałam ochoty na nic!!!!
zmuszałam sie do seksu i marzyłam by już skończył
do tego suchość, że bolało
w koncu już tak sie zaczełam stresować, że nie mam ochoty, i że boli, że zaczeło boleć wszystko
no i stres że coś jest ze mną nie tak, że jakaś oziębła jestem
że sie zastanawiałam czy do psychologa nie pójść
no i w końcu poszłam do gin, a tenm mi poewiedział, że NATYCHMIAST mam odstawić piguły
no i nie biore od ponad miesiąca, już jest duuuża różnica, już nieboli, i prawie wszystko wróciło do normuy, jak reką odjął
hmm, jak to nazwać? rozpływam sie..... :)
nigdy wiecej chemii
no to mnie nastraszyłyście ! z tym libido !!!
nie lubię chemii a juz łykania tabletek nie cierpie ale tak panicznie boję się ciąży że nie odstawie
a może któraś ma taki kłopot jak ja, mam bardzo silne jajeczkowanie, wylądowałam u ginekologa z silnym bólem brzucha byłam pewna że umieram a tu dni płodne, lekarz mi powiedział że czasem nawet może pęknąc jajnik !!! tragedia
nie lubię chemii a juz łykania tabletek nie cierpie ale tak panicznie boję się ciąży że nie odstawie
a może któraś ma taki kłopot jak ja, mam bardzo silne jajeczkowanie, wylądowałam u ginekologa z silnym bólem brzucha byłam pewna że umieram a tu dni płodne, lekarz mi powiedział że czasem nawet może pęknąc jajnik !!! tragedia
Ehh...chyba już chciałabym się zestarzeć w takim razie:)
Odwiedziłam już wielu dermatologów i:
1. powiedział, że mój problem to żaden problem, widać tak mam, muszę poczekać aż będzie lepiej
2. zapisywał mi to co sobie życzyłam, bo "taka Pani zorientowana w temacie i skoro Pani najlepiej wie, co na Panią działa, to po co zmieniać"
3. dla ostrożności najchętniej to żadnych leków by nie zapisywała, bo jeszcze na coś innego mogłyby zaszkodzić...
4. uważa, że "byle do wiosny" - słońce i światło ponoć pomaga...
Odwiedziłam już wielu dermatologów i:
1. powiedział, że mój problem to żaden problem, widać tak mam, muszę poczekać aż będzie lepiej
2. zapisywał mi to co sobie życzyłam, bo "taka Pani zorientowana w temacie i skoro Pani najlepiej wie, co na Panią działa, to po co zmieniać"
3. dla ostrożności najchętniej to żadnych leków by nie zapisywała, bo jeszcze na coś innego mogłyby zaszkodzić...
4. uważa, że "byle do wiosny" - słońce i światło ponoć pomaga...