Widok

co mysicie o czarnym wozku glebokim

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mi sie podoba jest taki klasyczny, ale duzo osob mi mowi ze dla dziecka czarny za smutny, albo ze w lato bedzie slonce przyciagal?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cos Ty. Mi sie czarny podobal i taki mialam, czarny a na budzie w jednym miejscu delikatne biale kwiatki:) Wysciolka wozeczka biala.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jesli ci pasuej to czemu nie Z tym nagrzewaniem to czy duzo mniej nagrzewa sie granatowy....?? :)
Ja raczej bałabym się ze od słońca wyblaknie
Ja uwazam ze jasne i kolorowe sa fajniejsze
Czrnego,granatowego,bordowego,brazowego bym niekupila zadnych ciemnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nam się czarny najbardziej spodobał i właśnie taki kupiliśmy.
Myślę, że każdy ciemny kolor przyciąga słońce a ożywić można dodatkami.
Teraz będzie to żółty kocyk, a potem zobaczymy ;)
mi tez sie widzi czarny, ale juz slysze komentarze ze jak na zalobe, moj szwagier przed chwia powedzial ze jak z rodziny adamsow, masarka
szwagier niech wybiera dla swojego dziecka, a ty wybierz taki jaki tobie pasuje
ja oszalałam na punkcie czarnego wozka i wlasnie taki kupilam :) mam czarna Mure4 i jest wspaniala bo ma nawet srodek w kolorze ciemnego grafitu :D:D dla mnie osobiscie rewelacja :) podobaja mi sie jeszcze brazowe wozki np. mutsy :) za to bardzo nie lubie takich kolorow typu "żarówy" :(
My również kupiliśmy czarny wózek - Leviroo.
Taka czerń wydaje mi się elegancka, a przynajmniej jak włożymy kolorowy kocyk nie będzie za pstrokato...
A w razie czego zawsze można go "przyozdobić":)
Jeżeli chodzi o lato, to każdy wózek wystawiony na dłuższy czas na słońce nagrzeje się. Z wyblaknięciem jest podobnie, nie tylko czarne, ale i większość ciemniejszych kolorów może wyblaknąć - tu jednak głównym czynnikiem jaki za to odpowiada będzie materiał z jakiego zostanie wykonany wózek.
tez zdecydowalismy sie na czarny, najbardziej nam sie podobal, nie widze przeciwwskazan, uniwersalny, praktyczny, szczegolnie na jesien i wiosne, kiedy mozna utaplac sie w blocie.
karollla, dokladnie, brazowy Mutsy - tez mi sie podobal :-)
czarny...super kolor...
ja mam ciemnogranatowy i też jest supcio
ostatnio własnie żałowałam, ze spacerówki czarnej nie kupiłam :]
Ja miałam granatowy i wcale od słońca nie wyblakł.
Obecnie mam czarną spacerówke i drugą brązową, żaden z nich nie wyblakł.
Uważam, że czarny kolor jest bardzo fajny
Ja mam wózek brązowy - taka ciemna czekolada i ani nie wyblakł ani się przesadnie nie nagrzewał. Kup taki, jaki Ci się podoba :)
kazdy byle nie czarny:(
a ja ostatnio widziałam piękną, białą emmaljungę. i gondola i stelaż i chyba nawet szprychy w kołach białe. boski:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kilka lat użytkowałam ciemno-granatowy wózek graco i nie wyblakł nawet o ton. każdy niech się wozi czym mu dobrze ;-)
jak widzę wózki w jaskrawych kolorach w kwiaty albo kółeczka, bądx inne mazidła, to mnie cofa. oczy aż bolą. taka fura "na bogato"...
dokladnie. Zarowy i pstrokate to sa moim zdaniem okropne...
Ja mialam czarna gondole, teraz mam czarna spacerowke - ale juz casualplay, i powiem szczerze zekolorku bym nie zamienila:) Zaden moj wozek nie wyblakl od slonca, a jezdze juz 2 lata , 2 wozkami o tym kolorze:)
o gustach się ponoć nie dyskutuje, to co dla ciebie jest okropne, dla kogoś innego może być szczytem marzeń. mnie podobają sie żarówiaste wózki (przynajmniej widać je z daleka )

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry