Widok

co robić po terminie??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamuśki i inne doświadczone kobitki:))
co prawda mój termin przypada na jutro, ale jakoś się zupełnie nie zapowiada, żebym urodziła o wyznaczonym czasie:))moja lekarka powiedziała, że jeśli nie urodzę w dzień terminu, to mam do niej przyjść, ale tak sobie myślę, że może to zbędna wizyta, zapłacę 120zł i dowiem się, że np nic nie postępuje, a z drugiej strony, może to konieczne??jak sądzicie??czy jechać np do szpitala na ktg kilka dni po terminie??jestem w kropce. Nie chodzi o kasę, mogę jechać na wizytę, tylko czy to nie za szybko??jak sądzicie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzwoniłam do firmy i powiedzieli mi że jak nieurodziłam to mam podejść do lekarza i poprosić o zwolnienie na jeszcze 2 tyg. Mam go jakoś przekonać, hmmm.
ja dostałam zwolnienie jeszcze na tydzień...lekarka kazała mi w piątek jechać na ktg więc jadę, zobaczę co i jak:))moje łozysko jest podobno idealne, ilosć wód w normie, szyjka nie ruszona, no nic, pojadę na ktg i się zobaczy:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry