Widok

co kupić 11-latce pod choinkę?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
oczywiście,tak żeby nie zbankrutować. tak do 100 zł.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Koniecznie maskotkę? A co 11-latka ma z nią robić? Bawić się nią czy patrzeć sobie na nią? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ma pani/pan rację ale twierdził że jedenastolatka to nie dziecko i może mieć zwierzaka oczywiście nie po choinkę (przepraszam za zaprzeczenie pnu/pani
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko i wyłącznie obecnie dla całej rodziny najbardziej pożądane są z dawnych czasów jest gra pegasus można ją zamówić tu http://konsolapegasus.pl
Zwierze to najgorszy prezent na swięta,tym bardziej dla tak mlodej osoby(mówie to ponieważ sama tyle mam

Ja dostałam na urodziny szczeniaczka a mam jedenaście lat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To było napisane 7 lat temu
A jaką
To prawda
Nie zawsze dziecko może być nieodpowiedzialne dziecko samo musi stwierdź jakiego chce to powinno być tak, że jedziesz z dzieckiem do schroniska ono wybiera i stwierdza czy da radę można to zobaczyć np jak 11 latka/latek opiekuje się rodzeństwem lub jak jest u np cięci co robi z pieskiem lub któtki em niektóre dzieci nie są odpowiedzialne więc żeby nie martretowalo dziecka ;)
Ja mam jedenaście lat i skoro nie morze korzystać z neta to kupcie jej np jakiś instrument np ja bym chciała dostać skrzypce ale mama na stwór sie nie zgodzi
ja mam tyle samo lat i mam żółwia którego mam już 2 lata :D
Nie wiem czy każdemu się spodoba ale można kupić jakiś zestaw gdzie dziecko będzie robiło np. świeczki, mydełka itp...
nie daje się zwierząt na prezent
hanna montana była modna 5 lat temu
Możesz kupić jej to czym się interesuje a jeśli się niczym nie interesuje to np. drukarkę, słuchawki bezprzewodowe, kuferek z kosmetykami do pielęgnacji lub makijażu, etui na telefon, pieniądze, ciuchy.
Ja w wrześniu skończyłam 11 lat więc mam 11 aktualnie i chciałabym dostać na święta np klocki LEGO bo widziałam takie fajne jakąś grę planszową malowankę w której będzie dużo do pokolorowania lalkę coś w stylu monster hight czy barbie jakąś ładną ogólnie chciałabym zwierzątko też jeżeli chodzi o moje zainteresowania do prezentów to ja lubię się bawić lalkami z rodzeństwem i spędzać czas z rodziną i lubię też układać klocki itd...
Też lubię jeszcze rolki deskorolki jakieś takie
Też mam 11 i chciałabym dostać to co ty muwisz bo lubię się bawić
Ja dostałam w wieku 9 lat 3 papuzki faliste mają teraz 5 lat i nie wyobrażam sobie życia bez nich
Podam przykład :Ja mam 11 lat a mam psa, kota i jeża. Więc nie każdy jest nieodpowiedzialny :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry