Widok
moja corka ma 11 lat i juz hanah odpada ,moja akurat lubi ksiazki ,ale widze ze zaczyna sie stroic wiec mysle ze jakies kosmetyki ,ale podpytaj rodzicow,moze ci doradza albo delikatnie ja podpytaja co chcialaby dostac,ja mam szczescie bo moje dziewczyny nie sa wymagajace i ciesza sie ze wszystkiego co dostana i rozumieja ze kogos moze nie stac na jakies drogie rzeczy ktore one by chcialy
http://www.nokaut.pl/zabawki-edukacyjne/poduszka-moj-sekretny-pamietnik-hannah-montana.html
Moja Młoda ma 10 lat i miała taką poduszkę. Bawiła się nią pół roku i sprzedała tydzień temu, żeby kupić nową z High School Musical. W ten weekend jak byliśmy na grobach u teściowej dostała nową Hannah Montana ;-))) Z chęcią odsprzedam, jeśli jesteś zainteresowana.
artann.gdy@wp.pl
Moja Młoda ma 10 lat i miała taką poduszkę. Bawiła się nią pół roku i sprzedała tydzień temu, żeby kupić nową z High School Musical. W ten weekend jak byliśmy na grobach u teściowej dostała nową Hannah Montana ;-))) Z chęcią odsprzedam, jeśli jesteś zainteresowana.
artann.gdy@wp.pl
Ludzie wiecie że niszczycie dzieci św. Mikołajem potem śmieja się w szkole np.
Ja mam 11lat i już dwa razy znalazłam prezenty w szafie a potem takie dostałam . Myśle że w pierwszej kolejności wytumaczcie dla dzieci że MIKOŁAJ nie istnieje.
Nie kupujcie:
-misiów (to wkurza mam ich mnóstwo),
-lalek(to przeszłość )
-nie dajcie kasy (bo i tak szybko się rozpuszcza i żadnej radości nie ma)
-gier planszowych też nie lubie
- 0 hannah montana (hyba że lubi ,akurat ja nie nawidze)
Teraz to co lubimy jeśli chodzi o dziewczyny:
-Polecam książke pt."Encyklopedia dla nastolatek" czy jakoś tak,
-simsy 2 lub 3 (KOCHAM SIMSY)(uwaga są tam opcje typu "Bara Bara"czy "postaraj się o dziecko" więc dla rodziców dla których jest to temat "TABU" to po co kupować jak dziecko przyjdzie i się spyta co to znaczy.
-jak najbardziej "Zmierzch" , "Księżyc w nowiu" , " Zaćmienie" , "Przed świtem" (książki lub filmy ale bardziej wciągają książki )
-płyty np. Justin Bieber lub Paramore (osobiście wole paramore)
-kosmetyki,
-ubrania,
-np. płetwy,
-lubimy projektować ubrania,
-koszulki z ulubionych filmów lub zespołow czy gwiazd,
-biżuteria (na allegro jest dostępna TANIA biżuteria ze Zmierzchu np. naszyjnik. Alice Cullen (bardzo bym chciała) )
-maty do tańczenia,
Chyba tyle ...
Ja mam 11lat i już dwa razy znalazłam prezenty w szafie a potem takie dostałam . Myśle że w pierwszej kolejności wytumaczcie dla dzieci że MIKOŁAJ nie istnieje.
Nie kupujcie:
-misiów (to wkurza mam ich mnóstwo),
-lalek(to przeszłość )
-nie dajcie kasy (bo i tak szybko się rozpuszcza i żadnej radości nie ma)
-gier planszowych też nie lubie
- 0 hannah montana (hyba że lubi ,akurat ja nie nawidze)
Teraz to co lubimy jeśli chodzi o dziewczyny:
-Polecam książke pt."Encyklopedia dla nastolatek" czy jakoś tak,
-simsy 2 lub 3 (KOCHAM SIMSY)(uwaga są tam opcje typu "Bara Bara"czy "postaraj się o dziecko" więc dla rodziców dla których jest to temat "TABU" to po co kupować jak dziecko przyjdzie i się spyta co to znaczy.
-jak najbardziej "Zmierzch" , "Księżyc w nowiu" , " Zaćmienie" , "Przed świtem" (książki lub filmy ale bardziej wciągają książki )
-płyty np. Justin Bieber lub Paramore (osobiście wole paramore)
-kosmetyki,
-ubrania,
-np. płetwy,
-lubimy projektować ubrania,
-koszulki z ulubionych filmów lub zespołow czy gwiazd,
-biżuteria (na allegro jest dostępna TANIA biżuteria ze Zmierzchu np. naszyjnik. Alice Cullen (bardzo bym chciała) )
-maty do tańczenia,
Chyba tyle ...
maty do tańczenia są złe :( ponieważ dzieci nie tańczą tylko teptają po strzałkach. moja córka też takie wymogi ma jedynastoatką najlepiej kupic jakieś kosmetyki biżuterie albo mojej córce najbardziej spodobało się to jak zabrałam ją na urodziny do galeri i mogła sobię dowolnie 6 żeczy wybrac:) trochę drogo ale była bardzo szczęśliwa. Dobre jest tesz kupic jej gre np. simsy 3 moja córka bardzo je lubi
też mam 11 lat i może książkę z origami modułowym to bardzo fajna zabawa i można zrobić wiele papierowych cudów albo książkę 13 skarbów Michelle harrison strasznie wciąga i jest bardzo ciekawa (2część 13 zaklęć wyjdzie 23 listopada 2011 z niecierpliwością czekam) nie lubie czytać książek ale tą mogę czytać bez przerwy