Widok

co robić po terminie??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamuśki i inne doświadczone kobitki:))
co prawda mój termin przypada na jutro, ale jakoś się zupełnie nie zapowiada, żebym urodziła o wyznaczonym czasie:))moja lekarka powiedziała, że jeśli nie urodzę w dzień terminu, to mam do niej przyjść, ale tak sobie myślę, że może to zbędna wizyta, zapłacę 120zł i dowiem się, że np nic nie postępuje, a z drugiej strony, może to konieczne??jak sądzicie??czy jechać np do szpitala na ktg kilka dni po terminie??jestem w kropce. Nie chodzi o kasę, mogę jechać na wizytę, tylko czy to nie za szybko??jak sądzicie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzwoniłam do firmy i powiedzieli mi że jak nieurodziłam to mam podejść do lekarza i poprosić o zwolnienie na jeszcze 2 tyg. Mam go jakoś przekonać, hmmm.
ja dostałam zwolnienie jeszcze na tydzień...lekarka kazała mi w piątek jechać na ktg więc jadę, zobaczę co i jak:))moje łozysko jest podobno idealne, ilosć wód w normie, szyjka nie ruszona, no nic, pojadę na ktg i się zobaczy:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry