Widok

co można w ciąży na uporczywy kaszel

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam, do lekarza ide w poniedziałek, co do tej pory mogę brać na uporczywy kaszel? czy wogółe cos mogę? bo chyba niedługo płuca wypluję :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam zrobić samej herbate z ziół- babka lancetanowa, tymianek, podbiał, zaparzyć, osłodzić miodem pić wywar nie za mocny...robiłam dzieciom 2,3 letnim pomagało zawsze...
i syrop z cebuli sobie zrób
imageimage
image
Inhalacje z soli fizjologicznej (raczej łagodząco) lub z Pulmicortu (na receptę).
Mi lekarka kazała brać Stodal.
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
syrop Pini, lekarz mi polecił na kaszel, który męczył przez 3 tygodnie i pomogło :)
o dzięki dziewczyny :) będę się jakoś ratować :)
Ja dostałam sinecod, ale polecam garnek goracej wody i 6 łyzek soli rozpuscic i się inhalowac. Miałam taki kaszel, ze mógł wywołać skurcze - inhalacje mnie poratowaly.
inhalacje z soli syrop prenalen oraz herbapekt junior bo bez alkocholu ale musisz wtedy brac 15ml syrop z cebuli czosnku miodu
witam, bardzo dobry jest syrop mucosolvan- podają go również maluszkom jeśli mają problem z oddychaniem od razu po porodzie więc jest bezpieczny, jest również płyn do inhalacji o tej samej nazwie ale to już na receptę

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry