Widok

co robić jak kończy się zwolnienie a poród nie nadchodzi??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chciałam was zapytać 30.11. kończy mi się zwolnienie lek. -wystawione do dnia porodu. Co się robi jeśli do tego czasu nie urodzę?? mam zgłosić się do swojego lekarza po skierowanie do szpitala i w szpitalu coś otrzymam aby przedłożyć w pracy-sama nie wiem. Wolę się upewnić na zapas. Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli nie dostaniesz zwolnienia bo nie kazdy lekarz po dacie porodu chce wystawiac to niestety ale idziesz juz na macierzynski

Jeśli znajdziesz lekarza, który da Ci zwolnienie to ciągnij dalej, a jak nie to zaczyna Ci się macierzyski.
Moja lekarka nie dawała po terminie porodu, więc musiałam iść na macierzyński.
image
macierzynski albo zwolnieni od internisty, ale juz 80% płatne
zwolnienie od internisty jezeli bedzie zaznaczone, ze jest ciazowe, tez bedzie platne 100%...zalezy to od dborej woli wystawiajacego lekarza
dokladnie.sprobuj u internisty i poproś o kod B.moze sie zgodzi:)
image
ja dostałam od gina kolejne zwolnienie po prostu
image
image
jesli sie nie przekroczy magicznych 182 dni zwolnienia to wtedy tak-wtedy gin wypisuje dalej raczej bez problemu.
image
jeśli gin nie chce dac dalej zwolnienia iść do internisty i dalej wypisze - ciązowe jest 100% płatne

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

do góry