Widok
Zycze z calego serca
Wszystkim studentom zycze z calego serca aby trafili do armii zanim podejma sie decydowac o losach tego pieknego kraju. Redaktorom czasopism i wydawnict ktorzy caly swoj czas spedzaja na szukaniu "wpadek" sluzb mundurowych, czy to ochraniarzy czy wojska lub policji chce napisac ze wydaje mi sie ze spowodowane jest to niedowartosciowaniem lub poczuciem zniewiescienia. Moze to Was tak gryzie ze jadac tramwajem slyszycie "nie byles w wojsku to co z ciebie z facet". To wasz problem... nie nasz...
A może ja jestem
paskudny, mały, chuderlawy, pryszczaty, brzydki, wątły i chorowity z astmą, cukrzycą, żylakami , wrzodami i tasiemcem, moze wszystko co mi w zyciu wychodzi to myślenie (od czasu do czasu, pomiędzy atakiem kaszlu a nudności)
Może pomimo to chciałbym zrobić coś dla świata, ale na wojsko nie mam szans.
I co?
Może pomimo to chciałbym zrobić coś dla świata, ale na wojsko nie mam szans.
I co?
Henas
E, dociąć mi chciałeś, hm?
Język na razie jeden, ( za to zębów kilka rzędów) choć Twoja wypowiedź natchnęła mnie do rozmyślań, przecież w japońskiej mitologii posiadanie większej niż naturalna egzemplarzy niektórych części ciała uznawane jest za oznakę boskości... a ja bardzo lubię japońską mitologię.
Z drugiej strony to chyba nudne być bogiem.
Co?
Język na razie jeden, ( za to zębów kilka rzędów) choć Twoja wypowiedź natchnęła mnie do rozmyślań, przecież w japońskiej mitologii posiadanie większej niż naturalna egzemplarzy niektórych części ciała uznawane jest za oznakę boskości... a ja bardzo lubię japońską mitologię.
Z drugiej strony to chyba nudne być bogiem.
Co?
Wzejdź nam słonćem jutro i w całym 2003
Long ago, the sun godess Amaterasu hide herself because her brother Susano'o behaved too violently.
When she disappeared, the world was closed in darkness. And many dameons appeared.
Not only people but gods were at a loss.
The wise god Omoikane made a trick to make Amaterasu returning.
Amenouzume steped up stage and danced very sexy and enthralling. Gods gathered and hurrahed her.
Godess Amaterasu were intersted their happy voice. She knew none could be happy in the world without her the Sun godess. She asked through the rock door of refuge.
"Why you are laughing?"
One of the god replied.
"A great god same as you appeared."
So she open the rock door of refuge little. Another god use mirror to look herself. Wondered by it, she open the door more wide.
A strong god Amenotadikarao didn't missed that chance. He grabed the slit, and pulled it out.
No choice, the sun godess Amaterasu returned to the world.
When she disappeared, the world was closed in darkness. And many dameons appeared.
Not only people but gods were at a loss.
The wise god Omoikane made a trick to make Amaterasu returning.
Amenouzume steped up stage and danced very sexy and enthralling. Gods gathered and hurrahed her.
Godess Amaterasu were intersted their happy voice. She knew none could be happy in the world without her the Sun godess. She asked through the rock door of refuge.
"Why you are laughing?"
One of the god replied.
"A great god same as you appeared."
So she open the rock door of refuge little. Another god use mirror to look herself. Wondered by it, she open the door more wide.
A strong god Amenotadikarao didn't missed that chance. He grabed the slit, and pulled it out.
No choice, the sun godess Amaterasu returned to the world.
a ja już się nie mogę doczekać
Sen to Chihiro no Kamikakushi czyli Spirited Away (czy jak to tam przetłumaczą) w kinach. Bo jednak co kino to kino.
A to dopiero w marcu...
I nawet przeżyję tą angielską wersję tak jak przeżyłam ją w Mononoke, a za to obiecuję sobie duże przeżycia związane z usłyszeniem muzyki, TEJ muzyki, w naprawdę porządnej jakości.
Ale chyba rok życia bym oddała żeby ją usłyszeć na żywo, na koncercie, ech. Ech.
A to dopiero w marcu...
I nawet przeżyję tą angielską wersję tak jak przeżyłam ją w Mononoke, a za to obiecuję sobie duże przeżycia związane z usłyszeniem muzyki, TEJ muzyki, w naprawdę porządnej jakości.
Ale chyba rok życia bym oddała żeby ją usłyszeć na żywo, na koncercie, ech. Ech.
Kochany Stworku
jakos nie zaskoczylem w pierwszej sekundzie i nie wiedzielem, co mialas na mysli z tym hyde parkiem, jak widac podroze ksztalca, nawet te wirtualne.
Co do zawartosci moich mysli w obliczu slowa "mutacja": w zasadzie nic konkretnego, nastepnie dopelnienie slowem "chromosom".
Od tego punktu juz bardzo blisko do slowa "rak". Mutacja glosu pojawia sie dopiero po wielu, wielu innych skojarzeniach
Co do zawartosci moich mysli w obliczu slowa "mutacja": w zasadzie nic konkretnego, nastepnie dopelnienie slowem "chromosom".
Od tego punktu juz bardzo blisko do slowa "rak". Mutacja glosu pojawia sie dopiero po wielu, wielu innych skojarzeniach
Stworek
Mówiąc " ludzie Twojego pokroju" nie mam na myśli nic złego-pewnie Ty nie zamierzasz klonować ludzi ale troche za dużo na świecie szalonych naukowców, którzy sa zafascynowani nauką i jej możliwosciami-moim zdaniem mieszanie w DNA to lekkie przegięcie-w końcu jak dotąd wszyscy wyglądamy inaczej i tak chyba powinno zostać. Niedługo ma się urodzić pierwsze sklonowane dziecko-a to dopiero początek-może byc z tego niezły burdel...
Ale ta dyskusja skończyła sie chyba w zeszłym roku:/ - troche się spóźniłam.
P.S. Co Ty robiłaś w Sylwestra o takiej godzinie przy komputerze?!!! :/
Ale ta dyskusja skończyła sie chyba w zeszłym roku:/ - troche się spóźniłam.
P.S. Co Ty robiłaś w Sylwestra o takiej godzinie przy komputerze?!!! :/
Agusp
Ale drogą zmian genetycznych można na świecie wiele poprawić. Wcale to nie oznacza wizji przyszłości w stylu cyberpunka. To co jest możliwe jest i jeszcze trochę czasu pozostanie w dużym stopniu ograniczone.
Klonowanie człowieka... myślę że nie jest to właściwa ścieżka z kilku powodów: na świecie i tak jest wystarczająco dużo ludzi, klonowanie w sposób który jest teraz możliwy wymaga poświęcenia pewnej liczby zarodków, jeśli są to ludzkie zarodki, jest to zabójstwo człowieka (jeśli nie miałoby to być traktowane jak zabójstwo, ktoś musiałby określić w którym momencie (ciąży) istota w brzuchu przestaje być człowiekiem a staje się "czymś", a co ważniejsze dlaczego akurat w tym momencie a nie w innym).
Poza tym należy dać dziecku jakieś szanse na bycie odrębnym...(chociaż identyczny genetycznie osobnik będzie i tak inny pod względem psychicznym.)
Nie jestem szalona. Jeszcze nie. Chociaż raz byłam w Tworkach, chociaż nie jako pacjentka i muszę powiedzieć że bardzo mi przypadła do gustu tamtejsza architekura, zwłaszcza Wieża Ciśnień...
W Sylwestra...mmmm, bylam w domu i bardzo dobrze sie bawiłam.
Klonowanie człowieka... myślę że nie jest to właściwa ścieżka z kilku powodów: na świecie i tak jest wystarczająco dużo ludzi, klonowanie w sposób który jest teraz możliwy wymaga poświęcenia pewnej liczby zarodków, jeśli są to ludzkie zarodki, jest to zabójstwo człowieka (jeśli nie miałoby to być traktowane jak zabójstwo, ktoś musiałby określić w którym momencie (ciąży) istota w brzuchu przestaje być człowiekiem a staje się "czymś", a co ważniejsze dlaczego akurat w tym momencie a nie w innym).
Poza tym należy dać dziecku jakieś szanse na bycie odrębnym...(chociaż identyczny genetycznie osobnik będzie i tak inny pod względem psychicznym.)
Nie jestem szalona. Jeszcze nie. Chociaż raz byłam w Tworkach, chociaż nie jako pacjentka i muszę powiedzieć że bardzo mi przypadła do gustu tamtejsza architekura, zwłaszcza Wieża Ciśnień...
W Sylwestra...mmmm, bylam w domu i bardzo dobrze sie bawiłam.
Kochany Mexie
Ale ja właśnie w tamtym momencie czułam się objazgotywana. Ja pytam poważnie: dlaczego myślicie akurat w ten sposób? A odpowiedź? Stworek - potworek... i niczego rzeczowego. Nie poczułam się nawet dotknięta tym potworkiem, bo to słowo nie ma dla mnie zdecydowanie negatywnego wydźwięku, bawi mnie i lubię wszelką stworkowo - potworkowatość, ale tym, że w ten wymijająco - bagatelizująco - niepoważny sposób potraktowano poważny temat.
Pytałam o mutację
bo wiem że ludzie się boją tego słowa, że kojarzy im się z (chyba już trzeci raz to pisze) z czymś w stylu "co dwie głowy to nie jedna, w uchu cewka moczopędna..."
Jest to dla mnie dowód, że ludzie kształtują swoje pojęcie o genetyce (zresztą podobnie jak o wielu innych sprawach) w oparciu o media, czyli : fakty podane w przyswajalnie uproszczony sposób ze wszystkimi wynikłymi z tego nieporozumieniami oraz płody fantazjii ludzi tworzących rożne filmy.
W ludzkim organizmie codziennie zachodzą mutacje. Ale mimo to żyjemy...
Jest to dla mnie dowód, że ludzie kształtują swoje pojęcie o genetyce (zresztą podobnie jak o wielu innych sprawach) w oparciu o media, czyli : fakty podane w przyswajalnie uproszczony sposób ze wszystkimi wynikłymi z tego nieporozumieniami oraz płody fantazjii ludzi tworzących rożne filmy.
W ludzkim organizmie codziennie zachodzą mutacje. Ale mimo to żyjemy...
cisza wraca
Pewnie ze nie musimy wymieniac swoich uwag na forum publicznym.
Nie mniej jednak moge wymieniac swoje uwagi gdzie mi sie podoba a jak sie to komus nie podoba to niech sie wypcha.
Naprawde istnieje cos takiego jak maile, czaty i gadu-gadu ??? A co to znowu za szatanskie wynalazki ???
Korzystalem kiedys z metod tradycyjnych jak : tam-tamy, dymy z ogniska, poslaniec z kipu oraz golebie ale postanowilem isc z duchem czasu i odszedlem od tradycji.
Ps.
A poza tym nie przypominam sobie zebym Was widzial na oddziale a wiec nie jestem Waszym kochanym pacjentem.
Amen
Nie mniej jednak moge wymieniac swoje uwagi gdzie mi sie podoba a jak sie to komus nie podoba to niech sie wypcha.
Naprawde istnieje cos takiego jak maile, czaty i gadu-gadu ??? A co to znowu za szatanskie wynalazki ???
Korzystalem kiedys z metod tradycyjnych jak : tam-tamy, dymy z ogniska, poslaniec z kipu oraz golebie ale postanowilem isc z duchem czasu i odszedlem od tradycji.
Ps.
A poza tym nie przypominam sobie zebym Was widzial na oddziale a wiec nie jestem Waszym kochanym pacjentem.
Amen
Stworek
Jeśli nie jesteś za klonowaniem człowieka to ok ;) Myślałam, że pochwalasz możliwości nauki ponad wszystko-ludzie tak się rzucają, bo wszystkiie badania i eksperymenty genetyczne wrzucają do "jednego worka" bez rozróżnienia na te dla dobra ludzkości i te, które raczej nic dobrego nie przyniosą.Co do tych pierwszych to ok-dobrze, że sa ludzie którzy to robią-w końcu trzeba korzystac z możliwości nauki, byle ta nauka nie poszła za daleko...
Ja też byłam w Sylwestra w domu;)
Ja też byłam w Sylwestra w domu;)
Stworek jest zdania
że zaginione maile pożera Potwór Mieszkający W Sieci.
Sieć powstała tak naprawdę tylko po to, żeby Potwór mógl się paść...
Jako że Potwór mieszka w sieci, musi umieć się po niej poruszać, ma toteż osiem nóg, organy przy pomocy których dodaje coraz to nowe Linki pomiędzy różnymi miejscami, dzięki czemu sieć się zagęszcza, ma też Potwór pokażną liczbę oczu, a schwytane maile rozpuszcza przy pomocy śliny.
Niektóre miejsca Potwór upodobal sobie szczególnie, są to specjalne miejsca gdzie przychodzi duż osób, a Potwór już tam Czatuje...
Sieć powstała tak naprawdę tylko po to, żeby Potwór mógl się paść...
Jako że Potwór mieszka w sieci, musi umieć się po niej poruszać, ma toteż osiem nóg, organy przy pomocy których dodaje coraz to nowe Linki pomiędzy różnymi miejscami, dzięki czemu sieć się zagęszcza, ma też Potwór pokażną liczbę oczu, a schwytane maile rozpuszcza przy pomocy śliny.
Niektóre miejsca Potwór upodobal sobie szczególnie, są to specjalne miejsca gdzie przychodzi duż osób, a Potwór już tam Czatuje...
Najbardziej
istotnym jest dla mnie w tym wszystkim powodowanie śmierci zarodków. Z tego też powodu nie zdecydowałabym się na "dziecko z probówki".
Zaś co do badań... czasmi naprawdę trudno jest określić nie mając danych których dostarczyłyby właśnie te badania, czy przyniesie to jakiś pożytek czy nie . Rzecz do sprawdzenia.
Zaś co do badań... czasmi naprawdę trudno jest określić nie mając danych których dostarczyłyby właśnie te badania, czy przyniesie to jakiś pożytek czy nie . Rzecz do sprawdzenia.
Trochę pysznych cytatów
Wuj Stiepan nigdy się nie uśmiechał. No, chyba, że akurat złamał komuś rękę.
Ciesz się życiem! Człowieku, ciesz się życiem! Ale pamiętaj, że niektóre spośród instrumentów, jakie zagrają na twoim pogrzebie, są już nieźle nastrojone.
Nie wybiegajmy myślą w przód! Diabeł wie, jaka z przodu droga, a myśli łatwo się potykają.
Z naukowego punktu widzenia organizm ludzki w 70% złożony jest z wody. A zatem Raskolnikow zarąbał sobie po prostu kilkadziesiąt litrów wody. Taki hydroeksperyment.
Fiokła Iwanowna - kobieta tak zapobiegliwa, że już za życia wyprawiła własny pogrzeb, stwierdziwszy, że po śmierci nie będzie miała do tego głowy.
Małżeństwo mnie nie kręci. To nie moje klimaty. Zresztą mam uraz do sakramentów. Od czasu chrztu, kiedy to moja matka chrzestna nagle chwyciła mnie za becik i z okrzykiem: "Płyń po morzach i oceanach!" - rozbiła mi butelkę szampana na głowie.
Rzecz dzieje się w łazience:
- Ciągle tylko twarze i twarze - ziewa lustro.
- Ciągle tylko włosy i włosy - ziewa grzebień.
- Ciągle tylko ręce i ręce - ziewa umywalka.
A na to sedes:
- Nie ma co, nuda ...
Ogłoszenia towarzyskie. Serdecznie zapraszam na sekcję zwłok mojej teściowej. W programie między innymi - zespół muzyczny i zakrapiany poczęstunek.
Ciesz się życiem! Człowieku, ciesz się życiem! Ale pamiętaj, że niektóre spośród instrumentów, jakie zagrają na twoim pogrzebie, są już nieźle nastrojone.
Nie wybiegajmy myślą w przód! Diabeł wie, jaka z przodu droga, a myśli łatwo się potykają.
Z naukowego punktu widzenia organizm ludzki w 70% złożony jest z wody. A zatem Raskolnikow zarąbał sobie po prostu kilkadziesiąt litrów wody. Taki hydroeksperyment.
Fiokła Iwanowna - kobieta tak zapobiegliwa, że już za życia wyprawiła własny pogrzeb, stwierdziwszy, że po śmierci nie będzie miała do tego głowy.
Małżeństwo mnie nie kręci. To nie moje klimaty. Zresztą mam uraz do sakramentów. Od czasu chrztu, kiedy to moja matka chrzestna nagle chwyciła mnie za becik i z okrzykiem: "Płyń po morzach i oceanach!" - rozbiła mi butelkę szampana na głowie.
Rzecz dzieje się w łazience:
- Ciągle tylko twarze i twarze - ziewa lustro.
- Ciągle tylko włosy i włosy - ziewa grzebień.
- Ciągle tylko ręce i ręce - ziewa umywalka.
A na to sedes:
- Nie ma co, nuda ...
Ogłoszenia towarzyskie. Serdecznie zapraszam na sekcję zwłok mojej teściowej. W programie między innymi - zespół muzyczny i zakrapiany poczęstunek.
>>>>
A myślę sobie, że mogę sobie poczytać, ale zostanę dalej ignorantem tylko takim, który conieco wie z tzw. wiedzy potocznej.
Osobiście myślę, że medycyna zboczyła się i zchodzi na psy. Ma to odbicie w statucie lekarza i farmaceuty, którzy zredukowali się do sprzedawcy usług.
Medycyna zajmuje się sztucznym zapłodnieniem, klonowaniem, hirurgią plastyczną, i nazywa to to nauką.
Firmy farmaceutyczne produkują na potęgę kolejną mutację wiagry, a w wyeksploatowanej przez Zachód Afryce ludzie zdychają z głodu i chorób.
Jak wiecie obecie toczy się tam seria negocjacji z Potentatami rynku farmacetycznego, aby ci biedacy i żebracy tego świata mogli zażywać podróbki leków markowych, gdyż na markowe ich w tym świecie nie będzie stać.
A tak na proawdę: CZEMU MA SLUŻYC KLONOWANIE? Jet tylko eksperymenten naukowym? Zabawą, szansą na pokazanie się w TV?
Na świecie jest 6 mld ludzi, w tym pewnie 1/4 w każdej chwili gotowa do poczęcia nowego człowieka.
A ile jest żywych bezdomynch głodnych chorych????? których ci idioci REALIANIE i nie tylko oni mają w głębokim nie poważaniu
Osobiście myślę, że medycyna zboczyła się i zchodzi na psy. Ma to odbicie w statucie lekarza i farmaceuty, którzy zredukowali się do sprzedawcy usług.
Medycyna zajmuje się sztucznym zapłodnieniem, klonowaniem, hirurgią plastyczną, i nazywa to to nauką.
Firmy farmaceutyczne produkują na potęgę kolejną mutację wiagry, a w wyeksploatowanej przez Zachód Afryce ludzie zdychają z głodu i chorób.
Jak wiecie obecie toczy się tam seria negocjacji z Potentatami rynku farmacetycznego, aby ci biedacy i żebracy tego świata mogli zażywać podróbki leków markowych, gdyż na markowe ich w tym świecie nie będzie stać.
A tak na proawdę: CZEMU MA SLUŻYC KLONOWANIE? Jet tylko eksperymenten naukowym? Zabawą, szansą na pokazanie się w TV?
Na świecie jest 6 mld ludzi, w tym pewnie 1/4 w każdej chwili gotowa do poczęcia nowego człowieka.
A ile jest żywych bezdomynch głodnych chorych????? których ci idioci REALIANIE i nie tylko oni mają w głębokim nie poważaniu
Odpadownia w centrum Wrzeszcza
Urząd Miejski w Gdańsku planuje wybudować we Wrzeszczu przy ulicy Chrobrego, róg Kopalnianej platformę do gromadzenia odpadów nietypowych i magazynu odpadów niebezpiecznych. Lokalizacja w centrum dzielnicy, wśród gęstej zabudowy mieszkaniowej, ok 25 metrów od nabliższych domów. Planuje się tam gromadzenie takich odpadów miejskich jak: złom, drewno, tworzywa sztuczne, gruz, tekturę, odpady zielone, szkło, opony, puszki, szmaty, meble, itp.
Uważam, że tego typu składowiska powinno się lokalizować na obrzeżach miasta, a nie w ich gęsto zamieszkanych częściach (osiedle Zaspa w odległości ok. 150 metrów, Osiedle Chrobry 50 metrów). Alternatywna lokalizacją jest teren przemysłowy oczyszczalni ścieków przy ulicy Uczniowskiej, ale fachowcy skłaniają się ku lokalizacji na Chrobrego, bo jest tam lepszy dojazd dla ciężarówek, o zgrozo, to jest chyba jakaś paranoja.
Uważam, że tego typu składowiska powinno się lokalizować na obrzeżach miasta, a nie w ich gęsto zamieszkanych częściach (osiedle Zaspa w odległości ok. 150 metrów, Osiedle Chrobry 50 metrów). Alternatywna lokalizacją jest teren przemysłowy oczyszczalni ścieków przy ulicy Uczniowskiej, ale fachowcy skłaniają się ku lokalizacji na Chrobrego, bo jest tam lepszy dojazd dla ciężarówek, o zgrozo, to jest chyba jakaś paranoja.
Henas
Wobec tego powiedz co rozumiesz poprzez prawdziwą naukę.
Co do wiedzy - w Sieci lub w podręcznikach, w każdym razie w niczym do czego dostęp nie byłby w miarę łatwy można znaleźć więcej niż wiedzę potoczną....
Klonowanie, hm, tu się nakłada wiele różnych rzeczy. Klonowanie genów było wykonywane już lata temu. Klonowanie całych organizmów - dopiero ostatnio. To pierwsze i to drugie to są dwie zupełnie różne sprawy. Klonowanie genów standardowo wykonują studenci kierunków molekularnych , pracujący na DNA, na piątym roku studiów. Zaś po co..? A po co bracia Wright konstruowali samolot?
Jeśli udałoby się wyprodukować tanią i bogatą w składniki odżywcze żywność drogą manipulacji genetycznych, można byłoby nią wspomóc tych którzy potrzebują. Naturalnie że to nie w porządku testować na nich jej "bezpieczństwo", swój twór zjadłabym jako pierwsza ... ale czasami jest tak, że niektóre rzeczy ujawniają się po latach, powiedzmy wynalazłeś coś, co mogłoby poprawić sytuację głodujących ludzi, wszystkie testy laboratoryjne wypadły pomyślnie, ale żeby być na 100% pewnym bezpieczeństwa produktu trzeba poczekać jaieś 25 lat... a w tym czasie ludze wciąż umierają. Z głodu. Chociaż przecież nie musieliby gdyby już teraz wynalazek wprowadzono. Ktoś musi podjąć decyzję. Ktoś musi jej konsekwencje wziąć na własne sumienie. To nie take proste.
Co do wiedzy - w Sieci lub w podręcznikach, w każdym razie w niczym do czego dostęp nie byłby w miarę łatwy można znaleźć więcej niż wiedzę potoczną....
Klonowanie, hm, tu się nakłada wiele różnych rzeczy. Klonowanie genów było wykonywane już lata temu. Klonowanie całych organizmów - dopiero ostatnio. To pierwsze i to drugie to są dwie zupełnie różne sprawy. Klonowanie genów standardowo wykonują studenci kierunków molekularnych , pracujący na DNA, na piątym roku studiów. Zaś po co..? A po co bracia Wright konstruowali samolot?
Jeśli udałoby się wyprodukować tanią i bogatą w składniki odżywcze żywność drogą manipulacji genetycznych, można byłoby nią wspomóc tych którzy potrzebują. Naturalnie że to nie w porządku testować na nich jej "bezpieczństwo", swój twór zjadłabym jako pierwsza ... ale czasami jest tak, że niektóre rzeczy ujawniają się po latach, powiedzmy wynalazłeś coś, co mogłoby poprawić sytuację głodujących ludzi, wszystkie testy laboratoryjne wypadły pomyślnie, ale żeby być na 100% pewnym bezpieczeństwa produktu trzeba poczekać jaieś 25 lat... a w tym czasie ludze wciąż umierają. Z głodu. Chociaż przecież nie musieliby gdyby już teraz wynalazek wprowadzono. Ktoś musi podjąć decyzję. Ktoś musi jej konsekwencje wziąć na własne sumienie. To nie take proste.
IMPREZY INFORMATOR
PARLAMENT.
ŚRODA - LIPOZONE / OSTRA MUZYCZKA / HYDE PARK - CHCESZ
POPUSZCZAĆ MUZYKĘ, PRZYJDŹ ZE SWOIMI PŁYTAMI.
CZWARTEK - IMPREZA Z MUZYKĄ W DOBRYM STYLU 70, 80, 90 LATA ORAZ
KARAOKE
PIĄTEK - SLAM! IN SHOW / DJ RUFF, DJ SLAM! / R&B, SOUL.
SOBOTA - POZYTYWNE WIBRACJE SOBOTNIEJ NOCY. DLA NIEBANALNIE
UBRANYCH, UCZESANYCH, BAWIACYCH SIĘ DARMOWE WEJŚCIÓWKI ORAZ INNE
SPONTANICZNE NAGRODY.
SOBOTA 11.01.2003 - IMPREZA Z RADIEM GDAŃSK / JEDNOCZEŚNIE NA
ANTENIE / POKAZ FRYZUR ORAZ DLA ODWAŻNYCH!!! ZMIANA WIZERUNKU
PRZEZ KOSMETYCZKI ORAZ FRYZJERÓW. ODWAGA BĘDZIE GRATYFIKOWANA
WEJŚCIÓWKAMI
CELTIC------------------------------------------
WTOREK - CHILLOUT POZYTYWNE WIBRACJE
ŚRODA - KARAOKE (za każdy występ piwko od załogi)
CZWARTEK - IMPREZA W DOBRYM STYLU ORAZ TURNIEJ DARTA (lotki) DO
WYGRANIA FLASZKA
PIĄTEK - CJ DEAGOL, DJ FOX
SOBOTA - DJ-e KLUBOWI
NIEDZIELA - MAGICZNA ( WRÓŻKA A CZASAMI ILUZJONISTA CZYLI POLSKI
COPERFIELD )
IRISH-----------------------------------------------------------
WTOREK - MAGICZNY
ŚRODA - IMPREZA FANÓW DEPECHE MODE
CZWARTEK - KONCERTY / 09.01.03 BACK UP - PROSTO Z ROSJI ODŁAM
NIEZŁEGO (wbrew pozorom) ROCKA CZYLI NIEZŁA JAK NA POLSKI RYNEK
PUBOWY CIEKAWOSTKA. Chłopaki podpisali juz umowę z MTV a jak
widać rosyjskie zespoły staja sie popularne na świecie.
PIĄTEK - DJ ZOOBECK
SOBOTA - A.I.S.A.B. TEAM TRIO
NIEDZIELA - TURNIEJ DARTA ORAZ KARAOKE
Pozdrawiamy
ŚRODA - LIPOZONE / OSTRA MUZYCZKA / HYDE PARK - CHCESZ
POPUSZCZAĆ MUZYKĘ, PRZYJDŹ ZE SWOIMI PŁYTAMI.
CZWARTEK - IMPREZA Z MUZYKĄ W DOBRYM STYLU 70, 80, 90 LATA ORAZ
KARAOKE
PIĄTEK - SLAM! IN SHOW / DJ RUFF, DJ SLAM! / R&B, SOUL.
SOBOTA - POZYTYWNE WIBRACJE SOBOTNIEJ NOCY. DLA NIEBANALNIE
UBRANYCH, UCZESANYCH, BAWIACYCH SIĘ DARMOWE WEJŚCIÓWKI ORAZ INNE
SPONTANICZNE NAGRODY.
SOBOTA 11.01.2003 - IMPREZA Z RADIEM GDAŃSK / JEDNOCZEŚNIE NA
ANTENIE / POKAZ FRYZUR ORAZ DLA ODWAŻNYCH!!! ZMIANA WIZERUNKU
PRZEZ KOSMETYCZKI ORAZ FRYZJERÓW. ODWAGA BĘDZIE GRATYFIKOWANA
WEJŚCIÓWKAMI
CELTIC------------------------------------------
WTOREK - CHILLOUT POZYTYWNE WIBRACJE
ŚRODA - KARAOKE (za każdy występ piwko od załogi)
CZWARTEK - IMPREZA W DOBRYM STYLU ORAZ TURNIEJ DARTA (lotki) DO
WYGRANIA FLASZKA
PIĄTEK - CJ DEAGOL, DJ FOX
SOBOTA - DJ-e KLUBOWI
NIEDZIELA - MAGICZNA ( WRÓŻKA A CZASAMI ILUZJONISTA CZYLI POLSKI
COPERFIELD )
IRISH-----------------------------------------------------------
WTOREK - MAGICZNY
ŚRODA - IMPREZA FANÓW DEPECHE MODE
CZWARTEK - KONCERTY / 09.01.03 BACK UP - PROSTO Z ROSJI ODŁAM
NIEZŁEGO (wbrew pozorom) ROCKA CZYLI NIEZŁA JAK NA POLSKI RYNEK
PUBOWY CIEKAWOSTKA. Chłopaki podpisali juz umowę z MTV a jak
widać rosyjskie zespoły staja sie popularne na świecie.
PIĄTEK - DJ ZOOBECK
SOBOTA - A.I.S.A.B. TEAM TRIO
NIEDZIELA - TURNIEJ DARTA ORAZ KARAOKE
Pozdrawiamy
Wielbiciel???????
Fajnie mieć swojego wielbiciela :):):)
Wróciłam chora ale ten wirus "atakuje" tylko 2 dni także dziś juz mi lepiej.
Czytałam dziś co się działo na ODDZIALE pod moją nieobecność... no cóż....
"Burdel macie tu siostrzyczki!!!!!!"
ale to się zmieni.... Pacjęt klepie sisterke Oolke po... nie wiem czym :O jestem w szoku... żeby tak w pracy!!! Będzie po premii tylko nie wiem czyjej, Pacjenta czy sisterki ;)
Ogólnie pewne rozprężenie tu zauważyłam...
Biorę garść różowych, lewatywe i idę do Was
STRZEŻCIE SIĘ!!!
Wróciłam chora ale ten wirus "atakuje" tylko 2 dni także dziś juz mi lepiej.
Czytałam dziś co się działo na ODDZIALE pod moją nieobecność... no cóż....
"Burdel macie tu siostrzyczki!!!!!!"
ale to się zmieni.... Pacjęt klepie sisterke Oolke po... nie wiem czym :O jestem w szoku... żeby tak w pracy!!! Będzie po premii tylko nie wiem czyjej, Pacjenta czy sisterki ;)
Ogólnie pewne rozprężenie tu zauważyłam...
Biorę garść różowych, lewatywe i idę do Was
STRZEŻCIE SIĘ!!!