Widok

co najlepsze na kolki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co macie na kolki i co według was jest najskuteczniejsze

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na kolki najlepsza jest przede wszystkim cierpliwosc rodzicow - dziecko łatwiej się uspokaja w ramionach opanowanego rodzica - naturalne sposoby
-częste leżenie na brzuszku
- masaż
- ciepłe okłady
dopiero później zastosowac windi i leki
Naprawde skutecznym i nieszkodliwym dla dziecka lekiem(wychodzi z gazami) jest Infacol (posiada pipete) wiec jest wygodny w uzyciu

nic nam tak nie pomoglo jak ten lek jedyny warunek to podawanie go przed kazdym karmieniem, nie robilam tego z poczatku bo wydawalo mi sie ze to niezdrowe dopiero pozniej dowiedzialam sie ze wychodzi z organizmu z gazami wiec stosowalam przed kazdym karmieniem przez 2 dni i po tym czasie widac bylo poprawe, polecam tez gdy dziecko nie moze zrobic kupki i widac ze sie meczy caly dzien

co do herbatki koperkowej!!!!!!!! o ile sie nie myle nie wolno przekraczac wiecej niz 125ml dziennie inaczej ma odwrotne skutki i boli brzuszek, stosuje sie do tego i jest OK

czasem nawet sypie pol lyzeczki na 100ml zamiast jednej

rzeczywiscie nam suszara strasznie pomagala gdy synek nie mogl zasnac z bolu brzuszka:) do dzis czasem gdy marudzi nastawiam suszarke i zasypia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wystarczy kupić http://media5.com.pl/najlepsze-sposoby-na-kolke/ kolka znika od razu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry