Widok

co do tarcia buraczków ?????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czym trzecie ??? ja już mam dosc ręcznej tarki i zastanawiam się co kupić aby sie nie rujnować na jakiegoś wypasionego robota co będzie stał w szafce bo nie będzie mi się chciało rozkladac go :-)
doradzicie cos ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też!! :D
Ale czasem bym chciała mu zrobić niespodziankę ;)
Nie mogłyscie szybciej tego wątku założyć??? Dopiero kupiłam blender Bosch z pierdylionem końcówek, ale bez tarki!

Teraz siedzę i Wam zazdroszczę!

Tarki mam w dużym robocie stojącym Philipsa, ale po nim jest dużo mycia, wyciągam go do większych zabaw, w stylu placki ziemniaczane.
ja mam ten sam blender co Dejwi i polecam
bardzo dużo rzeczy nim robię w kuchni :)
Forum jak zwykle niezastąpione :) Dowiedziałam się, że mogę dokupić samą głowicę do depilatora a nie cały depilator od razu nowy :)
A co do blendera to dajcie znak czy jest ta część do tarkowania ziemniaków! Bo jeśli jest to zaczynam odkładać kasę na niego :)
Jak wszystkie kupimy to Braun powinien Dejwi jakiś % odpalić ;)
to nich mi chociaż ten uchwyt na ścianę odpali :) bo szłak mnie trafią jak mi to wkłóko sie przewraca w tej mojej kuchni dla krasnoludków!!

Agatha nie łam się ... zostaw BOSh w schronie w ogródku (potem będzie jak znalazł jak HALEWICZ z burakmi wpadnie) i kupuj BRAUNa - musisz mieć taki jak zaraz połowa forum bo pasować tu nie będziesz znów ... :) hihiihih

nie przypominam sobie żebym kiedyś tarła buraki ręcznie :] zawsze używam robota kuchennego :] (ma takie wieloczynnościowy, z masą tarek, przystawek itp.)

hehe - to był mój pierwszy zakup na raty ;) "0%" ;) hihihi :D

10 lat temu ;) zapłaciłam za niego prawie 1000zł ;) a za gotówkę kosztował ok 600zł :) interes życia ;) ale w dalszym ciągu działa idealnie :)
Agusia no ja własnie trę ręcznie i juz mnie cholera bierze ....czas coś chyba jednak kupić , musze się z tą myślą przespać hehehe i poszukać miejsca na to ustrojstwo :-)
mam cos takiego do sprzedania
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/agd/robot-kuchenny-sokowirowka-mikser-nowe-ogl4298495.html

mega nieudany prezent - nawet nie wyjełam ani razu z kartonu

Dziewczyny, dzięki Wam dowiedziałam się ze moge rozbudować swojego brauna MR 6550.
tylko musze sprawdzić typ mojego urządzenia i bedę mogła (mam nadzieję :) ) dokupić tarki.
ale się cieszę:D
DZIĘKI
Asiunie uważaj bo są przynajmniej dwa rodzaje tych silniczków - nie wszystko moze ze soba pasować ...

Dejwi - z nieba nam spadłas hahaha ja tez chciałam kupic ten blender ale nie miałam kogo podpytac. Wiec jesli mozna to napisz proszę czy bez problemow ten blender radzi sobie z surowymi, twardymi warzywami?? Surowym miesem?? Sucha bułką na bułkę tartą itp? dzieki Aga
bułka - nie wiem - mama gdzies to mieli ale nie wiem czy w tym BRAUNIE - bo u siebie ma moj EX ROBOT

mieso - sama miele na mielone piers , mama chyba nawet inne miecho tym mielila

surowe warzywa ... - ja tarkuje tylko surowe buraki, surową marchew

ja jeste z niego mega zadowolona

jesienie kupuje dwie siaty pietruszki - siekam tym tym i mroże ... :) rachu ciachu ... tylko to mycie pietruszki ... echhh ... skubany nie myje pietruszki przed zmialeniem ... no ale od tego jest mąż - zeby nie czuł sie zupelnie niepotrzebny :)

Od dzisiaj robisz dwie porcje, szpanerko.

A Halewicz dostanie starą, zardzewiałą tarke czterostronną ;)

Są gdzieś akcesoria do blenderów Bosch, czy tylko ja nie mogę znaleźć? Bo może jest nadzieja i dla mnie na małą tareczkę :(
jesli trze surowa marchew i buraki to super, bo to chyba najtwardsze warzywa, chyba sie wiec skusze na niego. Dzieki!
polecam, blender jest świetny. dostałam taki zestaw w prezencie ślubnym, ma wszystkie potrzebne dla mnie funkcje. Dodam jeszcze, że ciasta też robię tym zestawem, ubijanie białek, czy ucieranie masła z cukrem.
rybalon, napisz do mnie;) za chwilę kolejna zima minie;)
Dejwi, jak byłam na stronie braun.pl, to tam jest podany numer modelu (czy typ modelu, nie pamiętam).
myślę ,że jak sprawdzę na swoim urządzeniu i będzie część dopasowana do tego konkretnie typu, to nie ma szans, zeby nie pasowało, co?
hahah wiem , wiem ...mamooo pisze na priv Lidka:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry