Widok

co do tarcia buraczków ?????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czym trzecie ??? ja już mam dosc ręcznej tarki i zastanawiam się co kupić aby sie nie rujnować na jakiegoś wypasionego robota co będzie stał w szafce bo nie będzie mi się chciało rozkladac go :-)
doradzicie cos ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale jaki macie ten blender takie coś jak Dejwi . bo to taki w zasadzie mini -robot juz ...ehh chyba czeka mnie wydatek
Ja mam i blender i tarkę ale jeśli o buraczki chodzi to na tarce :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
polecam blender :) wszelkie tarki i wieloczęściowe roboty się nie umywają; mniej mycia i paznokcie całe ;))
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
Najmniej roboty: zmielić maszynką do mięsa z sitkiem o dość dużych oczkach. Jednak przy mieleniu buraczki ulegają zgnieceniu i traci się sporo soku.
Przydatna jest też ręczna szatkownica do warzyw (takie walcowate pudełko z ostrzami i korbką :)
Nie zajmuje dużo miejsca a przydaje się dosyć często (jesli ktoś regularnie robi sałatki czy surówki)
od czasu jak go sobie kupilam zaden ROBOT w miom domu nie zagości !!

ja mam blender i do niego miske z nozami do tarkowania
tylko on ma takie grubsze noże do tarkowania - idzie sie przyzwyczaic - choc na poczatku troche bylam zflustrowana

wsio male i WIECZNIE W UZYCIU

http://www.juka.pl/cena,3571,braun_blender_mr_550_fp__hc___stare_oznaczenie_:_mr_6550_m_fp____hc__.html

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry