Widok
Agitka, ja kupiłam w leclerku za 25zł ale użyłam raz i popękały wszystkie gumki od pałąków :/
Teraz planuję kupić taki namiot
http://allegro.pl/item1108606958_namiot_plazowy_w_etui_pomaranczowy_kurier.html
Jest super, bo żadnych pałąków nie trzeba wpinać :)
Teraz planuję kupić taki namiot
http://allegro.pl/item1108606958_namiot_plazowy_w_etui_pomaranczowy_kurier.html
Jest super, bo żadnych pałąków nie trzeba wpinać :)
mayasum wszystko sie zgadza ale jak juz tez napisalas , nie kazdy tak samo znosi takie extremalne upaly - ja naleze do tych wlasnie osob ktore w taka temperature zdychaja i nic na to nie poradze - nie bede sobie wmawiac metoda autosugestii ze jest super i nie czuje tego straszliwego goraca kiedy boli mnie glowa ciagnie na wymioty itd -
owszem sa kraje gdzie taka pogoda to standart ale tam to naturalne!
u nas - nie
jedni nie moga zrozumiec jak inni w taka pogode moga sie prazyc na sloncu , drudzy nie pojmuja jak mozna caly dzien siedziec w taka pogode w domu , tak to juz bywa ...;)
owszem sa kraje gdzie taka pogoda to standart ale tam to naturalne!
u nas - nie
jedni nie moga zrozumiec jak inni w taka pogode moga sie prazyc na sloncu , drudzy nie pojmuja jak mozna caly dzien siedziec w taka pogode w domu , tak to juz bywa ...;)
namiot kupowalam 2 lata temu za 15PLN w Realu. Pałąki nie popękały, a uzywamy go dosć często. A co do tego namiotu z allegro, co podałyście link, to moja cora ma tego typu "basen" japoński na piłki. Te trzymania są elastyczne, Młoda je wygina i nic się z nimi nie dzieje. Minus teg - jest lekkie i nie wiem w jaki sposób ten namiot z allegro jest mocowany do podłoża (nie czytałam tam opisu :)) Bo jeśli nie jest mocowany, to wiaterek siup i namiociku nie ma.
ehhh...ja to bym chćetnie nad morzem siedziała ale niestety...mam do niego 600km :]
tu jeziorka tak obsadzone, ze strach jechać z miesiecznym maluchem, dlatego odpuściłam
ciepłe dni spędzamy na działeczce, jest cienik, baseniki z wodą, hamaczek, huśtawka itp.-żyć nie umierać
Miśka przesiaduje tam z nianią lub dziadkami całe dnie a my z Maurycym dołączamy po 15
tu jeziorka tak obsadzone, ze strach jechać z miesiecznym maluchem, dlatego odpuściłam
ciepłe dni spędzamy na działeczce, jest cienik, baseniki z wodą, hamaczek, huśtawka itp.-żyć nie umierać
Miśka przesiaduje tam z nianią lub dziadkami całe dnie a my z Maurycym dołączamy po 15
Wczoraj byłam z dzieciakami w Sopocie, jest tam fajny, duzy park, cien w alejkach ciagnacy sie wzdłuz plazy wiec i wiaterek od morza - jedynie miejsce w ktorym szło oddychac:-)
W domu temperatura bije u mnie rekordy. Wczoraj o 18.00 bylo wew. 31 stopni! Mieszkam na ostatnim pietrze i mam okna na 3 strony: polnoc, poludnie, zachod, Rewelacja:-) Tez myslimy o klimatyzatorze.
Poki co na balkonie stoi basenik dla corci, cały dzien sie mozna moczyc, duzy parasol nad glowa i jest super:-)
A Wy ile macie stopni w domach?
W domu temperatura bije u mnie rekordy. Wczoraj o 18.00 bylo wew. 31 stopni! Mieszkam na ostatnim pietrze i mam okna na 3 strony: polnoc, poludnie, zachod, Rewelacja:-) Tez myslimy o klimatyzatorze.
Poki co na balkonie stoi basenik dla corci, cały dzien sie mozna moczyc, duzy parasol nad glowa i jest super:-)
A Wy ile macie stopni w domach?